Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
galóca18
tag
válasz
#65675776 #22225 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Szinte semmit nem tudok ezekről a dolgokról, úgyhogy előre is bocs a nyomi kérdésekért.A VDub alatt a VirtualDubot érted? Létezik olyan progi, ami veszteségmentes?
ACE Mega Codecs Packom van, és láttam benne DivX5-öt, itt egy kép, hogy hol, mert nekem nem sokat mond.Ha ez mégsem stimmel így, akkor légyszíves segíts, hogy hogyan kell "aktiválni" egy kodeket. Telepíteni kell vagy elég bemásolni valamelyik könyvtárba?
Most jutott eszembe, hogy meg tudom nézni a filmet rendesen, tehát a kodek rendben. Nem? Vagy attól még lehet ilyen gond? És észrevettem, hogy a VirtualDub Plugins alkönyvtárában ez a szöveg várt:
"Filter plugins (*.vdf) placed here are automatically loaded by VirtualDub on startup."Semmi más nincs benne, csak ez a txt. Okozhatja ezt az, hogy a rendszerpartícióm nem a C:? Ezesetben segít az, ha manuálisan bemásolom ide, amit kell? De mit kell?
Ne haragudj, hogy így rádzúdítottam.
Köszönöm!
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest