Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WaterWave
veterán
Igen ez mindig érdekes kérdés...
Nason van ilyen programom de nem szoktam használni. De látom megoldódott.
Kérdésre visszatérve, mindig kérdőjel, hogy a szenzorsziget vagy nevezzük akárminek mellé vagy alá tegyük... Minél nagyobb a sziget, annál kevesebb hely lesz alatta.
Akkor a legjobb, ha alatta van és még a belső visszapillantó tükör takarja, csak ha alatta van és nagy a sziget, akkor a kábellel kell okoskodni, mert nagyobb lóg le majd a tetőkárpitból.
Igazság szerint mivel ezeket a felvételeket csak akkor fogod elővenni ha történik valami, így a baloldalon lévő szenzorsziget nem zavaró, és nem gondolnám, hogy abban a részben lenne olyan sorsdöntő dolog ami kitakaródik csúnya szóval élve
Ha hobbiból minden nap átnézed a felvételeket, akkor zavaró.Holnap veszem át a kocsit, hétfőn rakatom be én is az 500s-t
Nekem is fejtörés, mert az esőrézékelőtől kezdve a sávtartón minden van ott, és rengeteg helyet elvesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 3000 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest