- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
_ocsisajt #866 üzenetére
Valóban gáz. Nem teljesen értem ez hogyan történhetett mert úgy reklámozták a quattro-t, hogy a torsen hajtásnak köszönhetően elméletben akár egyetlen tapadást találó kerékre tudja juttatni az erő 100%-át is. Na persze az elmélet és a gyakorlat néha köszönő viszonyban sem állnak egymással.
Ennek a videónak a végén jól látszik a Haldex hajtás gyenge pontja. Nevezetesen hiába osztja a nyomatékot első és hátsó tengely között ha az egy tengelyen lévő kerekek közt nincs zárás. A két bal oldali kerék elforog míg ezalatt a két jobb oldali kerék valószínűleg áll és ezen a bekapcsolt ESP sem segít sokat. Egy hátulsó differenciálzárral orvosolható a dolog.
Egyébként 323 GT-R -ed van?
-
Rifleman10
csendes tag
-
Rifleman10
csendes tag
válasz
_ocsisajt #839 üzenetére
Picit utánanéztem a dolognak.A gyártók nem írják rá, hogy mennyi a max beviteli memória.
De ezt találtam:[link]
Ha leviszed a lap közepére, ott az utolsó kommentbe leirja egy vásárló hogy neki sikerült bevinnie 8GB-os pendrivot.
Egyébként az előlap is levehető.
Remélem ez segit egy keveset -
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt #834 üzenetére
hüm pedig azt hittem Te vagy az.
jaja mindkettő 1-es golf a V(r)6 turbinyek ment egy cabrio bodéba, a kompreszoros 16 szelepes meg egy keménytetősbe (ez összel 4X4 lesz).
FWD-nél sincs, a megoldás Toyo R888, csak legyen aki győzi váltóval
hüm az a GT25 nem egy orbitális turbinyek, bár nem is nagy motoron van
gondolom nem cserélhető a BOV-od "tányérja", amúgy meg szerkessz rá egy kacsa szípót és azzal hápogni fog
-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt #832 üzenetére
elöszőr kasztnistasd ki hogy minden a helyére kerüljön, aztán szépen elkezdheted legyártani magad (illetve egy olyan ember aki tud vasat hegeszteni)
sima vízcsövet szoktak használni meg vas lemezt (ha meg über profi a cég akkor dur aluminiumot vagy magnézium ötvözetet..).
azt amit linkeltem meg a fent említett módszerrel elég egyszerű megcsinálni, a pontos méretekre kell ügyelni...
véletlenül nem egy kiwi zöld gépezet oudi turbinyekkel?
mi most épp egy ~800kg 250paci gépet építgetünk igaz FWD, előtte meg 1100kg V6 turbinyek 300le (még csak a gyári szívó ECU kicsit megbuherálva)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt #830 üzenetére
[link] ilyen kéne neked is? (ez a 86-osé)
amúgy keres egy lakatos, vagy ha esetleg van olyan ismerősöd aki jól tud vasat hegeszteni/vágni akkor megtudjátok oldani Ti magatok is.
amúgy hány le/nm a gépezet hogy össze felé akarja forgatni a tornyokat?
gondolom ki vna kasztnizva rendesen és nem a rozsda miatt akarja összedönteni a bodét!?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Fotó állvány eladó
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest