- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videószerkesztés
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
David75
őstag
Heló! Valaki tudja hogy tudnám kikapcsolni a tapi egeret mert gépelésnél mindig bezavar?
-
NEMO1968
őstag
válasz
Templomegere #29475 üzenetére
Érdekes.
Csak egy tipp volt részemről.
Örülök hogy megoldódott.
-
g4b3n
tag
Viszont, ha a gep ossze van kotve a lapossal, es laptop CCC-be ra klikkelek a kijelzo erzekelesre(ekkor a PC, a monitorral is ossze van kotve!), akkor fekete kep lesz es semmi mas nem tortenik, utana, hibernalom, majd elindotam, akkor irj,a hogy egy crt monitort erzekelt, ami lehetetlen, mert tft hasznalok, viszont, ha monirot lekotom a geprol, es igy klikkelek a kijelzo erzekelesere, akkor semmi sem tortenik a laposon.
Mivel en rendesen szeretnem hasznalni a gepet, es amit irtatok, azok ,,alap" dolgokra jok, ezert inkabb hagyom. Koszi a valaszokat.
-
g4b3n
tag
Probalgattam, PC-s VGA-ra ra van kotve a monitor DVI-vel, rakotottem meg a lapost is RGB-vel, CCC-be rogton erzekelte a masik kijelzot, azaz a lapost, klonozni akartam, de csak a monitort ,,valtotta" onmagara vissza, ra is kerdezett, hogy maradjon-e a beallitas, nemre klikkelvle, megint visszavaltott, ugyan arra kepre, szerintem az a gond, hogy a laptop kijelzojet nem tudja felulbiralni, hogy mit jelenitsen meg a laposom.
-
A két alternatíva: - video in a laptopon, nem tudom van-e ilyen modell, vagy USB- s digi modult kötni a laptophoz, amin veszed a PC videojelét, képminőség kérdéses
- vagy a távvezérlés hálón keresztül, ehhez viszont a beállítás idejére a PC- re is kell megjelenítő, meg ebben nem vagyok gyakorlott ,de biztos van itt olyan guru, aki leírja neked a menetét -
rizso
addikt
Lehetséges. Kell hozzá egy laptop, egy külső monitor/tv, és a kettőt összekötő megfelelő kábel (az újabb gépeken és tv-ken ez már hdmi). Összekötöd, majd a laptopon beállítod, hogy mit szeretnél használni a kép megjelenítésére (laptop vagy tv, de akár mindkettő lehet aktív).
-
Sátán44
addikt
Ebben tudna valaki segíteni? (win7 az oprendszer)
-
g4b3n
tag
Hali, lehetseges a laptop kijelzojevel hasznalni, az asztali gepem, ha igen hogyan?
-
noaa
csendes tag
Sziasztok,
Fel teszem itt is a kérdésemet, úgy látom ez a topik jobban pörög, meg hát több szem többet lát. -
matyi19
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy ha képeket nézek a jobb alsó sarokba ez a két kis jel jelenik meg. Hol lehetne kikapcsolni?? Lenovo Y560A-s típus. Köszi előre is
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-09/09/342728_wayeqakkticszdsj_122052_err_3_thumb.jpg -
Skeleton01
aktív tag
Üdv!
Hamarosan beruháznék egy Asus K53SC-SX077D notira. Kérdésem az lenne, hogy ennél a típusnál a videokártya (gyárilag GF 520MX) később bővíthető lenne-e? /Nem tragédia, ha nem, de azért érdekelne./
-
Draken
őstag
sziasztok
sürgős kérdés lenne! tudok valahol venni a belvárosban dell inspiron n5010-hez adaptert, és ha igen mennyi az annyi? előre is köszi!
-
Templomegere
senior tag
válasz
NEMO1968 #29466 üzenetére
utána olvasva , és elku....va egy éjszakát és egy fél nappalt arra jutottam hogy az IBM válogatós , a lényeg hogy a samsung hdd-vel nem hajlandó együtt működni , seagate és a hitachi a nyerő , azt megemészti a gyomra , így fogtam vissza vittem boltba a hdd-t és kértem cserét . Biosban látta a hdd-t azzal nem volt gond , kipróbáltam az összes biost és az összes ide firmwaret , de egyik sem segített.
-
Z86
őstag
válasz
legiaap #29473 üzenetére
Ugye ez a NP900X3A típus? Itt vannak hozzá a letöltések, wifiből van intel meg broadcom is, nem tudom a tiédben melyik van, de elvileg úgyis csak az megy fel, amelyik megfelelő.
Amúgy fórumokon máshol is panaszkodtak a gép gyenge wifijére, lehet, hogy közben már találtak rá valami egyéb használható megoldást. -
Z86
őstag
válasz
legiaap #29471 üzenetére
A driver frissítése jó ötlet, érdemes megpróbálni. Nem hiszem, hogy a fém burkolat árnyékolja le, elég rosszul tervezték volna meg, ha így lenne.
Szoktak különbségek lenni a különböző gépek közt wifi teljesítményben, bár az nyilván fura, hogy az egyik míg vígan működik a másik meg már eldobja a kapcsolatot. -
legiaap
félisten
Érdekes, hogy mind két laptopnál a Battery Saving és a High Performance szintnél is maxon van a wifi teljesítménye mégis ekkora a különbség.
Ha a Samsungnál Savingra teszem, akkor rendre eldobja a netet, ha max teljesítménnyel használom, akkor annyival jobb a helyzet, hogy nem dobja el, viszont a jel erősség még így is nagyon gyenge...nem lehet esetleg, hogy a fém ház gátolja a jelvételt?
Már nem tudok mire gondolni.
És amúgy ezen lehet valahogy javítani?
Frissíteni, mondjuk a wifi szoftverét? -
Z86
őstag
válasz
legiaap #29469 üzenetére
Igen.
Ha a két gép közt egymás mellett elhelyezve ekkora a különbség, az valóban jelentősnek nevezhető. Pl. 54 Mb/sec-os 802.11g wifi esetén épp az a 65 dB a minimális vételi érzékenység (szerintem ez a vett jel szintje akar lenni, remélem jót nézek), így ha akörül ugrál, akkor valószínűleg ezért dobja el a kapcsolatot.
Esetleg az energiagazdálkodási lehetőségeknél nézd meg milyen beállítások szerepelnek, talán vissza van véve a wifi teljesítménye. -
legiaap
félisten
Az RSSI-t kell nézni?
Ha igen akkor elég nagy a különbség a két laptop közt...sajnos.
Az én vadiúj Samsung S Series 9 laptoponál, sokkal szarabb a wifi. Ma többször is eldobta és gondoltam megnézem mi újság.
A páromnak egy Sony VaioVPCYB...netbookja van.
A két lapot ugyanolyan távolságra van a rootertől, egyiken sem fut semmi sem, ami lassítaná a netet.
Az Samsungnál -60 és -70 közt ugrál a grafikon elég gyakran...
Ez nem tudom jót jelent-e vagy sem.
A Vaio-nál szép egyenletes a grafikon és ott -54 és -60 közt ugrál, de nem gyakran.1. Mire tudtok következtetni ezekből, amiket leírtam?
2. Mit tudok tenni, hogy jobb legyen a wifi erősség a Samsung esetében? -
legiaap
félisten
Halihó,
Van valami olyan program, ami a laptop wifijét teszteli?
Elég gyengének érzem a mostani notimban a wifit és le szeretnék futtatni egy tesztet ezen a gépen meg egy másikon és összevetni. -
NEMO1968
őstag
válasz
Templomegere #29464 üzenetére
Szia!
Azt kellene kinyomoznod valahogyan,mekkora a legnagyobb HDD,amit kezelni tud a géped.
Lehet hogy ez a gond.
Én egy nagyon régi P2-es gépben cseréltem HDD-t a 20GB helyett 40-re.
Hasonló hibáim voltak,mint neked.
Kicsit utánanézve kiderült,hogy max 20GB-ot tud kezelni.
Az volt a megoldás,hogy az új vinyót USB-re kötve egy másik gépen felosztottam 3 felé.
Utána nem volt semmi gond,és látta a teljes méretet.
Még csak BIOS modding sem kellett hozzá. -
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap hibás lett a laptopom. Tudtok Budapesten vagy a környékén olyan szervizt ajánlani, ahol olcsón megjavítanák? Egy Dell D600-ról van szó.
Köszönöm -
Templomegere
senior tag
üdv!
Valaki találkozott már ilyennel ? : IBM T43 (1871) notiba tettem új hdd-t , 160gb-osat IDE a 40gb-os helyett .
Amint beraktam jött a 2010-es hiba , hogy nem bele való hdd ....... találtam a neten bios modot amivel ezt ki lehet küszöbölni , immáron nincs ilyen gond , viszont képtelenség oprendszert telepíteni a hdd-re , olyan lassan csinál mindent hogy ilyen nincs is . win 7 nem talált hdd-t, win xp szinte ideáig el sem jut , betettem a hdd-t egy másik laptopba abban pikpak felmet a winxp. A ibm-be vissza téve az eredeti hdd-t az is müködik tökéletesen ...
-
Joshi
titán
Ha csak ennyi baj van az nem gond, köszi az infót.
Egyébként ez nem ilyen egyszerű dolog ahogy azt a cikk írója felvázolja. A TV-ken fizikailag csak 24Hz a megoldható ezért a TV gyártók bizonyos Pull Down technológiákkal mókerolnak hogy a 23.976-ból 24 legyen. Na mind1 ez már nem ide tartozik. Még1x THX! -
-
Z86
őstag
Az asus p6100-ában intel GMA, az acer i3-asában HD Graphics 3000 van. Mindkettő támogatja a videók hardveres gyorsítását, a fullHD sem okoz gondot egyiknek sem.
Teljesítmény különbségek vizsgálatához. -
Draken
őstag
A dell n5010 laptopomat hova tudnám itt a belvárosba elvinni, hogy megnézzem, tényleg csak az adapterrel van esetleg a hiba és egyúttal venni is egy hozzá való adaptert?
-
Joshi
titán
Az alábbi notebookok vga-i támogatják a DXVA-t azaz a HD filmek hardveres gyorsítását?
Ha igen akkor melyiket érdemesebb megvenni teljesítmény szempontjából?
Notebook 1
Notebook 2 -
Z86
őstag
válasz
KonzolKartel #29456 üzenetére
Ez szerint jó hozzá, a kompatibilitási listában szerepel az F5SL több kivitele is.
(#29455) Vermilion69:
Nincs mit, remélem megoldódik a probléma. -
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Nagyon nem értek hozzá, ezért szeretném megkérdezni, hogy ez a kijelző jó e Asus F5SL notebookba.
-
Z86
őstag
válasz
Vermilion69 #29453 üzenetére
Szerintem közvetlenül a szervizt kérdezd meg. Lehet, hogy azt mondják mivel megfelelően működik nincs semmi baja, de azért egy 3 mm-es elhajlás már nem kevés.
-
Vermilion69
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Minden gumitalp meg van rajta.. tegnap vettem észre, mikor ráraktam a csuklóm, hogy nem ropog, de azért van hangja mikor ráteszem.. akkor tényleg érdemes lenne kikérni a szervízt...
Ilyenkor a szervízhez kell közvetlenül fordulni, vagy ahhoz a helyhez ahol vásároltam? (Nem emlékszem már mit mondtak a vevőszolgálaton)
-
Draken
őstag
sziasztok
egy dell n5010 notebookom van, 220hoz van csatlakoztatva az adapter normális össze van dugva a laptoppal, ki-be tettem az aksit is, de vmiért nem tölt, nem világít kéken az ami eddig világított. Februárban lett véve, ha felhívom a dell call centert akkor minden díj nélkül kijönnek és cserélik a hibás alkatrészt? köszi előre is
-
Z86
őstag
válasz
Vermilion69 #29447 üzenetére
Biztos ellenőrizted már, de esetleg nem esett ki a gumitalp (már ha egyáltalán ezen a típuson van) az ellenkező oldalról? Ha viszont maga a váz tekeredett meg ennyire, akkor érdemes lenne kikérni a szerviz véleményét, mert az nem egészséges állapot.
-
Z86
őstag
válasz
oliver7777 #29446 üzenetére
Arra tippelnék, hogy nem igazán sikerült a pasztázás vagy a hűtő visszahelyezése. Szerintem vidd vissza és szólj, hogy ellenőrizzék mindent jól csináltak-e.
-
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kevesebb mint egy hónapja vettem egy samsung rv509-s01 típusú lapot, és az a helyzet, hogy mikor asztalra teszem, nem teljesen fekszik a gép, a jobb felém lévő sarka, ahol a matricák is vannak, nem fekszik az asztalra, feláll olyan 3 mm-t mondjuk...(3 féle asztalon is megnéztem, mindnél ez volt) ez normális, vagy ezért már vigyem vissza inkább oda ahol vettem?
Köszönöm a segítséget! -
oliver7777
tag
Nekem a következő problémám lenne:
Elvittem a gépem (Fujitsu-Siemens Amilo A3667g) újrapasztázásra, portalanításra. Amikor itthon bekapcsoltam a windows xp betöltése közben kikapcsolt. Csökkentett módban elindult, majd restart-oltam, de ugyanúgy kikapcsolt normál mód betöltés közben, utána próbáltam még rendszer-visszaállítást (csökkentett módból), de ez se oldotta meg a problémát, de az én tudásom itt ki is merült. Valakinek van ötlete, vagy vigyem vissza?Köszi!
-
Feladatkezelőben nem húzza semmilyen program le a gépet azt már néztem, most kipróbálom a win saját driverével hogy mit alkot.
NEMO1968: Tisztítást már próbáltam, sajnos az nem segített, vírus nem hiszem, mert teljesen szűz op rendszerrel is produkálta a hibát, de egy próbát megér!
-
NEMO1968
őstag
válasz
FrozenThrone #29437 üzenetére
Szia!
Esetleg valami gyagyás vírus is okozhat ilyesmit.
Sztem futtass le egy víruskergetést is.
Külső egérrel is megpróbálhatod,mit mutat úgy.
Lehet hogy csak le kellene törölnöd valami tisztítószeres(denszesz,tiszta szesz,monitortisztító folyadék)ruhával a tapipadot. -
sagit
veterán
tripla... köcsög proxy
-
sagit
veterán
dupla...
-
sagit
veterán
sziasztok
ismét itt... tudni lehet olyan programról amivel a laptop ventijét lehet szabályozni?
amilo pa 1510-em van ATI RS485M északi és SB450-es déli híddal...
előre és köszi a helpet! Jah és sikerült megoldanom az RMClockot 64 bites win7-alatt... pofon egyszerű megoldást találtam.. leírom ha valakinek szüksége van rá! -
Kbali
nagyúr
válasz
FrozenThrone #29439 üzenetére
Feladatkezelőben nem látható, hogy húzza-e valami a processzort? Az is olyan, mintha az egér akadna, csak közben meg az egész gép.
Driver nélkül a Win sajátjával nem próbáltad?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
FrozenThrone #29437 üzenetére
Lehet hardveres is a probléma - ill. mit látsz az Eszközkezelőben? Nincs összeakadás, azt írja, hogy rendben működik az eszköz?
-
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy lenne nekem egy Asus eeePC 1215N gépem. Sajnos már napok óta szenvedek vele így hozzátok fordulok utolsó mentsvárként mert ötletem sincs mi lehet a probléma. A tünetek a következők: A kis gépen teljesen véletlenszerűen fogja magát a Touchpad és nem akar működni. Nem ugrál össze vissza az egér, de alig lehet mozgatni illetve nem azt csinálja amire utasítom, egyszerűen kezelhetetlen lesz pár percig, de ha letelik a pár perc egyik pillanatról a másikra ismét tökéletesen működik. Próbálkoztam azzal hogy a driverét újra telepítem de sajnos ez nem oldotta meg a problémát.
Előre is köszönöm az ötleteket, tippeket, segítségeket.
Üdv Frozen
-
-
Chaser
legenda
válasz
nightmare13 #29427 üzenetére
Ügyesen
én gépemről is leszedték.
matyi19: Ha vkinek választ írsz nyomj hozzászólásánál a "válasz" gombra és tudni fogja hogy neki ment
-
matyi19
őstag
nightmare13
Nem gondoltam h ez lessz belőle...
Nagyon szépen köszönöm előre is
Neked milyenek a tapasztalataid az y560-al, jól müködik?
Nem melegszik? -
matyi19
őstag
nightmare13
Chaser
rizso
Mindőtöknek kösznöm a válaszát...nightmare13 én is torrentre gondoltam....
ha lehetséges.
Ahogy rizso is mondta uj Windowst raktamÜdv.Matyi
-
rizso
addikt
válasz
nightmare13 #29427 üzenetére
Simán törlöd a partíciót, vagy egy másik win felrakásánál törlöd a meglévő partíciókat. De annyi is elég, hogy ne tudd kiírni a recovery-t, hogy csak egy kicsit módosítasz a partíciók arányán - korábban már volt, aki ezért nem tudta kiírni, pedig nem piszkálta/törölte magát a recovery partíciót...
-
Chaser
legenda
válasz
nightmare13 #29425 üzenetére
Torrent?
-
Sátán44
addikt
Asus F5N laptophoz létezik olyan program, ami grafikusan kijelzi, ha hangerőt csökkentek, vagy a wifit kikapcsolom...stb?
-
matyi19
őstag
Sziasztok...
Kövatkező problémám van Lenovo Ideapad y560 formaztam az egész winchestert, recovery partíció is.....
Ha valakinek van gépe, nem tudná velem valahogy megosztaniezt a fájlt??
Előre is köszönöm -
Julot
aktív tag
válasz
eketomy #29397 üzenetére
Részben megoldódott a probléma. A hiba oka, hogy valamiért a Kingston memóriakártyáira, microSD adapterel használt kártyáira valamiért nem tud irni. Minden más márkával rendben működik. Hogy miért nem tudom...
Más kérdés: Recovery partició tartalmát ki tudom írni/menteni valahogy?
Köszönöm!
Üdv.: Julot -
-
Bandika84
csendes tag
válasz
nightmare13 #29418 üzenetére
Samsung RF711 S07
-
Bandika84
csendes tag
Sziasztok!A radium.hu mennyire megbízható?Ott van egy szimpi gép,magas áron.Megéri a kockázat?
-
Tyren
aktív tag
válasz
AndrewTdi #29414 üzenetére
Én a múlt héten vettem az én notimba (HP ProBook 5320m i3-assal) és ha sok program fut (nálam általában), akkor érezhető.
Ha ki akarod deríteni, hogy kihasználnád-e, akkor tiltsd le manuálisan az összes meghajtón a lapozófájlt. Indítsd újra és használd szokás szerint. Ha pár nap után sem dob hibaüzeneteket, hogy kevés a memória, akkor elég ami most van. De ha dob, ... -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
van egy Asus F5RL-es notim. T5650, 2gram. Win7 szempontból érezhető lenne ha vásárolnék bele még 2 gb ramot? (össz 4 lenne) -
biglaci11
csendes tag
Sziasztok ! Dell Studio XPS l502x gépnél a gtx 540m kártyát mennyire lehet huzni ?
Nvidia programmal ? jelenleg alapom a vidi kártya 900 mhz
-
Csaba.no1
tag
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Van egy új Dell Inspiron n5110-es notebookom, a Dell hivatalos oldaláról már mindent feltettem, de ez az SM Buszvezérlő hiányzik vagy is, hogy jelzi a feladatkezelő, hogy kellene a driverje. Ötletem sincs, hogy mit tegyek fel neki, hogy jó legyen.
Válaszotokat, és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csabi -
X Sügi X
tag
válasz
nightmare13 #29405 üzenetére
Manapság ki olvas olyat..
Hátha akad valaki, akinek ilyen lapotpja van és megosztaná velem a drivereket.. Vagy a recovery partíciót..
-
X Sügi X
tag
válasz
eketomy #29403 üzenetére
Megnéztem, de mint írtam, PB oldaláról (magyarul amit te is találtál) töltöttem le drivert, és azzal se települ. Nemrég felhívtam a supportot, azt mondták, ha hardveresen nincs probléma, (miért is lenne, win7 telepítés előtt jó volt.. miért is csesztem el..
) szoftver ujratelepítést tudnak vásárolni. Kérdeztem ez mennyibe kerül, ugyanis hardver javítás garancia (ingyen) szoftver pénz (15-20E Ft)! Hát ez vicc... Nem gondolnak a buta emberekre? Mint én..
-
eketomy
senior tag
válasz
X Sügi X #29399 üzenetére
aida64-el nézd meg pontosan a tipust, és az alapján le tudod tölteni a megfelelőt. az sem mind1, hogy 64 v. 32bites verziót töltesz-e le!
én ezt találtam üdv
-
matyi19
őstag
Sziasztok
Nemrég vettem egy Lenovo Ideapad Y560-as laptopot...
Olvasgattam utána a neten és nemrég találtam egy olyat, hogy Enhanced Experience 2.0.
Ez egy Update a Windows-hoz és ha ezt telepíttem akkor gyorsabb lessz a bootolás meg még sok más...
Leszeretném tölteni de még eddeg sehol sem találtam rá
Szóval ha valaki hallot róla vagy estleg használja nagyon megköszonném ha segítene.
Köszönöm előre is...
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NASCAR
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest