Új hozzászólás Aktív témák
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Avermedia_hu #297 üzenetére
A kép időközben cserélve.
Így már félreértés kizárva.
Ipon V1A8 -
Avermedia_hu
senior tag
elfogyott a készlet a forgalmazónál (Ramiris)
Mivel ebben a pillanatban nincs fogható készlet, ideiglenesen kivették a kínálatból.
Jövő hét vége felé már elég nagy eséllyel rendelhető lesz webshopokban.
Elfogadható áron az Edigitalt és a Bestbyte-ot (Allee, Váci u.) érdemes ellenőrizned.
Ők saját készletet is tartanak. -
skroy
senior tag
Hová tűntek a H830-as tunerek? 2 boltból rendeltem meg eddig, mindkét oldalról el is tűnt a rendelés után. Ahogy látom ipon-on sincs már.
-
LK
addikt
válasz
Avermedia_hu #293 üzenetére
Pedig úgy tűnik az usb változatról van szó. Javították külső eszközre,viszont PCI
. Rendelek egyet legfeljebb a fejükhöz vágom átvételkor
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #292 üzenetére
A döntésem a H830MCE-re esett, meg is rendeltem az edigital-ból.
Nekem kimondottan WMC-hez kell, tévézéshez. A másik kártya által nyújtott plusz funkciókat nem valószínű, hogy kihasználnám. Ezen kívül már ahogy nézem, a gépben sem nagyon férne el. Köszönöm a segítséget, sokat segítettél
Remélem az edigital-ban nem csalódom, mert a sok jó mellett sok rosszat is olvasni róluk, és velük semmi tapasztalatom nincs.
Még 1x köszönöm a segítséget! -
Avermedia_hu
senior tag
Magyarországon (és tudtommal egész európában) már csak a C039 és V1A8 típusok vannak forgalomban.
C038 már csak használtan vásárolható, és biztos, hogy sokkal régebbi a szoftver csomagja.
Ránézésre úgy 5 évvel ezelőtti termék, de lehet ebben tévedek.RCA-Jack átalakító nincs a dobozban, de az nagyon olcsón beszerezhető, szinte bárhol. (legutóbb 200 Ft alatt vettem a Bestbyte Alleeban- bocs a reklámért)
-
Avermedia_hu
senior tag
Ez nézőpont kérdése.
A H830 MCE vérbeli tuner. Windows MC használatra optimalizált és mobil.
Saját példámnál maradva (mindig ez a legkönnyebb), a notebook mellett tartom, utazáskor használom.A H727 már capture kártya, HD videók rögzítésére, amiben helyet kapott tuner is. Ha csak PC-ben használod a tunert, akkor többet nyújt. Amennyiben ki tudod használni a plusz funkciókat.
Maradva keretes szerkezetnél: Ez nézőpont kérdése.
-
LK
addikt
válasz
Avermedia_hu #289 üzenetére
Köszönjük a segítséget! Ha véletlenül a kép jó és a C038-as külső verzió lenne,az is megfelelő gondolom a digitalizálásra,nekem ugyanis video jel,és a két (stereo) kimenetes verzió kellene.
Nem létezik véletlenül RCA- jack dugó átalakító? Mert akkor jó lenne a belső verzió is
Most látom,hogy szériatartozék,ha minden igaz. -
Avermedia_hu
senior tag
Hello,
a felvetésed jogos.
Az USB tuner elég érzékeny a wifi és egyéb elektromos jelekre. Viszont van egy olyan előnye, hogy USB hosszabbítóval el lehet távolítani a számítógéptől és egyéb zavaró forrásoktól. Én is ezt teszem, így elég jó eredmény érek el.
Az USB2 nem okoz minőségromlást analóg jelnél. Elég gyors hozzá. -
Avermedia_hu
senior tag
Szia/ Sziasztok,
A link valóban rossz, helyesen erről a termékről van szó: [V1A8]
Tökéletesen alkalmas Win7 alatt analóg forrás digitalizálására. A linkelt termékoldalon megtaláljátok a specifikációkat.
Én sem találok tesztet rá. A youtube-on is inkább az USB-s változatról van néhány (angol) teszt video.
pl ez: [link]Hardveresen teszi a dolgát. Szoftveresen a CyberLink PowerDirector 9 DE & PowerProducer 5 DVD befolyásolják a képességeit.
Talán ha a C039 eszközre vagy a fenti szoftverekre kerestek rá az interneten, több információhoz juttok.
Ha valaki vásárol ilyen kártyát és készít róla teszt videót, azt szívesen megosztom a magyar termékoldalon.
-
skroy
senior tag
Melyik a jobb? A H830MCE USB-s, vagy az AverTV CaptureHD PCI-E 1x. Nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyem
-
skroy
senior tag
Úgy néz ki, hogy a H830MCE lesz rendelve, de azért érdeklődök még kicsit, ha nem gond
. Tehát, az usb tunerbe ha bedugom a koax kábelt, akkor elvileg nézhetem az előfizetett analóg ill. DVB-T csatornákat? Az usb nem okoz minőségromlást az analógnál? Az előző pci gigabyte kártyámmal igen rossz volt a kép. Elnézést, ha sokat kérdezek, de nem szeretnék 17ezret tudatlanul kiadni
-
LK
addikt
Sziasztok! Avermedia Ezmaker Gold [link] segítségével szertnék HI8 kameráról digitalizálni win7 alatt. Jó ez a cucc erre? Véleményeteket szeretném tudni
Köszi
utóirat: egy rohadt tesztet,fórumot,véleményt nem találtam róla
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #282 üzenetére
Mivel media centert használok, ez pont jó lenne nekem. Csak hát elég szép ára is van. Ennyit nem szeretnék rászánni, de lehet muszáj lesz. Köszönöm a segítséget
-
Avermedia_hu
senior tag
Az én kedvencem a H830 MCE, de épp a minap kaptam olyan visszajelzést, hogy lassan nincs is igazán jó konkurense. Részben azért, mert szűkül a piac.
A tuner masszív, és szerintem szép. A driver támogatás nagyon széles, egészen a Win8-ig.
Az MCE verzió egyrészt alapból media center kompatibilis, és szép MC távirányítója is van. Árban viszont alig több, mint az alap verzió. (nem kötelező media centerrel használni, a sima tuner driverével kikerülhető az MC)Itt a teljes H830 termékcsalád, a kék-fehér a Mac változat: H830 sorozat
A H830 MCE legkönnyebben az Edigitalnal beszerezhető.
A sima nagyon sok helyen. -
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #279 üzenetére
Vagy ha nem is DVB-C-re alkalmasat (elég drágák, ahogy olvasgattam), de legalább egy normális tunert, amivel az analóg kábel adásokat lehet nézni. A mostani gigabyte tuneremnek ez is nehézségeket okoz
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #279 üzenetére
Értem, köszönöm.
Tudnál ajánlani olyat, ami alkalmas a digitális kábel tv-hez? -
baracs
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #272 üzenetére
Az egyik javaslatod VHS dgitalizálására a DVD EZmaker 7/ külső USB-s. A végeredmény minőségét tekintve sokkal inkább ajánlod, mint DVD EZMaker Gold/belső PCI-s kártyát?
-
skroy
senior tag
Üdv!
Mi e véleményetek erről a tunerről? A kábelszolgáltatóm az összes eddig analógként fogható adást digitálisan is elérhetővé teszi. Ezzel nézhetem pc-n, ugye? Az eddigi gigabyte tuneremmel csak a baj van, ezért cserélnék. Van valakinek valami tapasztalata erről a tunerről? Köszönöm!
-
karburátor
tag
válasz
Avermedia_hu #274 üzenetére
Biztos így lehet, mer most írtak az nVidiától, hogy a v.61.77 driver teljesen jó a GTX560Ti-hez, csak ezzel akarják megtéveszteni az AMD-t.
Üdv, Roli.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
karburátor #266 üzenetére
A verzió szám eltérés nem jelent hibát.
Technikai okokból direkt van más száma, amint a kollégáim téjákoztattak. -
baracs
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #272 üzenetére
Köszönöm, Attila!!!
-
Avermedia_hu
senior tag
Mivel egy tunerről beszélünk, aminek van egyszerű AV bemenete, így sok beállítási lehetőséged nem lesz.
Ha már bitráta beállítás mélységig akarsz elmenni, akkor ahhoz profi szoftverek kellenek. (PL. egy alap Cyberlink 9 szoftverben sem tudsz ilyeneken állítani) De nincs is értelme. Ha pl. MPEG2-ben digitalizálod, akkor maximálisan kihasználtad a videó által küldött képet.Ha komolyabban gondolod a digitalizálást, akkor ne tunert vegyél, hanem capture kártyát, vagy eszközt. Tehát digitalizálót. Pl. USB-sből egy egyszerűbb: C039, vagy egy komolyabb, ami hardveresen tömörít H.264 ts formátumba: C874
Ezekhez már olyan szoftver jár, ami digitalizálásra van kitalálva. Könnyebb szerkeszteni a behúzott videókat. Egyszerűen magadod, hogy DVD-t akarsz a videókból, és beállítják a dolgokat. Igazából értened sem kell, hogy mit csinál. (De azért nem baj, ha tudja az ember.)
A kérdéseidre, ha megengeded, ismét wikipedia linkkel válaszolok.
DV minőség besorolása: DV
MPEG2 bitráta: Bitrate Képátvitel menüpont alatt. -
baracs
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #270 üzenetére
Értem.
Képfelbontás max. 720x576 lehet Az érdekelne, hogy ebben a felbontásban lehet-e pl. DV minőségben rögzíteni, vagy MPEG2-ben mi a beállítható max. bitráta (Mbit/s). -
Avermedia_hu
senior tag
Szia!
A minőséget maga az S-VHS szabvány korlátozza.
A használt jeltovábbító kábelek ezt a minőséget lekezelik.Pontos információkat pl itt találsz: Wikipedia- VHS
Mivel nálunk a PAL rendszer az elterjedt, így a válasz: maximum 576 képsor.
-
baracs
csendes tag
Helló, Avermedia!
Feltételezve, hogy forrásként S-VHS magnót használva AverMedia Volár HD (h830)-val digitalizálunk S-VHS bemenetről, mi az elérhető legjobb rögzítési minőség.
Kösz! -
karburátor
tag
válasz
Avermedia_hu #267 üzenetére
Három MIndigTV beltéri van itthon (2 Telefunken 280 akármi és 1 Wayteq hd95cx). Egy sima ingyenes, egy extra és egy családi, szóval MUX A B C. Minden csatorna jön kiváló minőségben. Viszont ámítógépen az RTL KLUB és a TV2 nem jön.
Üdv, Roli.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
karburátor #266 üzenetére
Pontos választ leghamarabb hétfőn tudok kapni és továbbítani.
Egyébként megfelelően működik?
Csak a verzió szám eltérés okát kell megtudjuk? -
karburátor
tag
válasz
karburátor #265 üzenetére
-
karburátor
tag
válasz
karburátor #264 üzenetére
Üdv.
Akkor most mi a helyzet?
Üdv, Roli.
Persze ez a 262-re ment...
-
karburátor
tag
válasz
Avermedia_hu #262 üzenetére
Double
-
karburátor
tag
válasz
Avermedia_hu #262 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
karburátor #261 üzenetére
Hello, ez érdekes kérdés.
Az általad írt driver verzió Winxp/64-hez tartozik.
Nem nyúltál mellé?
Vagy ebből fejlesztették tovább, és elfelejtették átírni valahol a verzió számot.
-
karburátor
tag
Hi.
Miért van az, hogy az AverMedia honlapjáról letöltött Win7 x64 8.2.64.61 ver. (Aver Volar HD Pro) driver telepítése után az eszközlezelőben továbra is a 8.0.64.57 ver. driver jelenik meg?
Üdv, Roli.
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Van egy AverMedia Dark Crystal HD Pro tunerem, amit csak xbox 360 videók felvételére használok.
A jelenlegi beállítás az MPEG2, viszont így nem annyira éles a kép. Ha átállítom AVIra, akkor tűéles a felvétel, de eléggé leterheli a gépet rögzítés közben. A H.264-el ugyanez a helyzet. Milyen beállítást ajánlotok, hogy éles HD minőségű videót tudjak felvenni? Normál sebességgel?Ha maradok az MPEG 2-nél, az se rossz, de youtubeon elég homályosan néz ki.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
Avermedia_hu #258 üzenetére
Épp most fordítom a Win 8 támogatás sajtó anyagát:
(kicsit szétdobálja a forum szerkesztője, de azt hiszem érthető marad a tábla)AVerMedia confirmed the following products are compatible with Microsoft Windows 8 operating system:
Category Product Name Model
TV Tuner AVerTV Hybrid Volar HD H830
AVerTV Volar Video Capture USB H830D
AVerTV Volar GO A833
AVerTV Volar Lite II A833A
AVerTV DMB852-W7 A852R
AVer3D DMB USB A852R 3D
AVerTV Volar HD A835
AVerTV Volar HD PRO A835
AVerTV Volar Green HD A835
AVer3D Satellite TV R889
Game Capture Live Gamer HD C985
Game Broadcaster HD C127 -
Avermedia_hu
senior tag
Szia,
nem.
Illetve hivatalosan a termékhez fejlesztett és tesztelt Win8 driver nem lesz. Mivel kifutott termékről van szó.
Annak van talán esélye, hogy a win7 driverrel elmegy, és Win8-as alkalmazással kompatibilis lesz, amit más termék alól telepítesz. De Win 8 támogatás nem lesz ehhez a tunerhez.
-
ftc
nagyúr
válasz
Avermedia_hu #251 üzenetére
Üdv
AVerTV Ultra PCI-E RDS
H777ehhez lesz win 8 driver?
-
Dayco
tag
Mióta a Szolgáltatásokban letiltottam az AVerUpdateServer-t, azóta nem ébred fel a gépem mindig 19:12:13-kor - mert korábban ekkor ébredt fel mindig pontosan (nem pedig random ahogy korábban írtam). Egyébként kiderítettem, ez az időpont megegyezik a program telepítési idejével.
Tehát ha valakinek hasonló problémája van, tegye a fentieket. -
Avermedia_hu
senior tag
-
baracs
csendes tag
Kedves Avermedia_hu!
Köszönöm a gyors választ és az e-mail címedet is! A távirányítót még nem volt módomban kipróbálni, de ha Te is így használod, nálam is menni fog. Még nagyon az elején vagyunk a tuner használatával, ezért a kérdéseink a gyakorlottaknak idegesítőek lehetnek.
Szóval a csatornakeresésről.
Egyenlőre UPC kábel analógot használunk. A 31 csatornából automatikusa megtalált 14-et. Van mód a kézihangolásra frekvecia kiosztás alapján? Vagy csak amit talál az van.
Köszönöm-köszönöm!!!
Üdv.:
baracs -
Avermedia_hu
senior tag
Kedves baracs,
Az MCE távirányító az AVerTV szoftver alatt is működik, nem csak Win MC-vel.
Én pontosan így használom. Media Center nélkül Avertv alkalmazással.Külön a távirányító nincs forgalomban.
Ha ez a kérdés, hogy csak távirányítót kellene beszerezni, akkor e-mailen egyeztessünk:
attila.cseke@avermedia.com -
baracs
csendes tag
AverTV hibryd Volár HD H830 MCE került a családba.
Szeretném a tunert a H830 saját 6.5.2 programjával használni. Hogyan tudnék hozzájutni a hozzá illő távirányítóhoz? -
Avermedia_hu
senior tag
Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy az Avermedia Volar Hybrid HD sorozathoz (H830-H830 MCE), a Windows8 driverek elkészültek, a termék oldalakról letölthetőek.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest