Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Engem nem ez a része zavar, én örülök neki, ha parkolópályára rakja a fejeket, ez a csattanás llacee. -t zavarta (pontosabban a párját)
Engem az zavar, hogy állandóan pörög. Szeretném éjszakára (pl.cron-nal) leállítani az rtorrentet és ekkor ugyebár bizonyos idő (1óra) után le is állhatna a forgás is.Az egész gépet viszont nem akarom kilőni, mert ha valakinek kell távolról valami (pl.valamelyik osztálytársamnak aki éjszaka tanul valami jegyzet ftp-ről) akkor felpörög és ennyi.. Aztán ha már nem "matat" rajta akkor 1óra után leállna.
Tehát a 4mp bőven jó a parkoláshoz, ez nyilván úgy van kitalálva, hogy ettől ne károsodjon a hdd, viszont 1óra után le is állítanám a forgást is.
Ez úgyis csak éjjel lenne amikor le van állítva a torrent, úgyhogy az esetek 99%-ában egész éjjel állna, egész nap pedig menne..
Így tuti nem lenne károsan óránként leállítva, meg elindítva, csak napi egyszer leállítva, egyszer meg elindulna reggel amikor indul az rTorrent...fogyasztásban viszont nem ártana..
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs