Aktív témák
-
Charl
csendes tag
sziasztok. adott a kovetkezo konfig.
intel pentium 4 proci, 2 gb ram, 256/os gainward bliss 7600 gt videokari. 350 w/os chieftec tap.
a gep 1 hettel ezelottig jol muzsikalt, semmi gondjat nem erzekeltem. most viszont agyamat rendesen kiprobalja, jatszok a gondolattal, hogy a 7/ik emeletrol repuljon. elinditas utan kb 2 percet megy, es kifagy, reset gomb segit csak rajta, akkor bootolasnal kiirja hogy CPU fan error, ker f1/et es ismet elindul. everesttel megneztem a volt ertekeket, majdnem mindenik kevesebb mint amennyit le kene adjon sot a boot menuben is ahol a 3,3 voltot kene leadja legjobb esetben is csak 2-8,2-9 koruli ertekeket mutat. minel lejebb esnek ezek az ertekek, annal erosebben zug-bug a gepem es a vegen kifagy.
sok dologot olvastam forumon, taphiba es alaplap hibara is utalo dolgokat, en valami okbol taphibara gyanakszom. ti mit gondoltok mi lehet a folyamatos fagyasok oka?
Valaszotok elore is koszi, ha valami info kell meg akkor azokat is megvalaszolom, csak kideruljon a hiba es orvosoljam, mert lassan jatekhianyom van ))
udv
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest