- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
erdoke
titán
Én már régóta archiválom a lemezeimet, és nálam az EAC (Exact Audio Copy) anyerő rippelő. Talán írásra is jó, csak én nem tudom kipróbálni, mert nem látja az USB 2.0-ás írómat.
Sérült lemezekkel is ez az etalon szerintem, akár 0,1X sebességre is lelassít, ha kell. Ja, mivel még mindig béta, ezért egyelőre ingyenes.
Én nem írok audiot 4X-nél gyorsabban és Reflex Ultránál rosszabb minőségű anyagra, de embere válogatja.
Ha Nero-val írod ki, jelöld ki az összes számot (Windows idióta wav formátum), és a tulajdonságoknál szedd ki az összes 2 mp-es szünetet, amit enged. -
DaSilva
senior tag
Egy edzett audiofil húszmilliós cuccal esetleg megmondja a különbséget.
Az audio cd beállításnál a progi kiírható audio trackeket meg filokat keres magának. Ha tracket talál, abból ISO-t csinál, egy csomó tömörített formátumból meg képes cd-da -ba konvertálni.
Grabbelés: valamilyen hordozóról pc által kezelhető formátumba kiírni a cuccot. -
twollah
nagyúr
Nem kell ISO filet csinálnod.
Copy CD oszt dzsavesz.
A minőség meg szinte ugyan olyan lesz mint az eredeti CDn.
Bár egyes audiofil őrültek váltig állítják, hogy ők hallják a különbséget a másolt, és az eredeti CD között.
Ilyenkor szépen távolodjunk el az illetőtől, közben nyugodt hangnemben bírjuk maradásra addig amíg ki nem jönnek az ápolók a helyi pszihiátriáról. -
neduddki
nagyúr
HI!
Az ember megnezi az eac cdex audiograbber nagy harmast es kivalasztja a neki teccot, mas egy jo propgrammal lehetoleg dao-ban a ket masodperces szunetek nelkul felirj az anyagot /cdrwin, nero/.
Ha haklis vagy aminosegre akkor az cdex-ben levo linux alat fejlesztett paranoia modszer a Te eseted. Egy szamot legrebbelhecc tobszor is es azokat hehet osszehasonlitgatni, jo cd/dvd eseten stimmelni szoktak!
''Meglepoen'' jo eredmenyre szokott vezetni ha nem tuc karcos a cd akkor cdrwin-nel le imageba es aszt az imaget irja ki az ember. Mesetrem szerint a yama 8824-el ez agya/ta a legjobb minoseget.
udv
neduddki
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest