Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
JHONNY 79 #39132 üzenetére
Még én sem próbáltam, de úgy voltam ha már egyszer rászánom az időt hogy leugranak kerekek, dobok, küszöbök, akkor adok neki egy oda való wax védelmet. Véletlenül akadtam rá, egyébként csak egy normál waxot akartam felkenni.
Leírása szerint egy magas teljesítményű, lepergés mentes korrózió gátló / megszüntető wax. Nagyon hosszú élettartammal, alvázra illetve a környező fémekre fejlesztve. Kezdődő rozsdát megszünteti, kialakulását gátolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile 2
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest