Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
haho!
lenne egy kerdesem: van egy router smc 7004vbr eu 751.7924. most vettem vissza a haveromtol, akinek kb 1 evre adtam oda kolcsonbe. most hogy probaltam radugni par gepet nem kapott normalis ipt, hanem ilyeneket: 169.254.x.x. elvileg 192.168.2.2-254 ig kene kapnia. neztem a hasznalati utmutatot es azt irta ha 169.254.x.x ipket oszt a router akkor nyomjak egy ipconfig/renew-t es utana megkapom a normalisakat, na hat en 4 gepen 4 kulonbozo utp kabellel neztem es mindenhol 169.254.x.x ipt kaptam es semmit nem reagalt az elobbi parancsra. irta meg hogy frissitsem a halozati kartya driveret, na hat ezt nem frissitettem de ugyebar ha masik routerrel mukodik akkor nehogy mar emiatt kelljen frissiteni ami kb 3 eves router.
szoval nagyon szepen megkoszonnem ha tudnatok valamit segiteni mert akkor kifizettetem a baratommal.
elore is koszi: fulmi
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Könyvajánló
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest