- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
MrDerekas #50451 üzenetére
Köszönöm a választ!
A driver-hibáról nem tudtam, nálam inkább teljes képernyős dolgoknál jelentkezik (film, játék). Ezek nem okvetlenül megterhelőek, kisméretű filmfájlok, egyszerű játékok alatt is épp úgy jelentkezik.
Nem kötözködés, csak én magam is újra és újra átrágom a dolgot, hátha föltűnik valami (tekintsd úgy, mintha hangosan gondolkodnék!):
vírus: Az évek alatt több különböző víruskereső nézte már át a gépet, tisztának találták.
a partíciós tábla összeomlása: egyszerre két HDD-nél is?
a sata vezérlő hibája: ha jól tudom, az az alaplap szerves része (kérlek, javíts ki, ha tévedek!). Annak az tesztelése megoldható "házi" módszerekkel?"az érintkezési problémától a lassú öregedésig sokminden szóba kerülhet"
öregedés: Egy alig pár hónapos gépnél?
érintkezési probléma: átmozgattam a csatikat, másik SATA-kábellel sem látta (az 1. esettel kapcsolatban), ugyanakkor az új vinyót rendesen látta és használta."Az hogy mire lehet számítani alaplaphibánál? Bármire."
Akkor belefér, amit fölsoroltam!Ha döntenem kell (és sajnos kell, mert nem telik az alaplap és a HDD cseréjére is), akkor mit cseréljek? Az alaplapot vagy a HDD-t?
Mennyi garancia járhat ezekre? Lehet, hogy még beleférne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% számlával! MSI PRO Z690-A DDR4 Alaplap
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged