- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
rbalint88 #14877 üzenetére
+1, de még ide keverném a Porsche-t is, főleg a kifutó Macant. Kismotoros 54, nagymotoros 65k fonttól indult. M3 meg 100k font...
Fizikai gombok ahol fizikai kell, érintő ahol elmegy, nagy képernyős android auto, wireless telefon töltő, és a minőség is feljebb van egy kávéházzal az említett 3 némettől.
Most néztem új Macan tesztet / bemutatót és beszél az ember, mondja az adatokat, kifutó nagy motoros Macan 65k stb, stb. Megáll egy pillanatra. 65k? Hát az nagyon jó ajánlat volt annyi pénzért.
És én is így gondoltam mikor rendeltem. Ennyi pénzér ekkora minőséget, sportosságot és élményt egyszerűen nem találsz. Minden átgondoltan és jól működik. Letisztult és nagyon jól kezelhető. Fel is emelték az árát a "nagy motoros" új EV Macannak 95k a kezdője. 2 dolog, egyrészt a Lambo Urus V8 motoros és kasztnis Cayenne nem kerül annyiba. Másrészt soha nem vennék napi közlekedésre EV-t. Munkás van, igen, lehet EV, nem tapossák szét, el lehet ugrani akár a sarokig. De egy autóba nekem kell a hang, élmény, mechanikus érzet. Színház, érzelmek. Az most mellékes és szubjektív hogy nem is tetszik a képek / videók alapján.
Sokáig nagyon anti bmw-s voltam. De már annyit romlott a merkedesz, illetve javult itt ott a bmw hogy én is előbb vennék azt vagy Audit mint csillagos förtelmet. Sőt Lexust meg Porschét, de talán még új Volvo-t is előbb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest