Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Vakegérke #9639 üzenetére
Elolvastam a linkelt hirdetést, de ebből nem tudom megállapítani, hogy átverés vagy sem. Alapvetően bizalmatlan vagyok az ilyen dolgokban, így nehéz bármit is mondani. Annyit megtehetsz, hogy telefonon érdeklődsz róla. Utána már könnyebben eldöntheted, hogy rendelsz-e vagy sem.
Szerk: Az új kedvencem a fehér Marlboro, az is 40 grammos, viszont kijön belőle 65-70 szál is, mert durvára van vágva. Ezzel egyetemben kicsit drágább is a többinél. Mindig nézegetem a kínálatot, láttam már a nagyobb kiszereléseket is, csak éppen abból a dohányból nincs, ami már kisebb adagban bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest