Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van nekem egy Asus 1005PE típusú netbookom. Szeretem a billentyűzetét, a hordozhatóságát, az akkuidejét, stb, de néha fel tud idegesíteni, hogy milyen tetű lassú.
Win 7 starterről Xp-re váltottam, és bővítettem 2gb ramra. Egy fokkal jobb lett a szitu.SetFsb-vel feltuningoltam a procit, jelenleg 1933-on használom, de 2ghz-en is stabil. Az lenne az első kérdésem, hogy megoldható-e valahogy, hogy a szorzó akkus használat mellett felugorjon 6-ról 10x-esre, ugyanúgy, mint hálózati áramellátás esetén?
A másik kérdés, hogy egy ssd mennyit dob a teljesítményen? Leteszteltem a 250-es hdd-t és baromi lassúnak tűnik. Mik a tapasztalatok, mire képes egy ssd ezzel a chipsettel? Egy Vertex Plus 60gb-osat néztem ki, ami nem egy villám, de olcsó. Esetleg egy Vertex 2-nek is lenne létjogosultsága ebben a gépben?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Win 7 starterről Xp-re váltottam, és bővítettem 2gb ramra. Egy fokkal jobb lett a szitu.