- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hatvan9
senior tag
Szerintem az EU régóta fejte az USA-Apple féle pénzcsapot, különbféle mondvacsinált okokkal, etikettekre alapozott és létrehozott szabályokkal mint a legutóbbi App Store versenytárs hiány húzásuk, most meg böngésző mizéria ..mindezek mögött meg szerintem éppenséggel jobban jött korábban is az a pár miliárd az bevétel gyanánt, az EU-nak.Könnyen kivetik, könnyen megkapják lehet hogy apró pénzcsap de jó okkal tudják leplezni.De vannak tényleg komoly gondok amivel foglalkozni kellene és ennek fényében kissé gusztustalan, mert pl.: a kéretlen tartalmakak kezelése, adatgyűjtés bármelyik oldalról, vagy a banki, pénzügyi adatokkal való csalások növekedése, visszaélés.Itthon és az EU-ban is egyre gyakoribb volt és akár pont az Apple igyekezett azon a vonalon maradni ahol ez minimalizálodhat, vannak hátrányaik is persze minden téren de aki mélyen elmerült szoftver ismeretben az átlátja ezeket a bizonyos előnyeit is.De pont ez az, ha nem jó van választási lehetőségünk, ez a lényeg.
Ezt tönkreteheti az EU, ha továbbra is mindenben kikényszeritik a változást, annak a következményét mi felhasználók isszuk meg, mert egyféle irányzat lesz és az ha tetszik ha nem egy időn belül mégkomolyabb gondokat eredményez.
Már most is itt állunk, viszont az egyszerű "józska" még választhat lehet hogy csak azért mert 'teccik de ennek kevésbbé nyitott megoldásnak a léte és mennyisége is alapjául szolgál valaminek.Az Apple biztosan ebbe az irányban van, viszont szerintem bizonyos téren hadban áll az EU-val, ezzek kapcsolatban és emellet a brit véleményezés pedig nem hiszem hogy jóhiszeműen van a részükről fogadva, sőt szerintem is büntetésé is válhat a vége. -
Szegényeket most nagyon sajnálom
Nem fog megtérülni nekik -
jack982
senior tag
szerintem az apple azt hiszi, hogy az usában van, amikor ilyen javaslatokat fogalmaz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Óra topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest