Új hozzászólás Aktív témák
-
A hozzászólásod második felével teljes mértékben egyetértek.
Már korábban is leírtam, engem hidegen hagy a CoD meg az egész Acti/Bliz. felvásárlás. Talán örülnék is neki, ha létrejönne az üzlet, mert a Sony picit elkényelmesedett a jelenlegi pozíciójában. De, továbbra is az a bajom, hogy az emberek nagy része csak azt látja, hogy sz@r Sony, hajrá MS. Mindkét cég pénzből él és profitra hajt. buherton kolléga jól leírta, ha MS nem képes "normális" exc. játékokat piacra dobni, akkor inkább megoldják erőből.
Lásd. ZeniMax felvásárlás -
Erre írtam a kommentem közepét. Akkor ha egy játék már valaha volt nem-exkluzív, akkor már sosem mehet vissza "büntetlenül" exkluzívvá? És timed exkluzívvá?
Nem, szó sincs erről. Megteheti az MS és a Sony is ha szeretné, de ezt a vásárlást nem véletlenül vizsgálják a hatóságok. Eléggé megboríthatja a piacot. Az viszont szerintem gáz, hogy a kommentek nagy része kikiáltja csúnya-rossznak a Sony-t, az MS-t meg istenítik. Fordított esetben is ez lenne szerinted, ha a Sony szeretnéd megvenni az Activisiont?
SindaNarmo: Itt nem a készítők döntenek, mert őket megveszik. Az excel úgyis kidobja MS-nek, hogy mi éri meg jobban. Bevétel a PS-es CoD eladásokból vagy az esetleges plusz XBox HW eladások a CoD miatt.
-
FFVIIR van PC-re, FFXVI timed exclusive játék.
Ugyanakkor kérdezem megint, akkor az teljesen rendben van, ha az MS nem megveszi az ActiBlizzt, hanem csak dob nekik egy zsák (megegyező összegű pénzt), hogy "nesze, innentől 200 évig én finanszírozok mindent amit független cégként csináltok, cserébe legyen Xbox-only minden"?
Számomra nem a vásárlással van a probléma (szerencsére nem érdekel a CoD), hanem amit már korábban is leírtam én is és mások is. Nagyon nem mindegy, hogy egy multiplat játékot teszel exklúzívva, vagy egy új IP alapból exc. lesz.
-
válasz
SindaNarmo #4 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy valamit megvásárolsz és exkluzívvá teszed, vagy alapból exkluzív egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat 10 éves partnerkapcsolatot ajánl az érintetteknek, ha nem akadályozzák az Activision Blizzard felvásárlását.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest