Hirdetés
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
Aktív témák
-
lalimano
tag
válasz
Tomate #29758 üzenetére
ashampoo burning studio?
Nekem is lenne egy kérdésem: Valószínűleg elromlott az integrált hálókártyám, ezért beraktam egy PCI-osat, fel is ismerte az XP, de a netet továbbra is az integrálton keresi. Hol lehet beálíltani, hogy a PCI-os hálókártyáról mnenjen a Net?
Egyébként, ha az integrált hálókártyára kötöm a hálókábelt akkor azt írja ki (ha az óra melletti kis ikon fölé viszem az egeret), hogy: "Nincs kapcsolat vagy korlátozott (és egy sárga háromszögben lévő felkiáltó jelet is mutat)", ha meg atdugom a hálókábelt a PCI-os kártyába, akkor az alaplapi hálókártyán keresi a kapcsolatot, és azt írja ki, hogy "egy hálózati kábel nincs bekötve" (ezt piros X-szel jelzi)
Ilyen volt már valakinek? Én még sosem találkoztam ezzel a felkiáltójellel(#29761) molnarpeter: Köszi, ezt kipróbálom. A legegyszerűbb megoldás eszembe sem jutott
[ Szerkesztve ]
-
Újoncka
aktív tag
válasz
Tomate #26851 üzenetére
Ezt sikerült találnom remélem segít
Egyébként általában előre kinyomtatott másolt autogramot kaphatsz!
-
-
manoarc
senior tag
-
brd
nagyúr
válasz
Tomate #15728 üzenetére
A gyorsnál jobban siet.
Egyébként az, hogy a nem gyorsnál végig is olvassa a partíció területét. Ez egyes hibás sectorokon segít (lecseréli a HDD SMART-ja a tartalék területről egy jóra), ill. ha hibás marad, akkor ezt bejegyzi az adminisztrációs területre a gép, és onnantól nem használja azt a területet.
Szerk.: Na jó, bekap*tjátok.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tomate #15728 üzenetére
A gyorsformázás csak a FAT-táblát írja át. (illetbe nem tudom, hogy NTFS-nél hogy is hívják)
A rendes meg az egész vinyót átbogarássza, elejétől végéig. Én csak a teljes formázást szoktam használni telepítéskor, azt a félórát pluszba rá lehet szánni...kovy79: gyorsabb és szaxerűbb voltál nálam...
[ Szerkesztve ]
-
theboobaq
aktív tag
válasz
Tomate #15416 üzenetére
Az a baj hogy volt egy HD4550-es vga-m ami megadta magát ( nem tudni miért). Miután már nem a gyári hűtő van rajta ezért a garanciát buktam. Most egy kölcsön vga van,de szeretném vissza adni. Lényeg hogy most nincs pénz vga-ra mert a gépvétel lenullázott. na addig vissza rakom az előző konfigom amin van integrált vga. Addig elrakom a mostanit a dobozába.
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Tomate #13671 üzenetére
Erre mondtam, hogy a digitális kimenet lehet jack is. Azon meg elvileg kimehet DTS.
Ha meg nem digitális akkor meg 1 db jack-en természetesen nem mehet ki se DTS se semmilyen surround formátum.A 3 jack-es 5.1 pedig analóg, azon pedig egyértelműen nem mehet ki DTS (ahol a D betű ugye a digitálisra utal).
-
Osibaa
senior tag
Névjegyalbum exportálása (általad lementett címek listája): Fájl menü / Importálás és exportálás / Exportálás fájlba / Személyes mappafájl (.pst) / ...
Az Outlook emellett lement minden olyan címet, amit valaha használtál; ha ezek is kellenek (nem csak a Névjegyalbumba lementettek), akkor ezeket nemtom hol tárolja.
-
Philippe
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon