Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Koszonom,a helyesbitest,tehat ma is tanultam valamit
A DeLonghi az tobbet adagol? -
MegalodonS
őstag
válasz
-Solt-
üzenetére
Nagyon jo kis gepnek tunik,nem is halottam rola.Amugy nekem is DeLonghi gepem van es nagyon meg vagyok vele elegedve.A ''Bean Adapt Technology''szerintem jo dolog.En csak a Ristretton szoktam finomitani,az aroma erossegen meg a vizmennyisegen.
A kave ajanlas az nehez dolog,mert mindenki mast szeret.En kiprobaltam az osszes Lavazza kinalatot, nekem ez jott be.Lavazza Espresso Maestro (szaraz gyumolcs es csokolade izvilag)
-
MegalodonS
őstag
Erdekes, hogy a Ninja mar mindent akar a konyhabol es mar a kavefozest is.Arban joval,a Phillips 5400 ala erkezik,
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
Phillips EP5446/70 gephez milyen vizszurot lehet venni,vagy csak gyarival eri meg hasznalni,van esetleg valami utangyartott is??
-
MegalodonS
őstag
Nagyon szepen koszonom a segitsegeteket
-
MegalodonS
őstag
Sziasztok,Egy kerdesem lenne? Szurt vizet hasznalok a gepbe, ami ugy meg1x szurt lesz ,akkor mennyi idonkent kell cserelni a gepi vizszurot?
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
Egy erdekes es valahol egy nagyon jo hir!!!Mert ha ezek csinalnak valamit, az nagyon nagyon minosegi lesz es nagyon draga
De’Longhi forges coffee machine powerhouse with La Marzocco and Eversys tie-up
Esetleg ha valaki meg nem halott volna a La Marzocco es gepeirol, hat ok a karos kavegepek Rolls Royce minosege, es az arak is!!Egy egyszeru Linea Micra kb 1.5 milla,a nagyobb kavezos gepek pedig 10 milla folott!!(A legdragabb kavegepek a vilagon )
-
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
Ilyennel en nem is probalkoznek
Egy amator kerdesem lenne
,ha nem jon a viz amikor bekapcsolom,csak erolkodik a gep az boiler vagy kompresszor hiba lehet? 
Amiota megvettem, nallam mindig 2 vagy 3 volt beallitva!!
Azert ez nem igy van!!Mindig jobb es jobb minoseguek lesznek a kavek, mert a tehnika fejlodik es ettol csak jobb gepek es jobb fozetek lesznek!!
-
MegalodonS
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Koszi

Igen ez mar mas kavehaz
Lassan majd az autmatizacio is utoleri a La Marzocco szintjet
na ezert a mondatomert,megfeszitenenek a hardcore kavesok 
Mi az ami mas mint az 5400(EP5446/70)2.5 evig kaveztam vele, nagyon nagyon jo gepnek tartom de!
Ristretto van, amit imadtam a Phillipsnel, a Delinghi PrimaDonna Soulnal nincs, de meg is van!!Ugye a Ristretto(a kavek elixirje) is espresso, csak kevesebb a viz(22ml-29ml)Ma keszitettem egy 22ml+extra strong bealitassal(kizarolag az appon lehet)es olyan olajos fozet jott le, amitol nagyon meglepodtem, nagyon nagyon finom!!Szia,
WoW latom te is fel vagy szerelkezve
a Saelco is Phillips?? Igen nagyon,nagyon mas iz jon le! -
MegalodonS
őstag
Sziasztok, megjott a gep, itt az ''elottem az utodom''
Meg1x mindenkinek koszonom a segitseget! 
Az espresso sokkal sokkal jobb!!A tejhab
hat ilyet az 5400 sajnos nem tud 

-
MegalodonS
őstag
Boldog Karacsonyt Kivanok Mindenkinek !!
Most meg is rendeltem, a PrimaDonna Soul ECAM610.75.MB One Touch kavegepem!! az 5400 meg eladosorba kerul!!
'' Szabász'' Koszonet a segitsegert
-
MegalodonS
őstag
válasz
Szabász
üzenetére
Koszonom
Latom jo fogyaszto vagy
En meg azt szeretnem megkerdezni miert ilyen egyszeru a tisztitasa, a Philips 5400-hoz es ezt nem kell szilikonozni semmit??Inkabb nagyobb szervizt igenyel??Most pont akcioban van es nagyon ugy tunik meg veszem!
Mi a Delonghi Primadonna soul(ECAM610.55.S)elonye es a hatranya,es mi az (S)jelzes ennel a tipusnal??Elnezest a sok kerdesert
Mi a kulonbseg a PrimaDonna Soul vs Eletta
Az ECAM610.55.S verzio a legdragabb de csak a WIFI miatt?Neked van??Itt sajnos £999
-
MegalodonS
őstag
válasz
atirag
üzenetére
A Phillips EP5446/70, jo kb 2,5 evig(lehet kevesebb keszitese mellett tovabb is)En most lecsereltem az osszes gyurut, es meg neha nem tudja atnyomni a vizet,csak zug es zug(en nem ertek az ilyenekhez
)nem csinal kavet,nem ertem hogy ez mi lehet
Nagyon gondolkodom,hogy igy eladom nem vacakolok vele!!Szia
Delonghi Primadonna soul(ECAM610.55.SB)te miota hasznalod,es mennyi kavet keszitesz vele naponta?? -
MegalodonS
őstag
Talaltam egy szerviz oldalt,ami tartalmazza,a kovetkezo Bean(to)Cup kavegepek minden alkatreszet es szamat!!
Valaszd ki a markat - keresd meg a tipust - ''Expert view'' ott pedig diagram mutatja, az osszes alkatreszt!!Oszzefoglaloba?? -
MegalodonS
őstag
Lavazza 14-es,van ilyen???En keresgeltem,de 9-es volt a legerosebb amit talaltam
En az osszes Lavazzat a 2-3 potty-re allitottam es azt hiszem, 12 pedig a max!!IItt azert egyedi beallitas kell ,ki kell probalni neked hogy izlik!
Nekem az ujabb 5400 LatteGo gepem van,ott mar gyarilag benne van es mindent szamol.
-
MegalodonS
őstag
Jo kave en probaltam,tobbszor is.Viszont nagyon nehez eldonteni,kinek mi jon be.Kiprobaltam majdnem osszes Lavazzat es lent ajanlottam a Maestrot,nekem az jott be .Nehez dontesek ezek

#9499vond
Vegyel szelepes-aroma dobozokat,igaz nem olcsok,de ez is egy hobbi,mint a kocsma

-
MegalodonS
őstag
En vegig probaltam a Lavazza kavekat.Ami a legjobban bejott:
Lavazza Espresso Maestro, Coffee Beans, Ideal for Espresso Machines, Balanced & Aromatic Taste, Intensity 9/10, Dried Fruit & Chocolate Notes, 100% Organic Arabica & Robusta, Slow & Gentle Roast,1Kg
Probald ki nagyon finom!En Ristretto-t iszok es ott meg intenzivebbek az aromak
-
MegalodonS
őstag
válasz
Nagya21
üzenetére
Koszonom

Igaz ilyet nem talaltam,de helyette ezt adta ki az amazon!Azt hiszem jo lesz,bar most nincs raktaron

Ajanlanek egy jo kavet

Lavazza, Espresso Maestro,
Arabica - Robusta keverek
Szaritott gyumolcsos es csokolade aroma -
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
Szeretnem megkerdezni,hogy kinek milyen tapasztalata van, szilikon zsir ugyben, ami jo es olcsobb mint a gyari??Egy Phillips EP5446/70 automata gephez lenne!Segitseget elore is koszonom!
-
MegalodonS
őstag
Egy erdekes kerdesem lenne hozzatok

Philips 5400 LatteGo, ki/bekapcsolaskor,elegge zajos a konyha pulton,valaki probalt mar gumi talpat rakni ala
???Szamitogepes gumitalp?? -
MegalodonS
őstag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
Igen,8/10 alatt ne vegyel Lavazza kavet(en legalabb is biztosan nem fogok venni mar)
En ugyan igy jartam, amiket lentebb linkeltem azokat viszont, erdemes lenne kiprobalnod -
MegalodonS
őstag
válasz
Greg Vinous
üzenetére
En is Lavazza kavet hasznalok
Elsore a Lavazza Qualia Rossa kavet vettem, az erossege 5/10, nekem nem jött be

Masodikra a Lavazza Super Crema kavet vettem 8/10 es nagyon bejon
Vettem egy Lavazza Crema e Aroma 8/10, csomagot is, de az elobbi meg nem fogyott el, meg nem probaltam. Tudom ezek nem friss porkolesu kavek, de fenyevekkel jobb a kapszulastol!! En reggel 2x Ristrettot iszok, utana egy espressot mert annyira jok

-
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
Amugy ez '' modding''
nem jar garancia vesztessel 
Most irt a Gaggia,hogy mi a termekszama a habositonak

Most ez kompatibilis, minden 5xxx sorozathoz???
Amikor megvettem a gepemet,kiprobaltam tobb fele ''lenek nevezet tejnek nevezett keszitmennyel, de sem a mandula,kokusz,rizs,zab nem jo,de meg ezek ''Barista'' verzioi sem.Most egy kollegam hoz rendes hazi tehen tejet, nem tudom valaki probalta mar
?? -
MegalodonS
őstag
válasz
üzenetére
Azt nem ertem hogy miert irjak ra hogy mosogatogepben moshato????
Phillips ugyfelszolgalat at iranyitott,a Gaggia oldalara, mert ok intezik a garanciat es beleneztem a Gaggia kavefozokbe es eszrevettem ugyan az a belso van bennuk mint az Phillips gepekben.Mindossze 2,5x annyiba kerulnek mint az 5400!!Miert mert fembol keszulnek??

-
MegalodonS
őstag
Ket honapja vettem, egy Philips EP5446/70 gepet es a tejhabosito resz mar torik
Valaki talakozott mar ilyennel?? -
MegalodonS
őstag
válasz
z-csongor
üzenetére
Sajnos ezek a gepek nem erre lettek tervezve es allitgathatod az orlest, igazit soha nem fogsz kapni.Inkabb csaladi gepeknek neveznem es mindenkinek kiszolgalja az igenyeit.Tehat ha espresso + ristretto a fo profil akkor ez nem a te geped.Majd talan 5 ev mulva az ujabb tehnologia, megadja ebben az arban azt a minoseget
-
MegalodonS
őstag
Igen, de ebbe mar van ''Ristretto'' program is,en ezert is valasztottam, 20ml a minimum az espresso meg 30ml.Tegnap allitottam az orlesen es most mar sokkal jobb ristrettot kaptam.Nekem ez az elso ilyen gepem es meg 1 hete sincs meg,viszont csak pozitivakat tudok irni rola.
A gyari oldalra menj ra es lessz az kevesebb is!!A vasarlas elott,a regisztracional feliratkoztam es kaptam 15% arkedvezmenyt is ,ami ennel a gepnel nem rossz!!Lesz az meg 490 is

-
MegalodonS
őstag
Szia,
En csak par napos tapasztalatot tudok veled megosztani!
Ugye sok dolgon mulik,a kave ,viz es orles beallitasan, azt meg en is csak probalgatom.Pontozni kellene,akkor 1-5 skalan,kb 3-4 pontot adnek, mivel ez nem eszpresszo gep ettol fuggetlenul egyre jobban bejon.
A tejhab jo minoseget ad,de minosegi tej is kell hozza.Nyomogasd probalgasd,rengeteg beallitas van rajta es nem tul egyszeru beallitani,de nekem meg csk 4 napja erkezett.
-
MegalodonS
őstag
En tegnap vettem meg es mar uton van,a Philips EP5446/70 LatteGo gepet.Az arabol 15% engedtek(feliratkozas),ami nem rossz!!Nagyon kivancsi leszek,milyen minoseget ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A DeLonghi az tobbet adagol?

Egy amator kerdesem lenne
Meg1x mindenkinek koszonom a segitseget! 

)nem csinal kavet,nem ertem hogy ez mi lehet
Nagyon gondolkodom,hogy igy eladom nem vacakolok vele!!