Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Video digitalizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
Piistii
tag
szerintem is itt ez lesz a probléma holnap vissza is viszem
-
Piistii
tag
még mindig senki?
-
Valaki Blu-ray-t tud írni?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
szimcsi #14186 üzenetére
FAT táblád szinte kizárt, hogy sérült legyen, mert felteszem NTFS-ed van. Ezzel együtt lehet fájlrendszer sérülés is a hiba oka.
Első körben induláskor, mikor ott vagy, hogy kiválasztható a csökkentett mód és társai (Speciális rendszerindítási beállítások képernyő), akkor válaszd azt, hogy automatikus újraindulás kikapcsolása.
Így próbálj meg bebootolni. Ha kapsz egy kék képernyőt fehér szöveggel, akkor nézd meg mire panaszkodik a windows.
-
AssAssynn
őstag
válasz
Piistii #14158 üzenetére
Szia!
Ugyan nekem Trust egerem van, de elmondom én, hogy csinálom, ugyebár simán rajta van az egér a gépem, a programja fel van telepítve, aztán, ha ezt először csinálod, akkor indítsd újra, aztán belemegyek a programba, belövöm a gombokat, amire akarom, aztán save-val elmentem a beállítást, majd az apply-val rátöltöm az egérre, és úgy nyomok egy ok gombot, s úgy nekem működik.
-
szimcsi
senior tag
válasz
waithEard #14181 üzenetére
Köszi, megnézem majd, de a biosban hol pontosan, nem vágom ezt annyira? És mit lehet neki csinálni? Everest-tel nem tudom megnézni, mert ugye nem jön be a windows.
Ja, most nézem, hogy te nem arra a fattáblára irtad, hanem a bordára, gondolom
Mekkora hőmérséklet a gyanús már?
[ Szerkesztve ]
-
-
waithEard
őstag
válasz
Páter noster #14169 üzenetére
Gondolom eredeti a játék?
-
Páter noster
csendes tag
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni: a Mafia 1-gyel játszom megy full grafikán hd-ben tök jól. de amikor kilépek, kiírja hogy a game.exe hibát észlelt ezért leáll. Amugy a beállításaim megmaradnak és el is menti szépen a játékot. szóval ez nem baj csak zavaró, légyszi segítsetek.
az már viszont gond h nem engedi az élsimítót pedig a konfig bírná
ezekben kéne a segítségetekköszi
-
szimcsi
senior tag
sziasztok.
Mi okozhatja azt, hogy legutóbb csak úgy újraindult a gépem, és azóta nem jön be a windows? Csak az az ablak, ahol ki lehet választani hogy csökkentett mód, meg normál indítás, meg legutolsó működőképes beállítás. De egyikkel se jön be a windows, bár 1x bejött, de csak újraindult megint.
kösz -
sbazsi
veterán
mediamakrt polus - westend nincs
electroworld - arena - allee nincs. -
-
sbazsi
veterán
blahához legközelebb hol tudok ilyenkor chipset hűtőt venni
SOS!!! -
L3zl13
nagyúr
válasz
pelikan0319 #14154 üzenetére
Ha csak egy fájl törlődött, akkor másold vissza valahogyan és kész.
Valami Live CD-s megoldással bebootolsz, aztán a megfelelő helyre bemásolod.A másik megoldás, hogy bebootolsz telepítő CD-ről, ott belépsz javítókonzolba, és ott expand-dal kicsomagolod a fájlt a telepítő cd-ről. Ez nem biztos, hogy működik, ha a telepítő CD nem a megfelelő verziójú.
-
Piistii
tag
erre valaki plz
[ Szerkesztve ]
-
Szerintetek egy GIGABYTE ATI RADEON 9200 SE 64MB AGP VGA elbírja az 1920*1080-as felbontást?
-
pelikan0319
csendes tag
válasz
kételkedem #14144 üzenetére
Köszönöm az olvasnivalót...!
Úgy látom át kell alakítani egy normál telepítő lemezt a javításhoz és nem tudom mi történik ha a gépen lévő XP nem professional verzió,mint a nálam lévő sp3-as -
madmaxxx
senior tag
Erre valami ötlet?
-
mezis
félisten
válasz
qwertly #14146 üzenetére
A Fekete: 0, sárga: +12 V Piros: +5 V. Ezek a tápegység csatlakozóján, de ez normális esetben nem cserélhető fel a csatlakozók kialakítása miatt.
(Kivéve egy ismerősömet, neki sikerült a floppy tápját fordítva csatlakoztatni - Csak a floppy meghajtó lett használhatatlan.)Az alaplapi USB csatlakozó tüskékkel nagyon óvatosan ! Ott általában nincs "bolondbiztos" kialakítás !
Reset, Power, Speaker teljesen mindegy. A jelző LED-eknél is mindegy, de ezek csak helyes polaritásnál világítanak
. De nem romlanak el.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Van rá valami módszer hogy a videó kamerámat(Toshiba H30) tudjam használni webkameraként? Van rajta S-video,MiniHDMI bemenet.
-
qwertly
addikt
Gigabyte 965P-DS3 alaplapom van utóbbi időben sz@kodik,egyszer a szervizben láttam,hogy a alaplapot próbálgatták kiszerelve.És csak egy csavarhúzóval megérintetek kettő kis tüskét és egyből indult nem kellet a házba beszerelni.Melyek ezek a tüskék tudom,hogy ott lent van az alaplap alján de név szerint melyeket kell rövidre zárni?Másik kérdésemre lenne valaki szíves és válaszolna,hogy van valami szabvány melyikek + és a - vezeték szín?Mert nem vagyok biztos benne,hogy megfelelő polaritásút dugom a tüskékre amikor összeszerelem a lapot.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
F.B.I. #14143 üzenetére
POST után indul újra, vagy közben? (Az oprendszer már elkezd töltődni, vagy még előtte újraindul.)
Ha közben, akkor nem hinném, hogy HDD okozná.
Ha utána, akkor pedig a memória kevésbé valószínű. Legalábbis nem közvetlenül felelős az újraindulásért.A fentieken kívül lehet még táp, proci, alaplap gond is, ha POST közben van újraindulás.
Ha POST után, akkor még hozzájön a VGA, a szoftveres problémák, illetve bármilyen egyéb hardver amihez driver töltődik be. -
kételkedem
addikt
válasz
pelikan0319 #14141 üzenetére
Az előbb is linkeltem, most ismét megteszem!
-
F.B.I.
veterán
Gép indul, ellenőrző képernyő, reboot, többször is. Vinyó vagy memória probléma?
-
pelikan0319
csendes tag
válasz
kételkedem #14140 üzenetére
A kolléga kérte,hogy küldjem el.... segíteni szeretett volna...
Csökentett módban F8-al felkínálja,hogy miről bootoljon.
A javító telepítésnak mi a pontos menete,még nem csináltam -
kételkedem
addikt
válasz
pelikan0319 #14137 üzenetére
Egy kollégának elakartam küldeni,hogy megnézze milyen vírus és hogy az-e?
Vírust akarsz küldeni valakinek, hogy tényleg az-e?
Még jó, hogy nem vagyunk kollégák!
Próbálj egy javítótelepítést hátha még rendbe tudja szedni az oprendszert.
-
kosian24
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Van egy Logitech M505 vezeték nélküli egerem. Ehhez már az a pici unifying vevő van.
A problémám, hogy az utóbbi időben elkezdett szórakozni, azaz néha gondol egyet és megszűnik működni, mintha kihúznám. Ilyenkor ki kell húzni, meg visszadugni és utána egyből működik. USB portot kitisztítottam, elemek jók és a windows is a napokban lett újra telepítve, de továbbra is csinálja.
Valami ötlet, vagy hasonló tapasztalat? -
madmaxxx
senior tag
válasz
pelikan0319 #14137 üzenetére
Csökkentett módban próbáltad elindítani?
-
pelikan0319
csendes tag
Sziasztok!
Némi gondom akadt a géppel,az avast vírusírtó talált egy "Win32:Malware-gen" vírust. A C
INDOWSsystem32Isass.exe-ben
Egy kollégának elakartam küldeni,hogy megnézze milyen vírus és hogy az-e? De másolás helyett áthelyezte a fájlt a windows könyvtárábol.
Kikapcsolás után,már nem indul ujra a gép,ill addig jut el,hogy az XP szines felirata megjelenik és utána a sötét képernyő közepén van a kurzor nyíl. Az eredeti telepítő lemeze már nincs meg,de van itt egy sp3-as XP telepítő. Nagy rutinom nincs a dologban,ezért kérnék segítséget.... Hogyan tudnám életre kelteni....A biosban már beállítottam,hogy DVD-röl bootoljon,elindítottam egy javítást a tálca részen lefutnak a különböző frissítések ,mikor végzett kiírja a lehetőségeket mentés kilépésre "exit" kellene beutni,de csak egy "e"betű jelenik meg. Nem tudom milyen verzió az XP ami a gépen van,de a lemez az biztos,hogy sp3
-
Piistii
tag
én bajomat nem tudjátok?
-
madmaxxx
senior tag
(#14131) sbazsi
Network Magic programmal próbáld meg megnézni a hálózatot, elvileg ha gond van azt is jelezni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
madmaxxx
senior tag
válasz
qwertly #14114 üzenetére
Előfordulhat természetesen, hogy ha a memóriák hibásak attól még a gép elindul. Egyszerűbb módszert sajnos nem ismerek a hibás alkatrész kiszűrésére, mint a próbálgatást illetve a cserét. Lehetséges,hogy valami zárlat lehet az alaplapnál és emiatt nem indul el a számítógéped.
-
sbazsi
veterán
Lenne egy routeres kérdésem:
Adott egy wifi router, dlink, ami úgy van beállítva, hogy a kapott IP címet osztja tovább, kb mint egy switch. Na most ennek a beállításain szeretnék módosítani, de az istennek nem találom az ip címét.
Na most szeretnék módosítani egy picit a beállításain, de hogy
Az előtte lévő router nem jelzi, hogy csatlakoztatva lenne, lan scanner progi nem jelziötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Piistii
tag
erre még mindig nem tudja senki sem a választ?
Tegnap vettem egy gigabyte m800x egeret.Lenne egy olyan problémám vele hogy a programban amit kaptam hozzá van egy olyan rész hogy macro vagyis egy bill gombot hozzá adhatok egy egér gombhoz , de ezt hiába csinálom ( biztos jól csinálom mert youtubon meg a kis füzet alapján csináltam ) nem akar működni egyszerűen. Ha valaki tudja a megoldást akkor nagyon kérem szépen hogy írja le egyszerűen nem jövök rá mi lehet a baja lehet rossz az egér
.A programot vagy 100x felraktam már a nettről a legújabb programot szedtem le az eszközkezelőben HIDE kompatibilis egérként látja a gép nem is tudom felrakni úgy hogy gigabytesként lássa a netten csak a program van driver nincs.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
PH-User
addikt
Erre senki?
-
rii
nagyúr
hello
azt szeretném megkérdezni, hogy WD TV tudású készülék nincs HiFi méretben? Szélesség? Előre is köszi!
-
alexi13
csendes tag
Kérdésem van és sűrgős:
Vista volt a laptopon, kernelhibát írt ki, a rendszerbe se csökkentett se semmilyen módon nem tudtam belépni. A rendszer meghajtót újraformáztam, próbáltam rá tenni új rendszert (többféle win-t is) de hibaüzeneteket kaptam - XP-nél stop 0x0000007b hibaüzenetet - és nem indult a telepítéskor újra a gép. Egyedül a linux ment rá, nem volt baja az újraindulással sem, az kiírta h rengeteg badsector van a gépen, de erre meg nem tudom a mobilnet drivert telepíteni.
Több kérdés is felmerült bennem: 1. Okozhatja-e fizikai sérülés a problémát - gondolok itt arra például hogy sérült a winchester? 2. Ha esetleg vírus ami miatt a win-rendszerek nem mennek fel rá, mivel tudom kiirtani úgy, hogy a többi partíciómról ne vesszenek el az adataim? 3. Van-e valami megoldás arra hogy win-t tudjak rátenni (esetleg kijavítani a badsectorokat) anélkül h új winchestert kellene vennem a laptopba?
Gondolom az látszik h nem nagyon értek a gépekhez... Sűrgős lenne, ha valaki tud segíteni előre is köszönöm!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Synthwave #14109 üzenetére
Panda féle usb vaccine hatásos lehet ellene. Nevével ellentétben nem csak USB-ről képes irtani a szemetet.
Mod:
dawncomputer milyen csatlakozásúak a beviteli eszközök, amik "eltűnnek"?[ Szerkesztve ]
-
dawncomputer
tag
válasz
Synthwave #14107 üzenetére
Köszönöm, végül megoldódott. bár azt nem tudom, hogyan.
Az alaplapi audio egyáltalán nem működik. A PCI-ost meg hiába tettem be, nem akart működni.
Aztán, egyszer csak megszólalt.Más: az mitől lehet, hogy használat közben egyszer csak elveszik az egér, és a billentyű?
Num Lock világít, de annyi, semmire nem reagál... -
hekkerman
tag
válasz
Lotusz #14113 üzenetére
ha usb-set veszel, máskor is tudod használni, ha esetleg nem lesz majd pci slotod, ellenben usb igen
például én több helyen használom ezt: TP-LINK TL-WN322G 3 ezer alatt beszerezhető
egyik példa: emeleten a gép, lennt a router, és maximum jelerősség
(nem nálam van ez, nem tudom milyen routert használnak, illetve hol van a router,csak installáltam a cuccost)[ Szerkesztve ]
-
hekkerman
tag
Csáó
Van egy Panasonic dmc lz3 fényképezőm.
Nos az a gond akadt vele, hogy hiába van vaku beállítva, nem vakuzik, vagy vakuzik, de teljesen sötét a kép. Olyan is előfordul, hogy rendesen vakuzik, van kép, de tiszta fehér minden. Ha beállítom, hogy mindenféleképpen vakuzzon akkor is vagy vakuzik vagy nem. Vaku nélküli képek mennek rendesen.
Valaki találkozott már ilyennel? -
qwertly
addikt
válasz
madmaxxx #14100 üzenetére
Köszi a válaszodat,de akkor sem indul el a tápegység ha az általad felsorolt alap részegységek közül valamelyikkel gond van?Mert az egész sztori több hónapja kezdődött,hogy egyszer nem indult el a gép akkor szét szedtem újra össze raktam és többször volt olyan szitu,hogy megdöntve ellenőriztem és akkor szépen működött de amikor oldaltakaró lemezt rátettem és beállítottam a helyére már nem indult.Így volt,hogy kivettem 2db memóriát akkor ment,máskor videokártyát cseréltem és így indult.De legutoljára már a tápot cseréltem ki így ment is 3 hetet,de most mint írtam beakartam csatlakoztatni a házban levő plusz winyót amelyen egy os x 10.6.2 van de amikor sata csatlakozókat benyomtam és a pc indittani akartam nem indult ell.
Csak a proci venti egyet mozdul és annyi tovább nem megy.Miképpen tudnám egyértelműen megállapítani,hogy a proci alaplap és a memóriák közül melyikkel van a gond?Nincsen valamilyen egyszerű trükk amellyel egyértelműen eltudnám dönteni?Az alaplap Gigabyte 965P-DS3, proci egy Core 2 Duo E4300 ezzek már igaz,hogy több mint 3 évesek.A memóriák 4×1GB amelyek 677 és 800MHZ.
[ Szerkesztve ]
-
Lotusz
tag
üdv, asztali számítógépbe szeretnék wifi adóvevőt, mert az asztali gépem messze került a routertől, és nem szeretném átkábelezni a lakást.
melyik erre a legjobb megoldás? PCI kártya vagy USB-s? konkrét példát is írhattok, amúgy nem szeretnék túl sokat rákölteni (2-4k)
köszi
-
Khelben
nagyúr
Internet explorer temp folderét hogy tudnám a ramdrive-ra áthelyezni?
Szerk: megvan, start/futtatás: inetcpl.cpl
[ Szerkesztve ]
-
Metudja mondani valamelyikőtök, hogy egy autorun.inf formájában létező Win32/PSW.OnLineGames.NNU trójaitól hogy lehet végleg megszabadulni, mert nekem csak a karantén sikerült. Ez az a cucc, amelyik mindegyik meghajtó gyökérkönyvtárába rakja el magát.
-
PH-User
addikt
válasz
madmaxxx #14101 üzenetére
Windows 7 Ultimate 32bit, de azt hiszem már meg is oldódott!
Köszi neked is és brd-nek is!Újabb kérdésem lenne!
Barátnőm programtervező informatikusnak tanul és a NASM programot használják most.
A suliban rendesen működik, Windows XP alatt használják, rendesen írja a karaktereket, pl. kettőspont és kapcsos zárójel, és le is fut az írott program.
Az a probléma, hogy nála, otthon, Windows 7 Ultimate 32bit van, a program elindul, de a karaktereket nem bírjuk beütni, és így az írott programok sem futnak le.
Windows XP módban is megnéztük, úgy sem működik.
Fontos lenne valami megoldás!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dawncomputer #14097 üzenetére
L3zl13-nek igaza lehet, én is mindig azzal kezdem. Volt olyan, hogy egyszer elfelejtettem és az alaplapi összeakadt az Audigy!-vel. Alapesetben két hangkártya nem fér meg egy csárdában.
Bár az is igaz, hogy a legtöbb alaplap automatikusan letiltja az integráltat, ha valamilyen PCI-os hangkarit raksz a gépbe.
BIOS-beállításokat így látatlanba elég nehéz mondani, de valószinűleg az Integrated Peripherials alatt lehet, mint Integrated (AC97/HD) Audio. Azt átrakod Disabled-re, oszt' annyi. Aztán persze Save&Exit, amikor kilépsz.De akár berakhatsz egy képet is a BIOS-ról.
Szerk.: most látom, hogy L3zl13 is valami hasonlót írt, de már nem törlöm.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Üdv! Utorrent 2.0.3-at használok!
KB 50 db torrent van seedhez sorban áll felirattal felsorakozva és nem tudom miért! Valamiért csak kín szenvedéssel tud 1-2 torrentet elkezdeni seedelni míg a többit valamiért nem seedeli pedig jó sok a letöltő is némeiknél!Szerk: Probléma megoldódni látszik! Valami gubanc volt a beállításokban!
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
dawncomputer #14097 üzenetére
Újraindítod a gépet, és belépsz a BIOS-ba.
Alaplapfüggő, hogy ezt hogy kell. Leggyakoribb a DEL vagy valamelyik funkció (F1-12) billentyű még mielőtt a windows elkezdene töltődni.A BIOS kinézete és menüszerkezete megintcsak gyártófüggő, de keress valahol olyat, hogy integrated audio és azt rakd disabledre, majd lépj ki mentéssel. (Save and exit) Ez általában F10-zel történik.
Ha nem tudod mi micsoda, akkor figyelj, hogy mást ne állítgass el.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Delta Force (2024)
- Bestbuy játékok
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)