Hirdetés
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
2ozzmexy #10786 üzenetére
Mindig veszek valamit tőlük mert olcsó és jó.
Volt egy 25 literes Holts samponom amolyan mindenesnek a rendes mellé, céges autók, habozás, bicajok, felnis vödörbe mosáskor stb... Na az már sehol nem kapható tavaly óta így most vettem egy ValetPro sampont a rendes mellé.
A régi jól bevált amit tolok az a Meguiars NXT, csak azt sajnálom mindenhova locsolni
Illetve mivel egyre több a GYEON termékem van vettem tőlük egy koncentrált sampont kipróbálni, a Ceramic detailer meg az egyik legjobb amit valaha használtam szóval nem az első és nem is az utolsó üvegem. Na meg 2 kocsin is GYEON a kerámia és azt fel is tölti ha lekezeled mosás után.Nem verseny ez, aki jobbat és jobban akar valamit csinálni a kocsiján az respektet érdemel. (legalább is tőlem biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest