Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #50298 üzenetére
Nem szabadna, hogy megkergüljön, de akkor ez megint egy csodás face app!
-
aprokaroka87
nagyúr
Tévedés, itt ha törlöd, akkor utánna sokszor percekig még a bélyeg képet is csak szenvedve tölti be 😁
De amúgy is megfigyelhető egyfajta megfontolt müködés.
Képek meg videók mappázva vannak valamennyire, videók esetén sokszor már a bélyeg képet is úgy tölti be mint ha valami 15 éves telefon lenne.De továbbra sem értem hogy mi értelme ezt gyorsítótárba tenni 🤷
-
válasz
aprokaroka87 #50296 üzenetére
a gyorsítótárat lehet törölni, semmi adatod nem fog elveszni, max kicsit lassabban tölt majd be pár képet.
-
blck2
csendes újonc
update: ezt teljesen rossz helyre írtam... de azért itthagyom
sziasztok!bármelyik android csúcstelefon szoftvere jelenleg tudja már azt a funkciót, hogy az arcfelismerő amennyiben észlel téged, hogy nézed a mobilt zároltképernyőnél, akkor az elhomályosított messenger/email/sms, bármilyen szöveget feloldja és el tudod olvasni?
vagy ez még mindig ilyen egyedi apple iOS feature?
xiaomi 15-n jelenleg ez nálam úgy működik, hogy vagy lezárom az adott app értesítéseit, hogy mindig legyen privát, vagy állandóan látja mindenki a zárolt képernyőnél.
szép estét
-
t72killer
titán
válasz
Nekton #50292 üzenetére
Mondasz valamit, a telóhoz igazából bőven elég, el is engedem. Amihez kéne még, az az asztrofotós cucc (mechanika, kamera), de ahogy nézem, az értelmesebb méretű napelemek még "ultrakönnyű" kivitelben is simán nyomnak vagy 3 kilót: ennyibe konkrétan nemhogy 20'000mAh powerbank, de egy 12.8Vra számolva(!) 30Ah-ás LiFePO4 akksi is belefér
#50293: a nagy kérdés, hogy mennyi időre távolodok el a civilizációtól. Idén sztem ez 3-4napnál nem lesz több. A 20k mAh (LoL, a másfajta feszkóreferencia miatt írtam így) mondjuk többféle kütyünek sovány, de annál több van itthon szerencsére. Konkrétan van egy ilyenem, ami hozza is a ráírtakat, akksi póverbank számokra lefordítva ez valami 42'000mAh
. Laptopot szokott amúgy etetni terepen, mobiltöltésre még nem használtam.
-
-
t72killer
titán
válasz
quailstorm #50287 üzenetére
, elektronika topikban kapottakkal kiegészítve elengedem.
Másik: mernétek egy drága telót noname napelemes töltővel tölteni (mondjuk 100W-os panel)? Vagy engedjem el és ha nagyon vad helyre megyek, akkor inkább fél mázsa powerbank?
-
t72killer
titán
válasz
quailstorm #50285 üzenetére
Nem a töltési sebességre gondoltam, hanem arra, hogy a kábel (puhább) csatija kopik és nem a telefoné.
-
quailstorm
félisten
válasz
t72killer #50284 üzenetére
Semmi értelme és nem azért tud gyorstölteni, mert aranyozott, hanem mert alacsony ellenállású huzal van benne.
USB-C-nél még fontos a felhúzó ellenállások értéke meg a chip ha van benne. Több éve egy Baseus kábellel megszívtam, a Samsungok nem mennek vele a felhúzó ellenállás értéke miatt. Ha jók az értékelései, akkor vegyed nyugodtan, az a lényeg, hogy működjön.
-
t72killer
titán
Van értelme aranyozott csatlakozójú kábelt venni töltéshez? Hosszú távra tervezünk a telóinkkal, 6-7évente cserélünk. Arra gondoltam, hogy az arany bevonat puha és kíméli a telók csatiját.
Illetve mikroUSB csatival van egy aranyozott töltőkábelem: a kábelekre nagyon-nagyon (-nagyon) hisztis öreg s7 edge tartaléktelómat ez még mindíg képes gyorstölteni...
-
GaborBear
újonc
válasz
Viktor0610 #50282 üzenetére
A galériában a file maga ott van, de nem nézhető vissza és előnézete sincs. A galéria app frissítéseit is töröltem, hiba megmaradt
Ha gépet összekötöm a fülefonnal, és onnan nézem ugyancsak hibaüzenet van. A file innen is látszik, de ha megnyitnám, akkor a "fájl formátum valószínűleg nem támogatott" üzenet jön a gépen is
-
-
GaborBear
újonc
Sziasztok! segítsetek. Redmi Note 11S a telefon. Két hete műveli hogy a frontkamera nem készít szelfit. ha próbálom, akkor a baloldali apró, előnézeti körben megjelenik a kép, de ha rábökök, hogy megnézzem, akkor "nem támogatott formátum vagy a file sérült" hibaüzenet üzenet jön. Videót készít, illetve fotót messengerbe is megcsinálja. Valakinek valami Ötlet?
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Arra tud valaki valami módszert, hogy Whatsappon más nevet jelenítsen meg mint a névjegyzékben?
-
Pityu.
nagyúr
Mi a franc lehet ezzel az iphone 11-el visszaállítást akartam csinálni de folyton ezt a hibát kapom és a rendszer oda is lett csak az usb bedugós jel jön be.Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
t72killer
titán
válasz
Sanyi.mTs #50269 üzenetére
Nem tudom otthon kapni-e Ugreen termékeket, nekem ma érkezett meg EZ. Amazonon főleg jó visszajelzések vannak róla, de van pár negatív is (főleg olyanoktól, akik folyamatosan maxon gyilkolták), szóval ez se 100% örökélet ingyensör.
A kép csalóka, nem ilyen óriási, ha lement az első kör töltés holnap v holnapután, írok róla egy logout szösszenetet -
csaszi75
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #50269 üzenetére
https://www.alza.hu/swissten-usb-c-smart-ic-2xusb-toltofej-3a-feher-d6155119.htm
https://ipon.hu/shop/termek/belkin-wcb009vfwh-dual-wall-charger-42w-feher/2255598
Ha használód a webes keresőket, csodákat találhatsz -
Sanyi.mTs
addikt
tudtok ajánlani mobil töltő fejet, ami
- 2 portos (2xA vagy 1xA+1xC)
- tud legalább 2A-t portonként
- ne noname eszköz legyen
- hazai beszerezhetőség
- dugvillára 90 fokban vannak a portok -
Moherr
újonc
Sziasztok!
Most konfigoltam be az új telomat(Samsung s24) és azt tapasztalom, hogy mindegyik alkalmazásnak ugyanaz a hangja. A korábbi s21-es telomnál más hangja volt a messenger, gmail, viber alkalmazásoknak. Hol kell beállítani ezt? ( Már fogalmam soncs elöző telomnál hogyan oldottam meg)
Köszi a választ előre is. -
válasz
kezdő laikus #50261 üzenetére
"appok is felülírhatják az android pin kódját"
Nem vagyok programozó, de ez szerintem hatalmas hülyeség!
Kizártnak tartom, hogy bármilyen app hozzáférjen ilyen szinten az androidhoz, pláne root nélkül, de tippre még root-al sem! -
renegat1
tag
válasz
t72killer #50262 üzenetére
Szia!
Nekem semmi gondom nem volt vele. Néha kiírta, hogy használjam az eredeti kábelt, de ugyanúgy töltött tovább. Direkt olyant választottam, aminél írták, hogy támogatja a gyorstöltést. Néha az érintkezőket kellett letisztítani. A kosz miatt is és a sok ki-be kábel dugdosás miatt is használom. Ismerősöknek szoktam javítgatni telefont. Soknál a csatlakozó úgy tele volt kosszal, hogy megértem kitisztítani. Volt akinél, annyira kitágult, hogy csak csere segített. -
kezdő laikus
tag
Megoldódott a probléma másnap reggel, rövidzárlat volt az oka, aztán a kapott segítség ártott sokat. Leírom, mert tanulságos, hátha másnak segít majd:
Első próbálkozás a régen működő remote unlock funkció volt, amit aznap kiadott a kereső Samsung telefonokra, ezt nem találtam, ezért az ügyfélszolgálatot hívtam, ahol a samsung szervizt ajánlották mint egyedüli megoldást, de azt már nem említették, hogy ez csak teljes törléssel oldható meg. Ha ezt mondják, el se indult volna a párom a szerviz felé, de sajnos megtette. Ott még annyi tanácsot kapott, hogy appok is felülírhatják az android pin kódját, így hasonló kódokkal is próbálkoztunk, ezzel egyre hosszabb időre zárolva a telefont. Szóval ez mind a samsung oldaláról nem segített, sőt. Másnap reggel elsőre belépett, de lehetett volna egyszerűbb is, örülök hogy nem kezdtem városi legendákat terjeszteni több topikban is -
válasz
kezdő laikus #50258 üzenetére
Ezt az S23 topikban is kérdezd meg, hogy más tulaj járt-e így, illetve az android szakmai topikban is.
Tudtommal nem szabadna, hogy a pin kód csak úgy megváltozzon!
-
kezdő laikus
tag
Sziasztok!
Párom s23-asa ma frissült a legújabb biztonsági frissítéssel, de nem fogadta el az android PIN kódot. Előző este annyi furcsaságot tapasztalt, hogy Revolutban nem tudott pénzt hozzáadni a számlájához - ilyet korábban nem láttunk, az üzenet kb annyi volt, hogy váratlan hiba történt. Létezhet olyan, hogy valami átállítja az andoid pin-t akár egy frissítés közben?
Sajnos a samsung (android? tökmindegy most) kivette a remote unlock-ot, így most nem tudjuk hogy rossz kóddal próbálkozott vagy valami hiba köszönt be.
Mivel már sokat kell várni míg újabb próbát enged, gondoltam rákérdezek itt, hátha tud valaki segíteni. Samsung fiók regisztrált telóval adott, android pw szintén, csak annyit szeretnénk, hogy pin helyett más azonosítással fel lehessen oldani. Ja igen, van George is a készülékén - nem tudom számít-e.
Köszönöm! -
core i7
addikt
válasz
Viktor0610 #50255 üzenetére
Igen csak az andorid 13-14 kínai
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Egy Xiaomi 14T Pro 512GB ügyében kérdeznék. A gyártói grancia az mit takar?Az csak a magyar országi Xiaomi boltban vásárolt telókra érvényes itthon,vagy pl az EUS Xiaomi boltokban vásároltak garija, is érvényesíthető itthon? Valamint ha nincs papír a telóhoz,akkor sorozat szám alapján is érvényes a gari?Köszi a választ előre is.
-
core i7
addikt
Gyors kérdés.
két telefon egy ár
használt mindkettő
melyiket érdemes választani motorola moto 8g vagy xiaomi note 10? -
Pityu.
nagyúr
-
t72killer
titán
válasz
csaszi75 #50246 üzenetére
+#50247: annyi, hogy alkalmanként NAGYON poros környezetben használnám a telót és a fene se akarja idő előtt elkoptatni az USBC csatit. Amúgy tudok az órámmal is kelni, nem muszáj, h a fejem mellett mikrózzon.
A közben kézbe veszem dolog jogos, erre jó a mágneses ketyere.
Közben délután szembejött egy amazonos akció, 5 fontért berendeltem egy alapverziós tappancsot: ha más nem, arra jó lesz, hogyha az öreg s7e-m USB-csatija beadja az unalmast (folyamatban, már sokkal válogatósabb a kábelekkel, mint a ritkábban használt Tab A-m)
-
csaszi75
senior tag
válasz
t72killer #50245 üzenetére
A vezeték nélküli töltéshez nem kell már ragasztani semmit...
Sztem az S7 Edge és a Pixel 9 pro is tud vezeték nélküli töltést.
De mi értelme van a vezeték nélküli töltésnek?
Sugározzon éjjel a fejed mellett?
Ha meg nap közben felteszed a töltőpadra, s épp érkezik egy üzeneted, akkor mindig lekapkodod.. akkor mi értelme?
Meg kell keresned, hogy pontosan milyen vezeték nélküli töltés szabványt követ ez egyik, illetve a másik teló.
De nyugodj meg, a vezetékes töltésben is igen nagy kavarás van.
Tehát inkább vegyél olyan töltőt, amin van USBC csatlakozó és direktbe USBC-USBC kábellel töltsd a telókat.. illetve a töltő tudjon többféle gyorstöltő szabványt. Az S7 Edge-t meg micro USB kábellel..
Amúgy meg a hagyományos töltés 5V/max 2A szépen elketyeg és még talán az akku is tovább fogja bírni mint a mindenféle gyorstöltéssel használt.
Illetve az újabb készülékek, már pl nem kezdik el azonnal tölteni a telót (egy bizonyos töltöttség felett, pl 80%) , ha rádugod, hanem kiszámolják, hogy a reggeli ébredésedhez mikor kell hajnalban elkezdeni a töltést.. Ezekhez javasolt a gyári töltőfej. -
t72killer
titán
Vezeték nélküli töltés témában szeretnék felzárkózni, kimaradt az elmúltnyócév
.
Célezköz: pixel 9 pro, amit a legkevesebb melegedéssel, nem túl lassan szeretnék tölteni.
Kérdések:
1. eddig úgy néztem, minden töltő KB ugyanolyan konstrukció. Van-e mégis eltérés, pl tekercs átmérő, stb, amitől hatékonyabb lesz az átvitel/kevesebb a hulladékhő?
2. ha mágneses töltőt veszek, az azért feltölti a(z értelemszerűen mágnes nélkül) rátett p9pró-t, sőt, az öreg S7 Edge-emet is?
3. mennyire érdemes a teló fenekére ragasztani mágneses karikát, amivel ugyebár precízen pozícionálható a töltő?
3b. Valami olyan ragacsot használnék, ami később nyom nélkül eltávolítható - van ilyen?
#50237-8: végülis egy ilyen lett, hnapután érkezik. Nem egy szépség, de legalább "vízszintes" kivitel
-
Pityu.
nagyúr
A kijelzőn középen látható repedés okozhat baloldalt alsó részen pirossal keretezett részen sötétedést?
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
GalaxyA34 telefonom van, Android 14, Oneui 6.1-val.
Egy csomószor úgy járok, hogy lehúznám fentről az értesítési sávot, de közben épp jön egy üzenet vagy vmi felugró buborék fent és véletlen azt húzom le (elég nehéz leírni). A lényeg, hogy ilyenkor az adott app ilyen lebegő összecsukott méretben, nem teljes kijelzőn nyílik meg. Rohadt idegesítő, nincs rá szükségem de azt se tudom mi a neve ennek, ki lehet ezt kapcsolni valahol? -
t72killer
titán
válasz
mizoli #50238 üzenetére
+#50237
. Sajnos a 3. ikszet már rég múltidőbe tettem, jöhet már a padlásról porolt tarsoly is
(90es években volt divat). Annyi, hogy a modern telók bődületes hossza miatt valami "vízszintes" modell lesz a nyerő, hogy a guggolást ne akadályozza / ne olyan művelet legyen, mint egy teljes ünnepi hacukába öltözött szamurájnak leülni.
-
-
t72killer
titán
Egy telóképernyőt már kinyírtam azzal, hogy farzsebben hordtam a telefont, most ezt ha lehet elkerülném
. Mit gondoltok az ilyen szíjra húzható tatyókról?
Ennek a példánynak ránézésre gyengus a felfüggesztése, de ezer éve nem volt hasonlóm... -
-
efi99
őstag
válasz
Zsolt,72 #50230 üzenetére
Hát Samsungon ilyen nincs, mármint a GPS nem állítható kapcsolgathatóra. Viszont a mobilinternet/wifi az igen, lehet, hogy az volt abban hagyva és akkor ki lehetett kapcsolni, vagy tényleg feloldotta. Igazából a hálózati leválasztás a probléma (nem a hely kikapcsolása), attól, hogy a helyet nem lehet meghatározni, resetelni még lehetne (ha lenne hálózat).
Persze ennek igazából úgy kéne működnie, hogy a webről a saját fiókból ekkor is engedné kiküldeni a parancsot, csak annak rejtett szerviz-smsként kéne kimennie, így elég lenne ha 2G van. És akkor ez az sms visszakapcsolná a hálózatot, szintén rejtve. -
-
t72killer
titán
válasz
csaszi75 #50226 üzenetére
Ha resetelt és nem bogarászott valami random értékes adatot, akkor ennyi, de sok szempotból (kemény) lecke volt ez.
1. nincs az az isten, hogy BÁRHOL szem elől vesztem a telefonom úgy, h nincs vmibe fizikailag bezárva (autó, széf, lakás)
2. 8digites PIN és egyéb ügyességek. -
csaszi75
senior tag
válasz
t72killer #50225 üzenetére
Ha nincs fenn már a neten, akár WIFI-n is, akkor bukó.
Jó tanulópénz.. 6 digites PIN kód ma már a minimum...
De bizonyos munkahelyi alkalmazások már a 8 digitet is megkövetelik.
Feltételezhetően már resetelt mindent a tolvaj.
Asztali gépen keresztül ki tudod léptetni a google/egyéb fiókokból az eszközt.
https://myaccount.google.com/
Ugyanez FB-nál is megtehető.. -
t72killer
titán
sziasztok, ellopták a telefonomat és az ürge elég gyors volt ahhoz, hogy kikapcsolja a location-t, így a gugli és samsung find my device-al nem tudtam hard resetelni. imei alapján van erre esély?
volt rajta egy atomgyengusz gesture "zár", de az illető már garantáltan az adataim közt fürdik.
a samsung fiókban beállítottam, hogy resetelje, ha látja, de ha jól értem, ahhoz az én sim-emnek aktívnak kell benne lenni, amit ugye instant blokkoltam a szolgáltatónál.Bocsi, de az okostelós rovatban nem találtam megfelelő topikot.
-
HF77
őstag
üdv.
IMEI szám alapján milyen oldalon tudom a garanciát lekerdezni? van ilyen egyáltalán?
Köszönöm -
Nekton
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #50214 üzenetére
Ha nincs gyúlékony anyag a táp közelében, akkor ha el is durran, nem fog tüzet okozni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Nekton #50213 üzenetére
Az időkapcsoló volt az első elgondolás.
De aztán biztonsági okokból gondoltam, hogy powerbankra lenne kötve. Hogy ne legyen állandóra (időkapcsolóüval) 230V-ra dugva az adapter.
Sajnos nem találtam a telefonban (valószínűleg nincs is) olyan beállítási lehetőséget, hogy meddig töltsön.
-
Nekton
aktív tag
válasz
Rodzser Mór #50212 üzenetére
Konnektorba dugható időkapcsoló?
Amúgy nem sok baja lesz állandóan töltés alatt. A laptopok nagy része is így működik. Gyakorlatilag csak a felső pár százalékot pótolgatja időnként. Mivel alig sül ki, ilyenkor ez nem veszi igénybe az akkut. Ha be tudod kapcsolni fixen a 80%-ig töltést, az még jobb, de nem létkérdés.
-
válasz
Rodzser Mór #50209 üzenetére
Nem írtad milyen telefonról van szó!
Ha elérhető, akkor kapcsold be a 80%-os töltési limitet, ezzel tudod védeni az akksi.
Telefonod topikjában érdeklődj, ha nem tudod mi ez és hol kell bekapcsolni. -
csaszi75
senior tag
válasz
Rodzser Mór #50209 üzenetére
Telefontól és a powerbank képességeitől is függ.
Sok ezer lehetőség van.
Próbáld ki, hogy mi történik, ha most ráteszed a telót az adott powerbankra..
Kb soha nem fog lemenni a töltés 99% alá.. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Mobiltelefon készenléti-működési idejét szeretném meghosszabbítani emberi felügyelet nélküli helyen, illetve ritkán látogatott helyen.
Ha állandóra egy 10.000 mAh-s powerbankra rádugom, az nem árt a telefonnak vagy magának a powerbanknak?
-
tjokai
senior tag
válasz
Oistrakh1 #50207 üzenetére
Én már évek óta minden telefonomon a 3mk Silky Matt Pro kijelzővédő fóliát használom. Teljesen matt, tényleg ujjlenyomat-és tükröződésmentes vékony fólia, maximálisan megvagyok elégedve vele! Az S25 Ultrára is ezt tettem, hibátlan. Üvegfóliát már nagyon régen használtam.
-
atika88
senior tag
Sziasztok,
Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon évek óta független (korábban Telenoros volt) Telekom simmel tökéletesen üzemelt. Erre gondolt egyet a telefon és mostmár valami nyolc számjegyű hálózati kódot kér közvetlen a SIM kártya pin kód beírása utan... telefon gond lesz ez nemde? A sim másik telefonba tökéletesen megy. Szóval érdekes. Mi és miért lehet ez a 8 számjegyű kód -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Az előző kérdésemet kiegészítve. Be lehet azt állítani, hogy egy adott számot ne tudjak hívni? Arra gondoltam, hogy aki hív annál van valami tiltás beállítva. Bár akkor lehet el se indulna a hívás. -
w751230
tag
Szia mindenki!
Féléves telefon, töltő tönkrement.
Doboz, gari, blokk, minden megvan.Kérdésem, ha cseréltetni szeretném, a telefont is le kell adni? Mert az köszöni szépen, jól elvan másik töltőfejjel, de mégse gyári az a fej... A gyári fej persze egyik telefont se tölti két hónapja már, szóval mással nem lehet gond.
Szóval nem szívesen adnám le a telefont is...
MM lett véve amúgy, ha szabad ezt írni.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémába futottam bele.
Jelezte az egyik ismerősöm, hogy nem tud felhívni, egy csörgés után foglaltra kapcsol. Ez olyan, mintha le lenne tiltva, de a tiltott számok között nem szerepel, SMS-t simán megkapom, a híváslistámba szerepel a hívás áthúzott karikával (a Google szerint, a letiltott számnak nem kellene a híváslistában szerepelnie). A teló egy Xiaomi Redmi Note 11 Pro+, 13-as droid, Xiaomi HyperOS-l, elérhető legfrissebb frissítésekkel. Sok mindennel nem próbálkoztam eddig, Letiltottam és engedélyeztem a számot, s volt reboot.
Valami ötletet?K dm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest