Aktív témák
-
Szvsz!
Olvasom itt a problémád, ezzel kapcsolatban a következőket javasolnám.
1 : ha videókártyát cserélsz, akkor minden esetben próbáld valamilyen kártyeleszedő progival eltávolítani a meghajtót a winből, ugyanis a programok telepítése és törlése opcióval a win nem tudja kitörölni rendesen. Nem tudom minden típusú kártyához van-e leszedő, de azt tudom, hogy az nvídiásokhoz van.
2 : ha nincs ilyen progid, akkor cserélj ki minden cserélnivalót, aztán telepítsd újra a windowst3 : ha ezután sem megy rendesen, akkor egyenlőre nincs több ötletem
-
jano_77
nagyúr
Ja a RAMot elfelejtettem, hátha az ia fontos: 2x1GB SuperTalent DDR2-800 Mhz
a winyóm: Seagate Barracuda 7200 rpm 250GB, külön hűtőm nincsen!
Illetve ami van alapból a procin az elég brutális méretre és kinézetre méginkább! Van rajta egy tőlcsér, ami a háznak feszül így a külső hidegebb levegőt szívja be a procira!
Most általában az alaplap és proci is 43-44 C° körül szokott lenni, a winchi az 30 C° környékén! Nem tudom ezek mennyire jó, megfelelő adatok!? -
jano_77
nagyúr
Szia Tildy
Kisértetiesen Nálam is az a helyzet mint Nálad!
azzal a kivétellel, hogy nincs a sípolás, csak a kifagyás és baromi belassulás, inkább leállás!
Ez azóta van Nálam, mióta VGA-t cseréltem! Nem értem miért, mi köze ennek ehhez, pedig korábban leszedtem a régi VGA drivert és csak utánna cseréltem a karikat!
Elindítottam és a winfos bootnál, mint említetted, megállt, nem csinált semmit!Jó lenne ha vki tudna érdemleges választ adni, hogy miért?!?
Eddig azt javasolták, hogy tegyem újra a winfost!
1 hónap alatt ez lesz a 3. újratelepítésem! -
Borisz76
nagyúr
Szomszédnak :
Gépet szétszed VGA-t megmozgat / kitakarít a portól.
CPU-hűtőblokkot szintén takarít.
VGA drivert frissebre cserél.Van usb-s cucc a gépre kötve....mert az néha k@rvára belassítja a boot-olást.
Nállam legalábbis előfordult. Húzza ki s ha kell csak akkor dugja be.Más 5letem nincs.......
Remélem megoldódik !
Szia.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest