-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
Skynet258 #10080 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék majd, hogy mik a tapasztalatok az új géppel. Én jelenleg Cafissimo kapszulásat használok (anno, mikor vettem, csak elvétve ittam itthon 1-2 kávét, de évek óta napi 2 megy rajta). Bent az irodában komolyabb automata van, szerettem mindig is, de nem volt akkora nagy plusz számomra (igaz, gagyibb kávéval).
Ellenben most nézegettem anyumnak gépet és ahogy számolgattam, 1-2 év alatt behozná az árát itthonra is az automata (igaz én fele ennyiért nézegettem...).
Kapszula akciósan 100 Ft., anélkül 130 Ft. darabja... utóbbival számolva az havi ~8k. Ha egy kilós szemessel elvagyok 2 hónapig, akkor az ~2.5-3k / hó. Évente 60k megtakarítás, csak a kávén...Bárki más véleményét is szívesen veszem!
Előre is köszönöm!
-
FőDudu
veterán
válasz
Skynet258 #10080 üzenetére
Kremes izt kedvelokent en az also polcos Lavazza Crema e Gusto verziokat szeretem.
Ahogy latom van 8 es 9 erossegu is - attol fugg erosen szereted-e.A Lavazza Rossa is jo, illetve az 5600-as Lavazza Crema Classico.
A fekete zacskos Vergnano is jo kave.Legalabbis en ezeket kostoltam es lattenak mind jo volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest