- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
-
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz Predator2 #12534 üzenetére
Nézd meg hogy a Steam adatlapján a The Following ott-e a DLC-k között, ha ott van akkor a főmenűből tudod indítani a kiégészítő kampányát, átmenti a karaktert stb, illetve oda vissza működik emlékeim szerint, a DLC-ből tápolt karival vissza lehet menni az alap területekre is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
őstag
válasz Predator2 #9993 üzenetére
Üdv! Megsikerült oldani a gondot?
Ha igen oszd már meg az eljárás menetét, mert én is ezzel szoptam winrakat után úgy hogy 15× kitoltam a játékot az előző ciklusban, ugyanazzal a Windows-al.
Ha nem oldódott meg akkor megpróbálom összefoglalni pár mondatba:
Nálam a game winrakást követő 3adik napon szart be, közvetlen egy 165db frissítést alkalmazó restart után, úgy hogy közvetlenül előtte működött. Elősször én is driver frissítés legújabbra, majd a winrakat előtti párhónapos tuti bevált driverre, játék is újrarak és semmi.Ezután elkezdtem a sima tehát nem biztonsági frissítéseket egyesével leszedni. Valamennyi frissítés eltávolítását követő restart után a játék indítható volt egyszer és utána feketeség, később már egyszer sem indult, nem is csoda egy 2013ban kiadott frissítés már csak nem szívat meg egy 2014-es game-t. Ekkor jött be a képbe hogy az új vga új utility-t is hozott, így az OSD-ért felelős részt kikapcsoltam. A játék ismét működött, valamint visszakapcsolást követően is.
A megjavulás módja ennek ellenére ismeretlen, mert eltávolítása után néhány frissítést nem ajánlott vissza a Windows, tehát 2-3 update most hiányzik. Na most ha a frissítés b*szta szájba akkor a játéknak működnie kellett volna az eltávolításokat követően, mert a második napon a nagy update előtt az OSD-vel még ment a játék. Az OSD ki/be kapcsolásánál ugye már hiányzott az a néhány update ami, és ebben az állapotban most működőképes.
Ha MSI a VGA-d és/vagy van afterburner és rivatuner statistic server, utóbbit kapcsold ki egy indításra ha működőképes a game kapcsold vissza. Amennyiben nem, akkor marad a hajtépés és egy más eljárás a probléma kezelésére.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
szami777
addikt
válasz Predator2 #10007 üzenetére
Nem a gépeddel van baj, elterjedt hiba.
Eredeti a játék? Csak mert ezt a bugot (elvileg) javították már, és ugye steam/uplay esetében auto update van.2. sor:
"Far Cry 4 PC version 1.10.0 patch notes:April 15 2015- Multi-GPU performance improvements
- Fixed bug with grapple lose functionality on keyboard and mouse
- SMAA option is disabled for Multi-GPU
- Fixed bug with water has now fog occlusion
- Fixed crash in credits
- Added full Overrun game mode support to session browser
- Various UI fixes"bár ubisoftot ismerve ez semmire sem garancia.
Elvileg, ha alapbeállításokon van a billentyűkiosztásod, akkor működik. (Ha nem rakd vissza esetleg-> reset default setting)
Support szerint a megoldás(én ezzel kezdeném)
"delete a file named "GamerProfile.xml." It's located in Computer>Libraries>My Games> Far Cry 4>6fa2c96b-31ab-446b-960d-f14cbb3a9ae8. " A GamerProfile.xml-t töröld ki.
(Csinálj róla mentést előtte, ha nem ez a megoldás.)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Predator2
addikt
válasz Predator2 #10007 üzenetére
Erre valaki?
Az a fura még, hogy amikor megfogom az kötelet, és elkezdenék mászni, akkor az egér nem csinál semmit, viszont ha kontrollerrel mászok tovább akkor meg működik.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Cheesus
senior tag
válasz Predator2 #9948 üzenetére
Szerintem nem kell bekapcsolni, ha van a gépedre dugva "jelvevő", és még azelőtt elindítod a kontrollert mielőtt a játékra kattintanál, akkor alapból már a menüben is az XBOX-os gombkiosztást fogja használni (nekem legalábbis így volt, nem kapcsolgattam semmit)
https://www.twitch.tv/csehla
-
Brian_GT
őstag
válasz Predator2 #9487 üzenetére
Én az alattam szólóhoz hozzátennék egy Melonie Mac-et is. Ha azt nem is vesszük figyelembe, hogy egy eszméletlen szemrevaló kis teremtés a hölgyemény egész jó videókat csinál, mert odafigyel és kommentál alatta. Én szeretem az ő csatornáját.
Sspot: Egy véleményt majd várnék az első benyomásokról, legyen az a konzol vagy a tv...amit nem tudok milyen de érdekel az ilyen...+ úgy összesen. Jöhet privátban is ha megtisztelsz vele!
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
CJ4567
nagyúr
válasz Predator2 #9482 üzenetére
BlackPanthaa, AR12Gaming, SLAPTrain, TC9700Gaming, ez mind külföldi.
Ha nem autós kell: JustVidMan(magyar, de vicces), Threatty, qenosa, TheRussianBadger, LevelCapGaming, Matimi0, jackfrags.
Hirtelen ennyiAssetto mellé tényleg kell egy kormány, ezt meg tudom erősíteni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Heavyrain
őstag
válasz Predator2 #9045 üzenetére
-Tölsd le ezt a zip-et.
-Csomagold ki belőle a dll fájlokat.
-Másold be őket ide: C:\\Windows\\System32 ,ha kell,írd felül azokat,amik már ottvannak. (Ha nem engedi másolni,akkor indísd el a gépet csökkentett üzemmódban,és úgy próbáld meg)-Uplay-en belül a beállításoknál vedd ki a pipát a "Enable in-game overlay for supported games" elől.
-Játék indulásakor nyomj egy Alt+Enter -t,hogy ne teljes képernyőben fusson le az intró. Utánna majd visszakapcsolhatod teljes képernyőre.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Predator2 #9042 üzenetére
Ezt a rohadék hibát több napba telt míg kijavítottam - igaz másik játéknál. Telepítsd a Microsoft C++ Redistributable 2010-et és a Directx 9c-t, ha ez nem oldja meg, akkor egy fájlt kell átmásolni a játék törzsmappájába, ha gépközelben leszek, meg tudom nézni a fájlnevet.
Üdv. Johnny
-
válasz Predator2 #7806 üzenetére
Lehet az Ubisoft store-ban magyar nyelvű változatot kapni? Ha igen, egy próbát megér, hogy írj nekik, ha nem, teljesen felesleges. De miért annyira fontos, hogy magyar legyen? Ez nem az a típusú játék, aminél annyira fontos lenne a nyelvtudás.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
batman91
őstag
válasz Predator2 #7802 üzenetére
Hát te nem azt írtad, hogy magyarítani akarsz, hanem azt, hogy nálad nem magyar, az teljesen más tészta. De elvileg magyar felirattal jött ki, szóval a menüben kéne kutakodni, magyarítást nem készítettek utólag hozzá. Viszont valószínűleg a te verziódban ezt nem fogod megtalálni, mivel english only.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Brian_GT
őstag
válasz Predator2 #7421 üzenetére
hát az hogy a kódot ami a játék dobozában volt nem kell újra megadni...hanem be kell lépni windows liveba azzal a profillal aminél megadta a kódot.... ha ezt nem tudja megtenni ugrott a játék, mert a kódot csak 1x lehet felhasználni.
a windows live viszont én úgy tudom megszünt így azt ne kérdezd egyáltalán van-e még...- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Gomez86
őstag
válasz Predator2 #6542 üzenetére
Szia,
Ez a probléma nálunk is jelentkezett az előző lanpartyn az egyik gépnél. SW-esen úgy lehet megoldani hogy a hang keverőpultban letiltasz (vagy engedélyezel valami) sajnos már nem emlékszem hogy mit, de ha nem találod meg akkor szólj, és megkeresem neked azt a cikket ami segített megoldani a problémát.
Üdv,
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
leikomessi
aktív tag
válasz Predator2 #6539 üzenetére
Dugd be a mikrofon bemenetet valamivel. Dugj be egy sima jack dugót a mikrofon bemenetbe, egy toldó kábel nálam megoldotta. Elég csak a front panelen lévőt. Ezután szerintem jónak kell, hogy legyen a játék. Nálam ez megoldotta a problémát és gond nélkül indul a játék multiplayer része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Windows 11
- PlayStation 5