-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
Van a szüleimnek egy Lenovo Thincentre M57e gépük, amit kicsit fejleszteni akartam. Kapott az E4500 helyett egy E5800-at és egy BIOS frissítést. Kap j.héten ramot és új merevlemezt is, de ez mindegy. 1. Lefrissítettem a BIOS-t a gyári programmal Windows alól, minden rendben is ment. Ezután szétszedtem a gépet, kipucoltam, ki fújkáltam sűrített levegővel, beraktam a másik procit majd indulásnál fogadott az alábbi kép. Jó mondom semmi gond, be kell állítani a dolgokat a BIOS-ban. Na de itt a probléma, hiába állítok be bármit, nem jegyez meg semmit az időn és dátumon kívül. Raktam bele egy tuti jó elemet, azzal is ugyan ez. Ha az elemmel lenne a baj, akkor az időt/dátumot is el kellene felejtenie, nem? Csináltam teljes CMOS resetet, az se segített. Ha tovább nyomom F2-vel, akkor a másik kép fogad. Ott szépen a DHCP-nél elszámolgat 1 percig kb és feláll a rendszer. CPU-Z-ben látszik szépen, hogy felismeri a CPU-t és a BIOS is frissítve van. Olvasgattam itt meg a régi topicokban, de ilyet nem találtam, hogy az időt megjegyzi de a többit nem. Mi lehet a gond?
Üdv,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- Samsung 8GB DDR3 1600MHz M471B1G73DB0-YK0D0
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- INGYEN FoxPost! G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó garival! -