Hirdetés
Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
Воланд #28662 üzenetére
Nem ha pl visszaveszem a VGA-t alapra, akkor nem csinál ilyet! de pl ha GTA IV-nél amikor töltené be a pályát , akkor még alapon lévő kártyákkal is újraindúl ez a foskupac!
Ugyan ez van pl a trackmania nations-nál is amikor tölt be egy pályát!
Eseménynaplóban meg azt írja, hogy: Kernel-Power 41 (63)
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
Воланд #28654 üzenetére
Megcsináltam már, de a hiba még most is jelentkezik. Tudom a Vista reinstallal megoldódna a hiba, de... nincs kedvem/időm újratenni, ezért valami Vista helyreállító progit tudnál/tok ajánlani? Olyan progiról már hallottam, hogy a sérül/törölt rendszerfájlokat kijavította/újrarakta. Ilyen érdekelne, ha tudnátok mondeni...
Rendszer visszaállítás kilőve, mert nem értem el vele semmit!
-
De4d
őstag
válasz
Воланд #28549 üzenetére
Már nem tudom valószínűleg amúgy látta, amíg vártam a válaszra, próbáltam pár dolgot. Eszembe jutott, hogy mintha régen lett volna már hasonló gond csak xpnél, feltettem az alaplapi cdről a hálózati drivert és jó lett. ( gondolom a win akkor valóban azt módosította amivel hazavágta a cuccot ) Reinstall megoldotta.
Köszi azért a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
kiralytom
aktív tag
válasz
Воланд #28509 üzenetére
azt hiszem leírtam részletesen az XP install előtt mi a jelenlegi állás. ehhez képes zöldséget tanácsolva belevittek abba, hogy csak tegyem fel mert fordítva ment, így is mennie kell....ha nem ért hozzá valaki ne osztogasson tanácsokat, mert ezzel csak bosszúságot okoz ezért kérlek ne nekem célozd azt a megjegyzést, hogy máshogy kellett volna. hála a téves tanácsnak a magam bőrén tapasztaltam meg, hogy így van..
vissza a témához: leszedtem az általad linkelt progit, de nem engedi elindítani, hibát ír ki. azt hiszem kezdek feszült lenni a telepítés kapcsán.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Воланд #28391 üzenetére
Nagy vonalakban megnéztem a papírt, nem lelem! Mintha derengene, hogy kidobtam. [link] Egyáltalán jó helyen próbálkozom? Van egy kis kiegészítőm hozzá, a 2 jacket alakítja át USB-re. Azon találtam M/N-t. Ennek a jelenléte nincs feltüntetve az oldalon "A csomag tartalmazza" lista alatt. M/N nem is csillagos... Csak az SN hiányzik, PN fentvan az oldalukon...
Akkor mit írjak nekik? Papírnélkül semmit?[ Szerkesztve ]
-
-
kabanka
aktív tag
válasz
Воланд #28338 üzenetére
Tudod mit, állítsd be, kapcsold ki a lapozófájlt, bár erre sincs szükség. MPC-t elindítom ráhúzom a filmet. Mit kéne írnia olvasnia? Energiatakarékosban lekapcsol, és ha valami nagyobb műveletet csinálok hallani ahogy bekapcsol felpörög, de ha filmezel vagy más tevékenységet végzel minek menne a rendszer? Este beállítom lefekvésnél még nézem a filmet vagy valami, reggel úgy kelek hogy a gépnek semmi hangja nincs, ventilátorok halkak proci is pihen csak letöltés megy a kis 2,5-re és ennyi. Ahogy leülök és használatba veszem a rendszert hallani ahogy elindul a vinyó és keres. De mondom, mindegy
Próbáld ki megtudod, feltéve ha nem Seagate vinyód van
-
kabanka
aktív tag
válasz
Воланд #28333 üzenetére
Soha életembe nem ment a gépem aludni se hibernálni, na mindegy. Ha samsungon van a rendszer hallani ahogy az összes vinyó leáll, egyedül egy 2,5"os vinyó pörög amiről a film megy aztán ennyi, de annak csekély hangja van.
Az a baj hogy a Seagate-n tényleg gyorsabb a rendszer mert az 7200as de soha többet nem veszek ilyen fostömlőt, mert az az alapzaj elég zavaró a két Samu vinyónak együttesen nincs olyan alapzaja. Érthetetlen. -
todie
tag
válasz
Воланд #28292 üzenetére
igazabol nem tudom. a helyzet: vista volt rajta, nem eredeti, mar a fekete kepernyo es a folyamatos figyelmeztetes, hogy nem eredeti, blabla. mondta szomszed leanyzo, hogy folyamat ujraindul. gondoltam, hogy a nem eredeti win miatt, ezert adatok lementve, az elobb nyomta win7 64 bit installt (kb 10 perce) es evvel is csinalja.
-
megint én
őstag
válasz
Воланд #28273 üzenetére
Személy szerint én szinte mindent kipróbáltam. Hónapokig használtam azt a rocketdockot, be is hangoltam. Sok csilli-villi *.png-t használtam, de mindíg bezavart, volt, hogy lenyílt magától, volt hogy kifagyott. Minden baja lett egy idő után. Személy szerint a lomtár a Desktopon. TOP 2-3 ikon rögzítve a tálcán (böngésző, steam, Teamspeak mivel cszek.)
A többi pedig ha rányomsz az ikonra van olyan "rögzítés a startmenüben" És ott olyan 8-14 ikon váltakozva. Épp amit tolok singleplay game. totalcommander, stb... -
hecktor
aktív tag
válasz
Воланд #28226 üzenetére
átsiklottam rajta ne haragudj, köszi hogy segítesz
viszont ujabb fejlemények, indításkor a " merevlemez nem található " " keresse fel a rendszergazdát a ... programok beindításához " nem indul be a windows
ennek először örültem hogy megvan, a hdd kábel a hibás , kicseréltem , de ugyanaz a kiirás fogadott
ötletek?
-
megint én
őstag
válasz
Воланд #28208 üzenetére
Pont meg akartam kérni én is.
Amúgy:
Ember én totál nem értem. 4 csavar foglalat van, a jobb alsó - mint a képen is amit linkeltél - balrább van szóval ebből adódóan, ha mind a 4 csavart be tudtad csavarni jó kell, hogy legyen.Ha az, zavar, hogy lentről szívja a levegőt... Hát ne zavarjon, azért vannak a kis lyukacskák (furatok) a ház alján, hogy kapjon levegőt!
Amúgy még egy jótanács: Aprócska gumilapokat, vagy csaptömítő gumikat rakj a 4 sarka alá ha zajos, vagy zörög. Mert előfordulhat. Ha nem zörög, akkor no problem!
[ Szerkesztve ]
-
boozoo
tag
válasz
Воланд #28206 üzenetére
Revoltec S3:
http://www.radikalmod.hu/index.php?p=6&y=350&z=2Kép:
http://www.radikalmod.hu/upload/articles/350_thumb_370x278_revoltec_sixty_3_11.jpgHát marad így, mert minden garis, aztán próba cseresznye. Máshogy nem lehet becsavarni :/
(nekem is furcsa volt, azért írtam... ) -
lalimano
tag
válasz
Воланд #27620 üzenetére
Milyen hardver? A proci kizárható? vagy hűtésen kívül más baja is lehet?
Egyébként egy ideje nem jelentkezik a probléma. 21:42-kor jött elő leőször, aztán újraindítottam, de a TV előtt ragadtam, és csak 22:40 körül jöttem vissza a gép elé (addig ment, és bár csak az Asztalt mutatta, nem fagyott be). Ekkor elindítottam a Firefoxot, kattingattam párat (2-3 perc), aztán megint fagyás.
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz
Воланд #27547 üzenetére
Igazából most raktam újra a gépet, és az eset smart security logolt 3 olyat hogy dns gyorsítótármérgezés, namost ilyennel nem találkoztam ez mi akar lenni? ezmiatt érdemes újratenni a gépet? csakmert vírusírtó amit leszedtem nemakart települni és kellett kicsit neten böngésznem, vírusírtó nélkül, így kaphattam be ezt?
vagy ez a gyorsítótármérgezés mi akar lenni.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Воланд #27503 üzenetére
Kösz. Víruskeresés megy, egyelőre semmi, közben meg változik a Windows/Tempkönyvtár mérete, most pl. felszabadult 4GB hely, de még mindig foglalnak ezek a fájlok 25-t. Ismeretlen/fura folyamatot nem látok feladatkezelő alatt.
Lehet ez valami szoftver bug, update bug, windows saját őrület, vagy mégis mi? A Windows/Temp könytárba .tmp kiterjesztéssel milyen fájlok kerülnek?
-
V.Dave
senior tag
válasz
Воланд #27470 üzenetére
telepítőlemezt már próbáltam, ott az egyetlen értelmes pont az amikor képfájl segítségével akarja helyrehozni a fájlokat, viszont nagy megdöbbenésemre a sajátgépen kezdi el keresni a képfájlt és nem a dvd-íróba amin igen megörültem.
Vírust nem talált sem az Avast, sem az avira, a windows defender de még a sbybot search and destroy se csökkentett módban.
Bios után parancssorba próbálkozott rendszerfájl javítással de semmi komoly.
Most megnézem mi van akkor ha felmásolom a HDD-re a windows kképfájlt bár sokat várok.
-
fatal`
titán
válasz
Воланд #27092 üzenetére
Ez a fajta nem, de nekem nem mindegyik ilyen, az 5 hddből azt hiszem 2-n van ilyen kábel, többin a sima, olyat találtam.
Igen kb 1 éve használok avastot, de őszintén fogalmam sincs minek, lehet következő winreinstallnál már fel sem rakom. Defendert moonman is használ, benne van a winben.
XP-t is vírusírtó nélkül használtam, nem volt semmi bajom sosem. Oda kell figyelni és nem kell minden hülyeségre rákattintani és nincs baj írtó nélkül sem.
-
fatal`
titán
válasz
Воланд #27081 üzenetére
"Ha nem rugdosod a gépet akkor nem fog kimozdulni, de nézz rá, az a legbiztosabb."
SATAnál sajnos ez sem igaz, épp tegnap tűnt el menet közben egy hdd (bios se látta reboot után), leállítottam, megnyomkodtam a kábeleket és jó lett. Ilyen szempontból az IDE kábel sokkal jobb volt.
-
agemate
addikt
válasz
Воланд #27079 üzenetére
Megtörtént, bár ez így elég gáz, mert üvölt a CPU cooler, mint a fábaszorult.. Ezzel a módszerrel gyakorlatilag várhatok hetekig, mire bebizonyosodik, hogy hardver, vagy driver hiba. És ha kiderült, hogy hardver, honnan tudom majd, hogy melyik hardver szarakodik? Nem lehet az, hogy egyszerűen csak a drágalátos Windows állogat le? Esetleg a merevlemez adatkábele kimozdult?
Magamtól arra gyanakszom, hogy a túl alacsony IDLE CPU feszültség a hiba okozója. Arra gondolok, hogy pl 800MHz-en (ennyi az IDLE frekvencia) valami le akarja terhelni a procit, de ehhez a 800MHz-hez kevés az a 0.8V, és ezért indul újra a gép. Bár ha IDLE-ben kevés a proci ereje az adott feladathoz, miért nem kapcsol feljebb?
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
válasz
Воланд #27071 üzenetére
Azért jó lenne tudni, hogy akkor csak driver, vagy hardver hiba. A Radeonhoz a legfrissebb, 64bites illesztő van fent, a hangkarihoz a Win rakott fel, a LAN-hoz a legfrissebb van fent, máshoz nem nyúltam.
Egyébként akkor is becsíkoz kék halál előtt, ha pl túl kevés a CPU fesz. tuning esetén és úgy fagy ki a gép Prime alatt. Ez eddig bármilyen hardverrel így volt.Nincs valami mesterséges mód kék halál előidézésre, hogy a csíkozás tényleg mindig jelentkezik-e?
[ Szerkesztve ]
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete