Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Az enyem meg csak kb 2 hetes, de ilyen pitianer hibaert en tuti nem kuldenem szervizbe.
Viszont mostantol tudom mire erdemes/kell figyelni, igy nem lesz eszrevetlen ha elkezd ereszteni/vizkovesedni.
Abbol kiindulva, hogy nalad majdnem kibirta a gari idot, meg valoszinuleg van idom.
A fenti foton latszik, hogy kvazi uj a belseje. -
FőDudu
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Valoszinuleg eleg a tomiteseket.
De a lengyel szerelo az egesz cuccot elotte vizko oldoban aztatta, mert a latvanybol itelve ez tud vizkovesedni.
Tehat ha mar kint van, akkor O gyuruk le, kicsit beaztatni vizkooldoba (Cillit), aztan uj O gyuruk fel, megzsirozni, aztan mehet vissza a helyere.
(egyebkent ha jol ertem, ez a fozo egyseg oldalan levo vilagos csocsonkba csatlakozik a fozes soran. Lehet annak a belsejet sem art megzsirozni - de csak ovatosan, mert azon valoszinuleg atfolyik a kave es nem erdemes zsir izu kavet inni

Szerintem ez az hozza valo O gyuru szett.
Ebayen.Ugyanaz az elado.
Vagy a kecskemeti boltot felhivni es telefonon egyeztetni a tipushoz megfeleloket.
Amugy Emag is arul komplett pipa csovet - de a forgalmazo roman, szoval ketlem, hogy hamar megerkezne. Az Ebay-es legalabb ebbol el - az elmult 24 oraban eladott 7 darabot es osszesen 1287 darabot.
Na jol korbe jartuk a temat - a tipus egyik rakfenejenek jol megtalaltuk az ellenszeret. Kicserelni nem bonyolult - az Ebay-es elado kulonbozo csomagokban meg a szukseges szerszamokat is arulja.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Lehet, hogy a pipacső tömítése elengedi a vizet a csepptálcába:
https://www.youtube.com/watch?v=Z_hAj-6gII0
Mágnesszelepes konstrukciónál is szoktak néha panaszkodni hasonlóra, a szelep hibája miatt.
-
FőDudu
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Vizkovesedes? Hasznalsz benne gyari vizlagyito szurot?
Elkepzelheto, hogy elvizkovesedett a szivattyu resznel vagy a kazannal.
En megneznem, hogy ki es bekapcsolaskor rendesen mosogat-e.
Nalam (2231/40) kb 5 masodpercig megy a vizsugar a kave kifolyon ilyen esetekben.Ha ott megvan a vizmennyiseg, akkor nem szivattyu vizkovesedes es kihuzhatod a listarol mint lehetseges problemat. Ettol meg a kazannal lehet vizkoves.
(nem tudom mosogatasnal meleg vizzel csinalja-e - majd megnezem a fogyasztasi gorbet amikor bekapcsolom).
Masodik tippem az a nagy narancs szinu tomites amit a fozo egyseg a fozo ust? tetejenel bezar. Ha ott tomitetlenseg van, akkor elmegy a nyomas. Fozoegyseg kiszed, aztan nezd meg a fozo resznel a azt a gumi tomitest.
-
tepenzed
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de tudtommal ezek úgy működnek, hogy amikor teljesen kihúzod, miközben a gép be van kapcsolva, történik egy reset. Ilyenkor x (nem tudom mennyi pontosan) mennyiségű főzés után figyelmeztet újra.
Nekem akkor szokott ilyen lenni amit írsz, ha véletlen olyankor ürítem ki, amikor a gép ki van kapcsolva, így nem tudja, hogy én pucoltam már, felborul a rend. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Önmagában nem lenne vészes a gépnek, csak egy kellemetlen effekt, amikor az egész áthűlt, az öblítésnél felszálló gőz lecsapódik a még hűvös felületekre, a főzőegység "torkára" is.
Ezután jön az őrlemény, ami a párás részeken részben feltapad, nem tud szépen lesiklani, leömleni. Emiatt azután gyakrabban kell tisztítani ezen részeket, odafigyelni rá. De majd a tapasztalat kihozza, hogy te mit veszel észre, vagy mennyiben számít ez, az adott konstrukciónál.
-
törölt tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A páralecsapódás miatt talán jobb lehet ha szobahőmérsékleten van. Viszont mivel elég kulturáltan tárolja a zaccot és vizet, akár lehet szobában, előszobában is, azért a Minutoval eléggé egyensúlyozni kéne egy teli tálcával, az újabb modelleknél már praktikusabb a kialakítás, "szobatiszták"...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Neha ilyeszto ez szamlalo