Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Eleve digitális a jel (HDMI). HDMI to USB. Kérdés hogy full HD-t áttud-e venni. És ehhez külön progi kell, hogy ablakban fusson a video amit az USB-ről kap hdmi forrásból?
Hsz-t szerkesztettem....telefonos hdmi-re mit tippelnél? Vajon megfeküdne a telefon ha kapna bemenetként próbálnám használni a hdmi-t?
Úgy értem direktbe nem lehet. Mindenképpen áramkör kell. Az RGB oda-vissza miatt azt hittem lehet de nem. A függőleges/vízszintes szinkront a Scart egyben küldi, a VGA-nak meg külön kellene.
De ezek mind composit meg analóg bementes kütyük (digitalizálók) ahogy nézem.:S
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- World of Tanks - MMO
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest