Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
válasz
kenwood #17973 üzenetére
Hát sajna ez nem jött be, operation system not found. Mjad hétfőn írok egy dövödöt és arról feldobom.
Egyébként vicces: a lapit 40-ért vette. Nekem már önmagában ez kicsit sok érte. Utána láttam, hogy a kijelző és a gép közti kis műanyag izé, ami eltakarja a kábelokat mind a két oldalon letört.
Ezen felül most gépbe beleraktam vinyóját és láss csodát a hdd kondíciója 13%.
És az egész úgy kezdődött, hogy elvitték szervízbe, hogy win-t telepítsenek rá és rendbe tegyék a gépet.
Nagymesterek olyan aprósággal nem foglalkoztak, hogy nem raktak wifi drivert, így csak kábellel lehetett netezni vele. A cpu hűtő körül annyi gané volt, hogy 15-20 perc filmnézés után leállt. Kb. kupaknyi fekete gané kijött.
Na jó ez már kicsit off, még szerencse, hogy pont a gőzös topicba vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest