Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adebayor
aktív tag
hali.
összekötöttem a laptopot a pc-vel cross link kábellel. de sehogyse müködik. olvastam má sok oldalt de nem megy.... látja a gépet, a hálozati központba. meg total commanderbe is. de jelszót kér. pedig nem állitottam be neki semmit
valami okos gondolat? -
Lenry
félisten
adott egy XP-s gép, aminek folyamatosan elállítódik az órája, de menet közben, és egyre többet késik
először azt hittem, hogy kimerült a CMOS, de kicseréltem, plusz rájöttünk, hogy nem kikapcsolás után, hanem üzem közben áll el...
automata időszinkron be van állítva, időzóna jó.ötletek?
-
mezis
félisten
Próbáld meg először csak magában a 4. modult, majd párba válogatni őket. (Dual channel)
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
El tudná nekem valaki magyarázni, hogy mit jelentenek a következő adatok:
Vezetékes hálózat:
- 10/100/1000Mbps/Gigabit
Vezeték nélküli hálózat:
- 802.11b/a/g/n/ac
A segítséget előre is köszi!
-
Balathruin
veterán
válasz
bboss61 #81986 üzenetére
Az a GPU max. kicsit sok, legalábbis GTX 970-nél jobbnak kéne lennie.
Random fagyásokat már láttam béna táp miatt, de ha nem szűnik meg, akkor kezdődhet az izgalmas keresés.fuxal BIOS-ban be kell kapcsolni memory remapping (vagy Memory hole, stb.). 4GB mellett már ajánlott a 64 bit, külön VGA-val szinte kötelező.
-
fuxal
csendes tag
sziasztok! a kérdésem a következő lenne! win 7 32-bit op rendszer van a gépen! ha berakok 4 gb ramot akkor összeomlik a rendszer! 3gb rammal tökéletesen mükszik! azért mert 4g ramnak 64.bites win kellene?
-
bboss61
csendes tag
válasz
Balathruin #81985 üzenetére
A ház meg a táp maradék volt a régi gépből.
De köszönöm, megfogadom a tanácsot és veszek egy komolyabb tápot.A ház hűtésével elégedett vagyok.
A ha tévednék, szólj:
Szobahőmérséklet: 24°C
Ház hőmérséklet: 27°C
CPU (Cooler master hyper tx3) 30°C - MAX 60°C
GPU (Zotac Dual-fan IceStorm) 35°C - MAX 80°C
Minden venti alapjáraton 20-25%on pörgetve.A problémára visszatérve, a rendszeres AppHangB1-et okozhatja táp probléma?
3dMark, Catzilla, több órás Stress Test-eket kibírt már ez a konfig probléma mentesen.
Valamiért csak játékoknál jön elő. -
Balathruin
veterán
válasz
bboss61 #81977 üzenetére
Többszázezer forintos számítógépen a tápon spóroltál? Azt ugye tudod, hogy hazavághatta volna a zsír új gépedet? Aztán nézhettél volna, mert kidobtad a pénzt az ablakon... Ilyen géphez szoktak 20-30-40 ezer forintosat venni.
Ami van benne újonnan kb. 8000 lehet, de én 500-at se adnék érte. Minél hamarabb cserélj tápot! Ház is Mode Com? Mert akkor jól összeválogattad a gépet...
Szóval: a tápon soha ne spórolj! -
anonymus89
addikt
válasz
razorbenke92 #81953 üzenetére
ugy latom van hirens boot cd-n holnap megprobalom koszonom!
-
lacik25
tag
válasz
jonnyjoker01 #81981 üzenetére
Gondoltam, hogy nem játékra kell. Azért adtam a goggle-linket, hogy ötleteket adjon a megvalósításhoz, Neked megfelelő kész makró nincs, azt meg kell írnod magadnak, vagy átalakítani mondjuk az autoclick-et.
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Van itt olyan ember aki Projektmenedzsment-re szakosodott és lenne kedve segíteni?
kb 20 kérdés van több, mint fele igaz-hamis
én már az összesre bejelöltem választ, viszont sok rossz van benne ezek javaításában segítene valaki esetleg?nagyon alap projektmenedzsmentről van szó.
[link]köszi
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Van olyan program, amivel beállíthatók profilok a HÁZat hűtő ventilátorokhoz? BIOS-ban nagyon macerás, ráadásul nem engedi 1000 rpm alá venni, holott nekem most télen szövegszerkesztés mellé nem is kellene hogy menjen.
Jó lenne egy progi, amivel gyorsan tudok váltani, ha mondjuk játszani akarok.Böngészéseim eredményei karcsúak.
Köszönöm!
-
bboss61
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben összeraktam egy új configot:
Alaplap: Asus B85M-G
Ram: 2x 4GB DDR3 1333
CPU: Intel i7-4790
VGA: Nvidia GTX970 4GB
HDD1: 120GB SSD SATA3 (C:\ Windows partíció)
HDD2: WD 1TB 7200rpm SATA3 (letöltések, játékok..stb)
Táp: Mode Com 600WA problémám, hogy a játékok néha random kifagynak.
Van amikor 5 perc után van hogy fél óra után, de van amikor órákat játszom fagyás nélkül.
Skyrim, TheCrew, GTA IV, JustCause2, FarCry4, WoW....stb (eredetiek, nem crackelt-patchelt.)Kép megfagy, hang megy tovább.
CPU és GPU usage le esik 0-ra.
Crash report minden játéknál: Event Name: AppHangB1Feladatkezelőben a folyamatot nem tudom azonnal kilőni.
Amint leáll a folyamat, a másodlagos HDD-m partíciói eltűnnek.
Újraindítás, majd az ASUS logónál megfagy a gép.
Táp áramtalanítás, újraindítás és a gép tökéletesen működik.Valakinek van valami ötlete?
Köszönöm! -
anonymus89
addikt
válasz
razorbenke92 #81953 üzenetére
ugy latom van hirens boot cd-n holnap megprobalom koszonom!
-
lacik25
tag
válasz
Szixtusz #81972 üzenetére
egy hardveres bios resetet kéne csinálni (jumperrel, ha van + cmos-elemet is kivenni 10 percre - mind a 2 művelet kell!), majd bios default v optimalis betöltése, s minden raidra vonatkozót kikapcsolni.
esetleg újabb biost keresni (vagy ugyanezt újrafleselni, hátha megbuggyant). -
Vakegérke
félisten
válasz
MaxxDamage #81968 üzenetére
Szívesen.
daa-raa: Pont az újraírható lemezeknél volt a legtöbb problémám, amikor törölni akartam őket. Az általad említett ImgBurn-nek is beletört a foga. Talán a gépemben van a hiba, nem tudom. A lényeg az, hogy csak olyan progit javasolok használatra bárkinek, amelyben még nem csalódtam. Lám, jelen esetben is megoldódott luimapeiz fórumtársunk problémája.
-
Szixtusz
csendes tag
válasz
Zlin50 #81898 üzenetére
Szia! Intel Springdale i865PE
Mire gondolsz hogy a megfelelő driver hiányzik ezért szállt el kékhalállal? A gép tökéletesen működik most is azzal írok csak akkor van baj ha az IDE2 slavere egy tökéletesen jól működő vincseszter van bekötve.Ez nem kék halál a képen ,ha egy vincseszter van a gépben kettő helyen ismeri fel a BIOS.Ez a probléma -
lacik25
tag
válasz
jonnyjoker01 #81962 üzenetére
autoclick pld.
[link] -
válasz
Vakegérke #81967 üzenetére
Köszönöm ! (Portable tökéletes)
/nCore-ra nem volt kedvem ezért felmászni/ , de letöltöttem Nero oldaláról próbaverziót és elkezdte a lemez törlést (remélem be is fejezi)
/UI: Törlés sikeres !
Régóta nem használom a Nero-t és ezt nem gondoltam volna, még1x thanks !L
-
Vakegérke
félisten
válasz
MaxxDamage #81966 üzenetére
Tessék, ha minden igaz, ingyenes. Portable, tehát nem kell telepíteni.
Amit nálam más progi nem tudott, azt a Nero megoldotta.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
haromegesz14 #81963 üzenetére
luimapeiz: Nero-val próbáltad már?
-
Érdekes dolgot tapasztaltam, DvD-RW lemez (Verbatim) és le szeretném törölni, ezt az üzenetet dobta a program..) /kuka a lemez ?
/ - korábban nem volt a lemezzel gond -
L
-
haromegesz14
aktív tag
Valami rendkívül hatásos freeware maleware scannert/írtót tudtok Nekem ajánlani? Előre is köszi!
szerk.: már amennyire egy freeware effektív tud lenni
-
Üdv!
Tudja valaki van gyorsgomb arra, h win7 alatt a képernyő felbontását ahol módosítani lehet menü beugrojon?
Egy öreg monitoros gépen telepítek win7-et, település után valamiért "out of range" fogadott. És ki is kapcsol pár másodpercre rá a monitor.
Gondolom 1024×768 kellene neki.
Nem tudtam, ha win7 ennél magasabbra "ugrik" alapból.
Ugye visszább kellene állítani, de hát egyszerűen nem bírok az asztal --> jobb egérgomb --> felbontások menübe belépni, és lejjebb álltani, meg mintha tükrözve is lenne a kép (fordítva mozog az egér).
Ez utóbbit megoldanám, ha már működne a monitor legalább.Na, közben sikerült...
Huhh.. azé' agyf×szt tudok az ilyentől kapni.
Most komolyan ez is a Win7 egyik "ujjittása" volt akkoriban, h 1280×1024-el indul alapból, és nem veszi észre, h a monitor ezt a méretet nem támogatja? -
lacik25
tag
válasz
jonnyjoker01 #81959 üzenetére
Pénzkereséssel foglalkozó topicot keressél, ők használnak ilyent.
-
jonnyjoker01
veterán
sziasztok!
Van olyan makróprogram amivel megoldható lenne egymás utáni kattintásokat makrózni egy gombnyomással? Fontos lenne a kurzor pozíció megadása, majd klikk, majd új pozíció majd még egy klikk... és ezt így tovább, kb 5x megismételve kb. 1 másodperc alatt.
-
Adebayor
aktív tag
hali.
heeeelp
nem hardver de nemtom hova irjam.
anyu könyvelő és pl a nyenyi keretrendszer kiirja telepités elött, hogy nem müködik 64 bites oprendszeren...
most egy rohadt program miatt újra kéne tenni a windows 32bitre? hogyne....
föleg hogy én nem fogok hozzányulni az irodai gépéhez az tuti.csináltam kompatibilitási beállitást. átt tettem winsows xp-re. ugy se ment...
-
Kékes525
félisten
Valaki erre? [link]
-
KTU
addikt
válasz
Intel fan11 #81954 üzenetére
Ja most látom hogy csak linket és nem hozzáférést kaptál.
-
Intel fan11
őstag
diplomamentő program keretein belül kaptam google drive-os emailt amiben 1 halom hanganyag pdf file és program van! ezt, hogy tudom onnan lementeni úgy egyben?
-
válasz
honda 1993 #79800 üzenetére
Nuttin, elnéztem
anonymus89
Nekem vannak olyan pendrivejaim amik ezt eljátszották többször is. Főleg olyankor mikor Win telepítőt akartam belőlük csinálni.
Linux alatt gparted-el simán tudtam őket formázni, és használni is. Na azóta egypéldányos családi fotóalbum, meg házi projekt nem kerül rá, de működik.
-
válasz
honda 1993 #79800 üzenetére
Duplán elnéztem
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #81940 üzenetére
Tudnátok segíteni mi lehet a probléma ha nem működik a levelezés azaz fogadni nem tudunk és nem megy a honlap sem mert mysql hibára panaszkodik.
A kettő összefügghet mi állhatott le?Más: nem tudom formázni a 8gb-os stick-et mert állandóan írásvédett üzenettel leáll...
SD formatter progival sem sikerült van még rá esély, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest