- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVOLVEO XTRACAM W3
Sokba kerül, de sokat is tud. Vajon mi a helyzet a (kép)minőséggel? -
-
-
-
-
-
-
válasz
huncutka1029 #2086 üzenetére
Ott is általában 32GB-os limitről írnak. Mindég meg akartam kérdezni miért, mikor már vannak 64, sőt 128GB karik is. Eddig nem találtam a megfelelő topikot...
-
válasz
SteveBeard #1995 üzenetére
Nem mellesleg a swift is megállhatott volna a zebra elött.
-
-
válasz
ZoleeWolf #1982 üzenetére
Jó de a kocsin belül hol? Lehet 10cm-el odébb már jó lenne, mert ahova tetted ott kap vmi zavar jelet, vagy éppen leárnyékolja az üveg (fűtés, fólia), az autóba épített elektronika szór vmi zavart.
Van belsőaksija? Külső táp nélkül látja a műholdakat?
Kipróbáltad, csak úgy a szabadban? -
-
válasz
huncutka1029 #1956 üzenetére
Na de konkrétan?
Nem hinném hogy a mi "fotó korlátozás"-i törvényünknél nagyobb butaság a bevett gyakorlat.
Persze felhozhatnám a Franciák WiFi korlátozását is. Ennek se tudom a logikus magyarázatát.
-
-
-
válasz
vviktor1 #1876 üzenetére
Van amelyikhez kormányra erősíthető tartót is adnak.
Miért biztonságosabb a kondenzátor az akkumulátor helyett? Ha a fenti linket lejjebb görgetitek a -C variánsra írja ezt.
-
-
-
Nem hinném, hogy volt már rá precedens, hogy 51-el lemeszeltek, és helyszini bírság lett belőle. (~3km/h a hibahatár)
havri1
50km/h-ig 15-25km/h túlléps között 30k a bünti
Vagyis ha te 60-al mentél, csak akkor kapsz büntit, ha ott helyben lemeszelnek. Ekkor helyszini bírságot szabnak ki(5-50k). -
válasz
Calogero #1517 üzenetére
Csakhogy a magyar jog nem precedens alapú! A magyar jog nem ismeri el a precedenseket, csupán ítéletek indokolásában lehet korábbi esetekre hivatkozni.
a biztosítéktáblából kivezetsz egy fázist
Bocs de ez annyira ... Az autó nem váltóáramú rendszer, egyenfeszültséget használ. Szakmailag korrekteb a "a biztosítéktáblából kivezetsz egy pozitív ágat" megfogalmazás.
-
-
-
válasz
huncutka1029 #1432 üzenetére
Aranyos történet amiből tragédia is lehetett volna.
Viszont a bal felső sarokban milyen "műszer" van?(Sebesség, és gyorsulás mérő?) Melyik kamera tud ilyent? -
-
Pont ezért tartózkodnék az ilyen noname cuccoktól. Nem csak a logót fizeted meg azzal a felárral(a feature lista kb ugyanaz, de nem mindegy milyen szinvonalon biztosítja). Most nem azért, de ennek a linkelt kütyünek még a gombja se álnak jól
Igencsak meglepne, ha a stabilitása, (hang)minősége hozzná az (általam) elvárt minimumot. Lehet csak nálam magas a léc(JVC KD-SH1000)?
Szerintem a fejegységen nem szabad spórolni.
-
Nem valami bizalomgerjesztő, mint egy olcsó tablet. 2-3x annyiba kerül, de JVC...
Szerintem az AV bemenete simán elmegy a mezei kamerával.A passatba miért problémás a tükör? Van olyan kivitel, ami a meglévő tükörre kel rápattintani.
-
-
Most a g1wh kamera a best buy? Kinél érdemes vásárolni? PL. ez jó ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest