Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
2ozzmexy #14213 üzenetére
Szerintem még 40 plusz sincs az acél tetőhöz képest de mindegy is.
Értem amit mondasz, de nem értek vele egyet teljesen. Ahelyett hogy 3 tető + 2 futómű verzióval árulják. Mennyivel egyszerűbb lett volna 2 tető + 1 futómű. 2 kombináció a 6 helyett. 1/3-ad. Nem lett volna egyszerűbb nekik?
Szerintem csak valami eszméletlen nagy BS oka van. Megoldhatták volna? Meg. Amekkora erőket meg tűrés határokat kell elviselnie a futóműnek, az a pár 10kg már pont semmit nem változtatott volna.
Vagy a klasszikus örökzöldek mint az elöl automata, hátul nyomva tartós ablak. Még a mai napig árulnak ilyen kocsikat. 2 féle kapcsoló, 2 féle ablak elektronika. Mennyire lenne nehéz ezt megoldani és nem szopatni az embereket ilyen agyament f@szságokkal.
Igen, azt is szeretem. Rekord profit, közben meg spórolnak ahol tudnak az autók minőségén. Mindegy, ha így is megveszi valaki. Néztem tegnap egy másik LC 500 videót. A végén az volt a negatívum hogy nem egy merkedesz vagy bmw. Szóval nincs márkája, státusza
. Mondjuk annyit tévedett hogy nálam ez egy hatalmas pozitívum hogy nem azok közül való. Vicces hogy egyik teszt se említi a 10 év garanciát. Azt igen hogy jobb vezetni és ég és föld a beltér minősége.
Mindegy, lényeg hogy nagy a választék, és nem csak a hülyéket akarják kiszolgálni. Bár erősen romlik az arány...
Reggie0
Nincs elég világító kijelző így is a kocsiba? Oszt' gyereket meg vihetem nyak problémákkal orvoshoz pár nap után
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest