Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fererencz89
őstag
válasz
belashx #15993 üzenetére
Én próbálok nyitott, nem elutasitó lenni. Kivéve a szélsőséges (ellen)véleménnyel. Ahogy írtam, az is lehet becsapás, ha nem halljuk a különbséget. Mert én is kb egy beszélgetés óta nem hallom. Többször akartam, a véremet adtam (szó szerint, hsz kábel gyártás
), hogy újra tapasztaljam, de nem. Vagyis úgy nem, hogy biztos voltam benne.
Ezt mással is eljatszottam, pl spotify - tidal összehasonlítás. Ez kicsit más, de leírtam, hogy hallottam a különbséget, pedig véletlenül nem is váltottam a két szolgáltató között oda-vissza teszteléskor.
A másik dolog, hogy tényleg nehéz optimális körülményeket teremteni az összehasonlításhoz, ha a különbség valóban nüansznyi. Hiszen 1-2cm-t elmozdulva is hatalmasat változik a hangkép. Fizikai, pszichés változásunkról ne is beszéljünk!
Viszont, szívesen szembesülnék. Akár itt nálam, vagy másnál is. (Nem vérre menően, győzködősen, hanem kulturáltan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest