- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- CPU léghűtés kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
MrDerekas #50451 üzenetére
Köszönöm a választ!
A driver-hibáról nem tudtam, nálam inkább teljes képernyős dolgoknál jelentkezik (film, játék). Ezek nem okvetlenül megterhelőek, kisméretű filmfájlok, egyszerű játékok alatt is épp úgy jelentkezik.
Nem kötözködés, csak én magam is újra és újra átrágom a dolgot, hátha föltűnik valami (tekintsd úgy, mintha hangosan gondolkodnék!):
vírus: Az évek alatt több különböző víruskereső nézte már át a gépet, tisztának találták.
a partíciós tábla összeomlása: egyszerre két HDD-nél is?
a sata vezérlő hibája: ha jól tudom, az az alaplap szerves része (kérlek, javíts ki, ha tévedek!). Annak az tesztelése megoldható "házi" módszerekkel?"az érintkezési problémától a lassú öregedésig sokminden szóba kerülhet"
öregedés: Egy alig pár hónapos gépnél?
érintkezési probléma: átmozgattam a csatikat, másik SATA-kábellel sem látta (az 1. esettel kapcsolatban), ugyanakkor az új vinyót rendesen látta és használta."Az hogy mire lehet számítani alaplaphibánál? Bármire."
Akkor belefér, amit fölsoroltam!Ha döntenem kell (és sajnos kell, mert nem telik az alaplap és a HDD cseréjére is), akkor mit cseréljek? Az alaplapot vagy a HDD-t?
Mennyi garancia járhat ezekre? Lehet, hogy még beleférne...
Új hozzászólás Aktív témák
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest