Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
A minap egy érdekes esetre lettem figyelmes. Nemrégiben vettem egy USB-s HDD házat. Belepattintottam egy 160 gigás IDE-s H.D.D-t és így használtam minden gond nélkül. Viszont tegnap úgy döntöttem, hogy telepítek egy Windows 98-at pendrivera, ami nem sikerült, de ez mellékes is.
A szekrényben volt egy Quantum Fireball 20 Gb-os hdd-m, gondoltam beteszem a 160 Gb-os helyett az usb-s házba. Betettem, bedugtam a tápját a házikónak és utána rádugtam a gép usb portjára. Ekkor fura dolog történt. A gép egyszer csak kikapcsolt. Se szó sze beszéd, mint a gép és miután rádugtam akkor rögtön lekapcsolt... Nem kicsit lepődtem meg. A gép persze most is tökéletesen megy egy HP d530 CMT gép, a konfig az adatlapomon...
Kicseréltem a 160-asra és ugyan ez... gép kikapcs... xD Ezután több ilyen esemény nem volt, de érdekes, hogy képes egy külső hdd ház kikapcsolni a gépet, mintha kihúztam volna a konnektorból...
Arra gondolok, hogy legközelebb nem dugom rá usb-re amíg be nem kapcsoltam a külső házat és utána dugom rá, lehet ez volt a baj...
Szerintetek mi áll emögött?
-
jimmy399
senior tag
Sziaztok!
Nos, a problémám nem egyszerű, és csak ki szeretném próbálni, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni.
Windows XP SP3 van fennt. Adva van itt az albérletben az internet ami egy Wifi routerrel van megosztva, ami a tulajé. Eddig ok. Müködik. Viszont gondoltam, hogy mi lenne, ha a szekrényben lévő routeremet használva megosztanám ezt a Wifi-s netet az én Wifis routeremmel is. A gépben van hálózati kártya egy ami a tulajnak veszem a netét, és egy inegrált az alaplapon. Naszóval, összekötöttem az én Wifi routeremet a géppel vezetéken, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kellene konfigurálnom a rendszert, hogy megossza a netet?
Röviden: tulaj Wifi-s netét szeretném megosztani az én Wifi-s routerommal. (tp-link)
-
jimmy399
senior tag
hahó. Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e a gepembe venni egy hdxxxx-es Agp-s kártyát. A gép egy p4 2,6 ghzes egymagos intel chipseres vasláda 1,5 giga rammal. Valami Hd3640 lenne ha jól emlékszem, most egy ati 9550-es van benne.
Köszi mindenkinek... -
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy új vezeték nélküli egeret. Logitech m505-öst. Előtte egy Icon 7 volt.
Letöltöttem egy olyan programot, ami stand by-be helyezi a programot, ha elindítom. Ez azért jó, mert ha nem vagyok huzamosabb ideig gép előtt, akkor lelövöm a képernyőt egy kattintással.
Eddig minden oké volt, de ahogy lecseréltem az egeret, azóta mindíg 1-2-3 perc múlva magától visszakapcsola a képernyő, mégha az egeret nem mozgattam meg, akkor is. A régi egérrel ilyen gond nem volt. Az érzékenységét is lejjebb vettem, de ugyan úgy előfordul ez a hiba. Windows 7 SP1-et használok a képernyő egy LG W1934S. Vajon mitől lehet ez a gond, mert nem tudok rájönni...Válaszotokat köszi. Szépet, Napot, Jót
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok Bajtársak!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy:
megismerve a windows 7-et láttam, hogy a hangerőszabályozó megújult. Értem ezalatt, hogy a Windows 7alatt lehetséges az alkalmazások hangjának külön-külön kezelése.
A kérdésem a következő lenne: Hogyan lehet ezt valahogy megvalósítani is a Windows Xp-ben? Az XP-ben ugye, minden hangot egyszrre lehet állítani a fő hangerő csúszkával, és alkalmazásonként nem lehetséges.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Szép Napot!
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Van kettő monitorom. A következő a probléma. Ha elkezdek játszani pl egy UT2004-el vagy bármi mással, akkor a másodlagos monitoron a kép arrébb tolódik szabályosan, mintha az elsődleges monitor képe egy kicsit benyomódna és így eltolná a másodlagos monitoron lévő képet.
A lényeg, hogy így a másodlagos képernyőn lévő ablakok így nem egészen láthatóak. Használok egy multi monitor manager programot a neve : Ultramon 2.7.1
És játék közben néha olyan mintha kikattintanék az asztalra és kilép a játékból, miközben a játék lekicsinyítődik a tálcára, és én meg ott állok, hogy mi van? FPS-nél vicces, főleg ha pont célbavettem az ellent és mielőtt lőnék kilép az asztalra :S
Szal ezekre a problémákra mi lenne a megoldás.
Oprendszer WinXP. ATI Radeon 9550 VGA.
Köszi a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!