Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Raspberry Pi
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
elore dolgozok

gyarilag ugye 140 paci... most 200 felett van (nem lett meg merve) szakik szerint olyan kb. 230 pacig birja a gyari hajtokarok, dugok(ez mar custom) fek, kuplung(ez mar viszont most kezd necc lenni) Ecu custom, Intercooler nagyra cserelve, gatlok, rugok felujitva, kikemenyitve Karaszynal stb... de szeretnem a turbot majd egyszer kihasznalni
(Garrett honlapja szerint 330 pac bar ez mar eleg extrem toltonyamas lenne... boven eleg lenne 280 korul az egy tonnahoz meg a full-time osszkerekhez nem lenne rossz
a kepet meg koszi! igen ilyesmire gondoltam... kasznisnal pont most van, es megbeszeltuk, hogy amig doglozik rajt addig jo lenne beszervalni, mert akkor tudom neki vinni es raknank bele, jol (mindent egyben szeretnek megcsinalni, remelem ertheto) 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a kepet meg koszi! igen ilyesmire gondoltam... kasznisnal pont most van, es megbeszeltuk, hogy amig doglozik rajt addig jo lenne beszervalni, mert akkor tudom neki vinni es raknank bele, jol (mindent egyben szeretnek megcsinalni, remelem ertheto)