- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Mr.Csizmás #16199 üzenetére
Nekem az volt a bajom vele, hogy a wifi-je kb három méterig működött. Még 20 méterről is látta a wifi-t de már csatlakozni nem tudott. Bevittem. Azt mondták próbáljuk ki. A tesco-s wifi-vel tökéletesen működött.
Közölték velem, hogy a tesco wifi-je az áruház másik végéből van sugározva. Erre csak annyit mondtam, hogy biztos nem egy otthonokba szánt eszközzel.
Szóval a készülék nekem is működött, de mégis levásárolhattam az árát. Szerintem egy próbát megér, de sajnos semmi sem kötelezi rá őket, hogy bármit is tegyenek.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DrojDtroll #16198 üzenetére
elég wtf képarány, meg szoftver
de működik.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Mr.Csizmás #16186 üzenetére
Mivel nem az interneten vetted, ezért elvileg nem. Én is vettem egy ilyen árban egy tabletet. (lark 7i). Nagyon nem tetszett amit kaptam a pénzemért ezért visszavittem három napon belül. A problémámat pont nem sikerült reprodukálni az ügyfélszolgálatnál.
Meglepődtem amikor azt mondták, hogy vásároljam le az árát. (Szerencsém volt mert ez volt az utolsó termék az adott tabletből).
Próba szerencse. Hátha rendesen állnak hozzád.
-
Rimuru
veterán
válasz
ubyegon2 #16195 üzenetére
Ha tudod hogy mit kerestel nem nehez, plusz itt is kereshetsz.
Ha mosogeppel vegleg nem jutsz semmire talan egy tegla megoldja.
-
válasz
Rimuru #16194 üzenetére
Rányomtam az infó után, ez se rossz, csak ebből kihámozni a googlés dolgokat...
(különben gyanús volt, hogy ez a billkombó az Előzményekre fog rávinni)Már csak az Indesiten kéne valami billkombót találni, ami érdekes, hogy azt írja, hogy öntisztító. pfffff neki, igaz a mikró is ezt írja magáról
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, egy ilyesmi szájzuhannyal van valakinek tapasztalata? Spéci víz kell bele, vagy jó a sima csapvíz is? Fejet cserélni kell néha?... Egyáltalán ér valamit egy ilyen?
-
krizmo_ & napocska2
Köszönöm nektek a segítséget!
Az adagolót sikerült szétszednem, így már 80%-osan tiszta a forró víztől, most ázik mindenféle tisztítószerben-ez menni fog. Aztán a géppucolás, most olvasom az ismertető füzetét, szerencsére elég részletes ebben az Indesit!Ctrl+H az az gogli history kereső, gondolom
-
krizmo_
addikt
válasz
ubyegon2 #16189 üzenetére
Ctrl+H.
Ecet-szódabikarbóna kombót lefolyótisztítónak használtam egy darabig.
A szódabikarbónát pedig fehér ruhákhoz adtam mosáskor, mert állítólag fehérít. De, nem tapasztaltam áttörő sikert, így ezeket el is hagytam.Az ecetet a konyhában-fürdőben használtam korábban elég sűrűn, a vízkő miatt. De eléggé zavart, hogy nem tudtam megszabadulni az ecetszagtól... így már mást használok helyette...
-
AZ érdekelne még a fentieken kívül, hogy a google kereséseket hol lehet megnézni, ha nem voltál bejelentkezve az e-mail címeddel, csak úgy kerestél valamit?
-
válasz
krizmo_ #16183 üzenetére
Fertőtleníteni szerintem nem kell, meg biztosan tisztítva is volt, csak én most szétszedem darabokra, ez nem női munka. Ezt a tabletta dolgot megnézem.
napocska2
Az ecet csodát tesz sok mindennel, mennyit raknál egy mosógépbe amúgy? Utána mivel kell átmosni, hogy a ruhám, ne legyen ecetszagú?(#16185) krizmo_
No, akkor patt. Trisós megoldást hallotátok már, valami arról is rémlik!! és az ecet+szódabikarbóna? Az is csodaszer a maga nemében, ha az arányt nem nézed el.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
tesco műszaki cikknél, személyes vásárlásnál lehetséges az elállás? 22e ft-os tabletről lenne szó.
-
krizmo_
addikt
-
krizmo_
addikt
válasz
ubyegon2 #16182 üzenetére
Mosd át fertőtlenítőszerrel 90 fokon, biztos van otthon valami fertőtlenítőd. De, ne tegyél bele sokat mert (ha olyan) felhabzik. Aztán meglátjuk, ha letisztul mennyire marad vízköves, és azt is orvosoljuk.
Ha valaki használ valamit, akkor bizony illő lenne eltakarítani!
Szerintem, ez nem a te dolgod.
Az Aldiban lehet kapni saját márkás vízlágyító tablettát, nekem az vált be leginkább. Minden mosáshoz kell beletenni egyet. És időnként nem árt átmosni 90 fokon pár darab tablettával. Mert, a vízlágyítót a mosószerhez adja hozzá, és emiatt az öblítő egy idő után felgyülemlik a dobon.
-
válasz
krizmo_ #16181 üzenetére
Volt használva, csak még én nem használtam soha, most próbálom először, de ahogy leszedtem az adagoló tárolót/betöltőt, látom, hogy barna moszatszerű dzsuva van rajta, nyálkás is. Rozsda nincs sehol. A nejem csak használta úgy látom. :-( mondjuk ez a tisztítás az én dolgom kellett volna, hogy legyen!
Van valami szer, amivel át futtatva magas hőfokon, eléggé kitisztítja, ezt nem ismeritek? Nem tudom, mikor volt tisztítva utoljára.
-
Sziasztok!
Van pár tekercs fotó negatív, kb 15-18 évesek, az lenne a kérdésem, hogy ezeket elő lehet még hívatni valahol hagyományos módon vagy miként tudnám kinyomtattatni őket?
Másik kérdésem, eddig nem használtam az automata mosógépünket, de elég barna dzsuvás már, mi a leghatékonyabb és kevésbé káros módja a tisztításának?
előre is köszi a válaszokat!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
forintuser #16173 üzenetére
Vanbaj...
-
EmberXY
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16174 üzenetére
Már el is múlt.
-
-=Vacsek=-
senior tag
lehetne már 6óra
-
forintuser
őstag
válasz
Bjørgersson #16172 üzenetére
-
Shingen
addikt
Mi van ezzel az 1st oldallal?
Mikor lesz már elérhető? -
Vakegérke
félisten
válasz
PRDZsolesz #16168 üzenetére
Ja, hogy slap dancing? Kézenfekvő, de nem gondoltam rá.
Köszönöm szépen.
-
Vakegérke
félisten
Hogy keressek rá arra a "murira", amikor a stájer, vagy milyen manusok jó kis zenére táncikálnak, közben pofozzák egymást?
-
rii
nagyúr
válasz
philoxenia #16165 üzenetére
ja'ok .-)
BP, III - Szőlő utca 7-ből kellene a II kerület Jurányi utcába elvinni ....
-
rii
nagyúr
sziasztok
tegnap bejutnom is soieklrült (erősen magam felé húzva, nem is vártam, de működött a zár - persze meg kellene majd nézetni azér'
meg ma minde átírás is sikerült ...
azt szeretném még megkérdezni, hogy egy mosógépet szeretnék elvinni a régi lakehlyemről 3 km-re ... de megelni se bírtuk ... előltöltős ... régi Miele ...
van olyan költöztetető brigád, akik ócsón elvállalják?
(kiemelni a helyéről ... 4ről lehozni, kocsiba be, 3 km-rel odébb meg egy földszinti helyre be?) -
batagy
őstag
A 80-as években ment egy olyan reklám a TV-ben, hogy egy malac tologatta a pénzt az asztalon, és valami ilyesmit mondott közben egy vicces hangon:
"Szegről, végről, nem jövünk ki ennyi pénzből. Mondd meg nekem, honnan vegyek?..."
Valami takarékpénztár reklám lehetett, de nem vagyok benne 100% biztos.Ezt a reklámot keresem már 20 éve.
Valakinek nem ismerős? Hol lelhető fel? -
pocokxx
Közösségépítő
Köszi mindenkinek.
A körmös anya használható lenne. Egyébként ugyanarra kell. A lábas fogantyújából kikopott a menet, így nem lehet meghúzni. Azt szerettem volna esetleg nagyobbra cserélni, de a fogantyú lehet egyszerűbb lesz.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Van valami speciális neve annak az "anyának", ami nem villáskulccsal fogható, hanem sima kör alakú racsnis szélű, és általában fába vagy műanyagba ütik bele? (Fogantyúkon szoktam ilyet látni: pl, mint itt: [link])
Lehet ezt vajon kapni külön? Illetve fedőre való fogantyút vajon lehet találni külön? -
rii
nagyúr
kérdezhetek mégeggyet?
lakás eladásnál ELMU meg FOGAZ átiratáshoz elég a vevő - megoldható, vagy kell az eladó is?
-
rii
nagyúr
válasz
kovacsroli #16147 üzenetére
köszönöm .-)
az jól hangzik
pbálok nézni valami 0-24-est -
rii
nagyúr
sziasztok
az albértelembem megadta magát a zár.
tudtöok valakit, aki olcsót kifúrja és tesz bele másikat?
a főbérlőt este szeretném csak felhívni ezzel
sajnos csak 8-9 fele tudok hazaérni melóhelyről ....
.-(de be kellene ma valahogy jutrnom, meg holnap reggel be kellene valahogy zárnom .-(
-
Mi most a legjobb WLAN chat progi? Belső hálón kéne kommunikáljon, netes chat programokat nyilván ismerek.
Szerk.: Ja, PC-k, notik között múkodne.
-
EmberXY
veterán
válasz
MasterMark #16141 üzenetére
Úgy felkelsz és tevékenykedsz, hogy nem emlékszel rá?
Akkor nem ébresztő kell, hanem rácsok és őrség... -
MasterMark
titán
válasz
philoxenia #16138 üzenetére
Pontosan. A beállítgatást lehet elfelejtem. A messze rakás nem működik, már telefonnál is próbáltam. (Sikerült úgy kinyomni az ébresztést, hogy nem emlékeztem rá. Pedig az asztalomra raktam a telefont, amihez biztosan ki kellett hogy kelljek az ágyból.)
-
forintuser
őstag
válasz
MasterMark #16135 üzenetére
Instant álmatlanság.
Tizedik éve kelek hajnal háromkor óra nélkül.Az esetek 90%-van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
philoxenia #16138 üzenetére
...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #16137 üzenetére
Lusta.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Az miért nem opció, hogy előző este állítod be az ébresztőt?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Asztaliban szerintem nincs olcsóban olyan, vegyél karórát és tedd messzire az ágytól hogy fel kelljen kelned.
-
MasterMark
titán
válasz
philoxenia #16134 üzenetére
Ez tud 5 napra külön ébresztést, hetente ismételve?
Egyébként instant agyérgörcsöt és szívrohamot kapnék, ha ez eltalálja a tévémet.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #16132 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
MasterMark #16132 üzenetére
Ha van vezetékes telód kérhetsz ébresztést minden nap más ídőpontra.Addig csörög amig fel nem veszed.
-
embe
nagyúr
válasz
philoxenia #16128 üzenetére
Ok. Olyan nekem is volt, mármint T-Mobilos. De itt az a helyzet, hogy előre ki lett fizetve, és vissza viszont nem adják a pénzt.
Igen jogviszony. Viszont valahol olvastam, hogy a Ptk. nem igen rendezi ezt a kérdést. Több Uniós országban az a joggyakorlat, hogy ez így "továbbvihető". -
válasz
philoxenia #16127 üzenetére
Na, hát mondom, hogy öregbácsis
Én mondjuk nem hordok semmilyen órát, mert minden zavar a kezemen, szal se gyűrű, se karkötő, se óra, se semmi. -
philoxenia
MODERÁTOR
Nálunk készülékről lehetett átvinni az újabbra cserekor /T-s telefon/... Ellenben jól jött, mikor a mondott telefon tönkrement, adtak helyette egy másikat. Szerintem másik személyre nem ruházható át. Nincs jogviszonyod a biztosítóval, lényegében ez egy szerződés, azt meg nemigen lehet átvinni másik személyre.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Vásároltam egy telót, melyhez az eladó korábban a vásárláskor kötött egy Generáli, úgynevezett Genelektronik készülék biztosítást.
Megkaptam a kötvényt, benne a teló adatai, illetve az, hogy 17eFt. be lett fizetve, így a biztosítás él 2016.08.26.-ig. A biztosító ügyfélszolgálata azt mondta, vagy fél óra telefonálgatás után, úgy hogy a srác minden kérdésemre azt válaszolta: "megkérdezem" , hogy nem ruházható át, kössek másikat. Kérdeztem ha gond van akkor az eladó rendezze, Igen válaszolták. Ez marhaság szerintem, hisz aki eladta, hogy tudná a káreseményt hónapok múlva rendezni? Hisz már nem őt érte kár? Mert így az ő logikájuk szerint ez név+telóra szól.
Kérdésem, hogy átruházható-e ez a biztosítás? Tehát ha gond lenne, én használhatnám-e? Vagy ha eladom a telót, mert hirdetem, akkor a vevőm használhatná-e? -
válasz
philoxenia #16124 üzenetére
Jaja, ezekre gondoltam, az ilyen öregbácsi órákra, azok tudják ezt a funkciót.
Hasonlót kaptam a 8-os ballagásomra '93-ban, az is tudta ezt a funkciót, meg telefonszámokat jegyzett meg, meg memót, meg ilyeneket. Nagyon szerettem, és a mai napig megvan és működik.
E!
-
válasz
MasterMark #16121 üzenetére
Vehetsz vmi gagyi Casio karórát pl., az is tud ilyesmit, ha jül emlékszem.
-
EmberXY
veterán
válasz
MasterMark #16121 üzenetére
-
Met
nagyúr
válasz
MasterMark #16119 üzenetére
Android app?
-
MasterMark
titán
Üdv
Tudtok valami olyan jó ébresztőórát amivel a hétből 5 napra legalább külön ébresztést lehet beállítani, és ezt ismétli is minden héten? Ja és olcsó legyen.
-
66zio
aktív tag
Üres Spray-t, hogy lehet szelektíven gyűjteni? Ellentmondásos cikkekkel van tele a net. Sőt, van olyan oldal ahol egyszer azt írják nem szabad a fémgyűjtőbe dobni, következő cikkben már szabad. Normálisak ezek?
Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Nem tudom mennyire robbanásveszélyes ha összepréselik. Gondolom az is baj, hogy a tetején műanyag van. De hát az összes ilyen. -
Winne
nagyúr
Az egyedi mérőnek kicsit utánaolvastam, az sok esetben nagyobb bukó, mint az átalányban fizetni a felesleges meleget és az utcafűtést, vagy elzárt radiátorokat..
A felmelegítési díjat azért megkérdezem holnap szerintem, mert három hónapig nem is lakok a lakásban még, akkor nem fizetném feleslegesen, ha nem muszáj, egy kérdést megér. (bár úgyis elhajtanak..)
A hidegvízhez tuti van külön órám, a meleghez valszeg nincs.
-
Winne
nagyúr
Furcsa kérdés jön.
Most jutottam el először oda, hogy saját lakásban saját nevemre van távhőszolgáltatásom. Megkaptam a számlalevelet (részszámla) és ebben van olyan rész, hogy vízfelmelegítési díj. Oda 3 m3 van beállítva. Kérdem én, ha most 3 hónapig tuti nincs melegvízhasználat, ezt akkor is fizetem? Erre nincs elszámolás? A hidegvizet a közös költséggel együtt fizetem és azt egy a lakáson belül található óráról olvassák/olvasom le, aszerint fogyasztás után fizetek.
Más: ha már távhő, akkor még egy kérdés. Érdemes vajon átállni egyedi mérős megoldásra ill. egyáltalán módomban áll-e egyénileg ezt eldöntenem a házban?
-
gorje
senior tag
válasz
Bjørgersson #16108 üzenetére
Köszi szépen!
Hátha másnak is hasznos lehet.
Érdeklődtem két cipésznél akik Benefit márkáról jót mondtak. Majd felhívtam 2 humanic boltot és az adott termékről ugyanúgy kikértem az infót. Állításuk szerint sokat eladnak belőle és jó termék(ek). Majd a net: Fogyasztóvédelmi Magazin teszt Így a választásom erre esett.
(cipőápoló impregnáló spray box) -
rii
nagyúr
philoxenia, Qru:
köszönöm!!! mindkettő zsírostészta!
holnap megyünk ki kocsival, megnézem majd melyik áll meg legközelebb ahhoz a telekhez .... -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Impregnáló spray-t keresnék bőr cipőre. Van valakinek tapasztalata / ötlete? Évekkel ezelőtt vettem még egyet és azzal eléggé pórul jártam.
Köszi.
-
StipLászló
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy régi Orion műholdvevőm, és erről szeretnék némi információt kapni. Neten nem találok róla semmit, de tényleg semmit. Aki ért hozzá, legyen szíves akár itt, akár privátban (a privátot gyorsabban észreveszem) szánjon rám néhány percet Köszönöm előre is!
-
rii
nagyúr
sziasztok
biatorbágyra el lehet jutni helyi BKV-vsl is?
vagy hogy? -
Bjørgersson
félisten
válasz
philoxenia #16101 üzenetére
Lumia 520, volt már vele ilyen gondom, akkor ki kellett törölni az addig kapott OTP-s sms-eket, és egyből meg is kaptam az újat, de most valamiért nem akarja az igazságot. Pont amikor utalnom kellene...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #16098 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest