Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Geller72
veterán
#3143:
Ha be van állítva auto mentés, (úgy rémlik a default 5 min) akkor elvileg az utolsó mentésig lementett állásig a tmp fájlból visszaállítja. (Utoljára megnyitott fájloknál, File menüpont, alul. Ha be van állítva ez az opcio) Ha nem működne, nézd meg, hogy ahova automatikusan mentene (ez is az alapbeállítás függvénye) ott van e, keletkezett e temp file. Ha igen, nyisd meg. Ha már alapból a helyreállítást nem ajánlotta fel..Nézd meg, hátha csak login nevet adott, pass-t nem. Magyarul a login név, admin megadása után hagyd üresen a pass mezőt és enter. Nem tuti, de hátha. Kettes verzio: Flasheld meg a routert. Visszaáll az eredeti állapotába.
Nekem is volt hasonlo hybrid asrockom, de ennyire nem volt az.
. Nézd meg, hogy terhelt állapotában is ennyi marad e a freki, mert előfordulhat, hogy alapban visszaáll a C&Q miatt a proci 800Mhz-re (asszem az a proci annyi minimumon) és akkor a ram osztód megfele annak, amit írtál. Stresszeld le mondjuk egy winrar benchmarkal és közben nézd a frekit.Azt meg nagyon ne sajnáld, hogy csak 667 fognak menni, cserébe vedd le az időzítést 4-4-4-11-re és majdnem olyan lesz, mint 1066-on 5-5-5-18-ba, már, ha tudja..
.
Ram osztás:
..localhostal egyetértek..
..
Én is úgy vélem, hogy a seven automatikusan rak drivert, ha van. Ha nincs akkor valszeg nem is létezik. Én is így jártam egy rakás hw-vel, így ment vissza a jó öreg orig XP.
Nálam D-linkes wifi kártyát, usb-s scannert, usb-s, külső tunert, nvidia quadro-t utasított el, mert a köcsög gyártók nem adnak hozzá már supportot. Kár, mert van, ami 2008-as....
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest