- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz
abdulka1 #77644 üzenetére
Ezt csinaltam, koszi csak az advanced modebol.
de sajna nem segitettMar az oruletbe kerget. Azt sem ertem, hogy az aio kenyszeritett fw updatekor miert es hogyan kezd el felkuszni 100fokig a proci majd szepen kikapcsol ugye (mert a process meg leallitani nem lehet), s igy nem tudom azt frissiteni.
kiprobaltam alaplapra dugni az aio ventijeit, a pumpat pedig aio pump fan slotra raktam.
sajnos ez sem segitett. -
TBMC
addikt
válasz
BogyóBP #77639 üzenetére
Erre gyanakodtam az elejen en is. De nem vagyok biztos benne. Probaltam portokat cserelgetni, nem segitett.
Ha biosban vagyok, ott tokeletesen mukodik.igen, corsair aio, h100i rgb platinum se a pontos neve.
aio pumpra teve nem indul, ha nincs a cpu fanen semmi, mert nem erzekel ugy cpu hutot a deszka.
(meg arra gondoltam, hogy lehet a radiator ventijeit lehuzom a pumpa csatlakozoirol hogy ne az vezerelje es az alaplapi 2db cpu fanra dugom, es akkor mehet a pumpa az aiora. Csak igy akkor nem vezerelheti magat, hanem mindenben az alaplapra hagyatkozok)u299975: Koszi valaszod, a pumpa fix fordulattal megy, a radiator ventijeinek fordulatszamat turja fel mielott ujraindulna. Alaplapi toolokat illetoen pont a fan expert az, amit szerettem volna, mert hianyzott a giga lapombolmaz ottani sivvel nem voltam elegedett. Illetve az aio szoftvere az icue pedig a rgbk vezerlese miatt szukseges, kulonben vilagit minden mint a bucsuba.
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Korábbi konfigomban deszkát cseréltem, eddig minden flottul ment.Tegnap éjjel összeraktam, de az AIO valamiért folyton újraindul kb. félpercenként-percenként, a ekkor felpörgetni a hozzá csatlakoztatott radiátor ventiket, + restartolja a pumpát.
Frissen telepített win, semmi nincs rajta csak az alaplapi szoftverek.
Ai Suit és iCue telepítve.Rog strix z590
Corsair h100i rgb platinum seA CPU fanhez van csatlakoztatva, azt írja a leírás is. AIOhoz is próbáltam csatlakoztatni, ugyan ez a jelenség.
Van ötletetek esetleg?
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Asus Rog z590-e tekintetében 2x pcie x16 slotok vannak.
Amennyiben nem használom az első portot, és csak a 2. X16 slotba raknám a GPU-t, futna x16 sávszéllel? -
TBMC
addikt
Bocsi, nem tudom jo helyre irok-e. Oly kerdesem lenne meg esetleg msi afterburnerhez hasonlo appot tudnatok ajanlani ami kepes on screen mutatni az fpst, cpu-gpu tempet, esetleg ram tempet?
- az msi afterburner sajna nagyon nem jott be, osszekuszalta a drivereket, win reinstall lesz belole.elore is koszi!
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan app winen, mely segítségével tudom szabályozni a házban lévő ventik sebességét, alkalmazás függően?Az alaplap appjaival sajnos nincs ilyesmire lehetőség, manuálisan, automatikusan tudok fan speedet, curvet állítani. De nem olyanra lenne szükségem, h pl elindítom XY játékot, akkor egy konfigurált profil lépjen életbe.
Gigabyte z490m Gaming X alaplap, corsair ventik.
előre is köszi!
-
TBMC
addikt
válasz
Talala #57869 üzenetére
pedig elvileg kellene.. írták többen is válaszként, hogy működik a megoldás
erre írták válaszúl:
"...I've googled quite a bit but can't find the solution. I got an onboard audio which comes with the Realtek HD Audio-Manager. I've plugged in my headphones in the front and my stereo in the rear - but Realtek doesn't allow me to send the same audio signal to front and rear simultaneously. I've to unplug the headphones every time I want to use the stereo and replug if I want to use the headphones. Any ideas how to solve that?
There is an option to stream two different signals to front and rear simultaneously but not the same signal. Hope you know a solution?
..." -
TBMC
addikt
válasz
kovacsroli #57867 üzenetére
wifi kártyára
pl: ilyenre(vagy akár egy usb wifi adapterre, bár ebben nem vagyok biztos, hogy "teljes értékű")
-
TBMC
addikt
válasz
gerenda110 #57863 üzenetére
köszönöm!
néztem, hogy van, de disabled en van alapból, és nem is engedi változtatni. memória függő? -
TBMC
addikt
skacok!
adott egy konfig:ASUS H110M-K
Corsair 1x4GB DDR4 2400MHz
Radeon r5 230
i5 7400BIOSban érdemes állítani bármit is, vagy tökéletesen felismeri már "automatic" üzemmódban a komponensek "elvárásait"?
- bocsi a kérdésért, több mint 10 éve nem PCzek
-
TBMC
addikt
sziasztok!
1 kérdés...ismerősömnek legy egy:
ASUS H110M-K deszka,
Corsair 1x4GB DDR4 2400MHz Value memóriával..a kérdés, hogy megfelelő, stabil lesz így a konfig kb fél évig (hogy csak az egyik socketben van ram)? ezt követően kerülne a másik socketre is egy u.ilyen memória...
-
TBMC
addikt
válasz
Teaway #36504 üzenetére
suru elnezesedet szeretnem kerni!
hirtelen alairasodnak olvastam a haromszogek miatt, s valamiert kihagyott a szemem
"Ha PS/2-es, akkor:
UEFI BIOS ► Advanced mode ► APM Configuration ► Power On By PS/2 Keyboard ► Disabled/Space Bar/Ctrl-Esc/Power Key"mindjart meg is lesem, koszonom!
-
TBMC
addikt
sziasztok!
bios frissites ota, folyamatosan ha a gep kikapcsolt allapotban van es lenyomok egy bill-t a billentyuzeten, akkor bekapcsol a gep. hogy tudom ezt a "funkciot" kikapcsolni?
a cfg: Zalman ZF11 plus HF1 - Gigabyte Odin Pro 800w - ASUS MAXIMUS VII Ranger - i5-4570 + Zalman cnps 9900LED - ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC - 2400mhz Kingston HyperX predator 8gb kit - 240 GB Kingmax SSD, 2x1TB Samsung HDD
-
TBMC
addikt
válasz
harusakura1 #33714 üzenetére
cicergesre sajnos nem vonatkozik a gari. rendeltetesszeru hasznalatot nem befolyasolja (sajnos ez mocsoksag reszukrol
, bar be lehet probalni de ne fuzz hozza sok remenyt
)
-
TBMC
addikt
celszerubb eladni mondjuk a kingmaxot es venni egy kingston ki et ami 8gb 2x4gb ra osztva. termeszetesen tudnak egyutt dolgozni amugy ha azonos idozitesuek s azonos parameterekkel birnak, illetolegesen ha u.azon adatsinekre teszed ahol parban tudnak dolgozni tehat pl 1-3 vagy 2-4.
-
TBMC
addikt
sziasztok!
oly kerdesem lenne, van egy kb 6napos asus maximus vii ranger deszkam. 1-2napja olyat csinal, hogy inditas utan egybol korlatozott halozatkent jelzi a bedugott utp kabelen keresztul erkezo kapcsolatot. majd kb 1-2 perc elteltevel megfeleloen mukodik. viszont neha neha rajon, hogy eldobalja a kapcsolatot korlatozott ra, s majd 4-5perc elteltevel all csak helyre.
valaki tudna vmi tanacsot adni?
(ethernet driver reinstall megvolt, dvd rol, es internetrol is, nem segitett - ha pedig nem teszek fel drivert, a winfos automatikusan nem ad neki semmit tehat nem is lat semmit)koszi!
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni. 2napja vasarolram egy asus maximus vii ranger deszkat. s inditas utan a bal also sarkatol a lapnak ahol a supermefx proci talalhato, magas frekvenciaju folyamatos sipolas szurodik ki.
van ra vajon valami megoldas? vagy szedhetem darabokra az egeszet s mehet vissza a boltba?
elore is koszi!
u.i: bar picit gondolkodoba estem, lehet a tapbol jon esetleg?
(bar elozo gepembe akkor nem ertem miert nem hallottam,...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest