- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz nixx-21 #29198 üzenetére
jó bazz elnéztem ,örülj hgogy vki foglalkozik veled xD ma infóórákon szabadfoglalkozás, ezért kár volt bejönni csak a 8-9 em normális óra....
6230-am eladva
mod.: van fültágítóm
...igaz, hogy csak az ujjamra húztam rá de akkor is xDxD
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
Na suliba elmarad 2 órám ^^,
így ki tudok menni dolgozni pedig ma nem is terveztem mert suli után egyből tánc de így adjaAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #29197 üzenetére
Rólad szó se voltxD
ZKnak írtam...
Amugy beszéltem szüleimmel azt mondták h ha majd kezembe lesz a nyárimunkás pénz visszatérünk rámax ha nem tudom velük lebeszélni marad a 150Ks gépezet
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
válasz nixx-21 #29196 üzenetére
mindegy, jól jártam, dogát meg írtam tanulás nélkül, ady rohadjon megxd
meg legalább kockultam még egyetnixx: nem mindem vágyam, túl realista vagyok ahhoz, ha sok pénzem lesz és szépházam, akkor tuti veszek egyet, de nekem semmi bajom a windowsal, nem hiszem hogy áttudnék állni telhjesen, a félmegoldásokat meg nem szeretem
iphone, mag macbook, asztali maradjon PCNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #29193 üzenetére
tudom h neked is minden vágyad egy mac....ne is tagadd
No-kia: ezt hívják úgy h FAIL!
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
fuck lekéstem abuszom, pedig hamarabb beakartam érni, mert ady TZ én meg még semmit nem tanultam
-
- = Zk = -
félisten
Grabber
Nemtudom miért. Sry!Bence
Nem irom amit gondolok erröl az egész imac, meg minden mizériádról. Ismersz már.Csá all
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Sziasztok!!!
Izgalmas hétvégét zártam, volt itt minden.Péntek este parádés volt, szombat éjjel 8 pontyot fogtunk, ma befejeztem az infó tételeket, és aludtam egy hatalmasat. Amit szerettem volna azt megcsináltam. Régen volt ilyen. Durva hét jön, mert most jön a neheze a tanulásnak.
Azt hiszem holnap napágyba kifekszek, és tanulok 1000-el. Legalább színem is lesz.MAI, sőt egyben a HÉT ZENÉJE: Kaskade with Tiësto feat. Haley - Only You
Eargasm. Hidegrázás a tetőfokon.
-
addikt
Undoroid: Üdv erre is
-
Undoroid
őstag
válasz No-kia #29182 üzenetére
Szia!
Lehet...
Én úgy értelmeztem,hogy a felsorolt dolgokat ennyiért fogod/tudod megvenni!Rosszul értettem?
* * *
szerk: Hoppá!Ezt nagyon benéztem!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #29184 üzenetére
mindenre van mac-oldás.
-
nixx-21
őstag
mac-en hogy van msn messenger?
közbe már emgvan[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #29180 üzenetére
nemtagadom
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #29177 üzenetére
üsse kavics vendégül látlak egy hétre
na de viccet félre téve persze nyugodtan gyere majdde mondjuk ha macbook pro-t veszek akkor majd egyik ATi talira leviszem neked
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #29174 üzenetére
ja de oda kevés lesz a 770-es alaplap...lehet 5570CF helyett 5850 lesz... kitudja ha le tudom besézlni faterral akkor apple-ezek 150K befolyik nyári munkából van még faternál 150K(azóta is.) az már 300K
200K-t meg csak le tudok vele egyezkedni
de hogyha novemberbe megyek bátyussal Dubaiba (80%) akkor megveszem saját cash-ből a 27"-os iMac-et
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #29172 üzenetére
amugy ja én sem játszom olyan iszonyatosan sokat h most gémer gépet vegyek
ezért akarok vagy iMac-et vagy macbookot mert amig azokban van 4850 v GT330M bőven elég arra amire nekem kell játékban viszont kinéze ben aawwwww *-*Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
na tehát akkor a tervezet:
Alaplap: MSI 770-G45 - 19K
CPU: Pretested X2 555 Beast - 26K
RAM: G.Skill RIPJAWS 1866 - 30K
PSU: CORSAIR VX450W - 19K
HDD: Samsung F3 1TB - 18K
VGA: HD5770 36-40K-------------------------------
~150K
ezzel kihúzom addig amig bátyám kimegy Dubaiba ( bár lehet megyek vele) mert akkor emgkapom a LED TV-jét mert ő valszeg vesz újat akkor becsússzantok mégegy 5770-est és meg is vagyunk
-
No-kia
addikt
válasz nixx-21 #29168 üzenetére
az én terveim nyárvégére: cpu: E8200 14K
4850 5K
új monitor: 10K
ház: 10K
cipő: 20K
2 póló 16K~70K ami ezen felül jön az plusz, ( az árak azok amennyi kell a mostani cuccaim árához)
+ talán még 2*2GB Crucial 20K
+ 2,3 deszka 20K
és a menynben vagyok, de kurvára nem játszom, szval nem tom minek csinálom, lehet inkább megtartom akestjah egy Samu F3(1TB) mindenkép kell, ez lesz az első amit megveszek, a tőbbi lényegtelen(estleg a vga, psoci, ramok, ház helyett egy SSD
áá de túl bonyolítom, minél többet gondolkozok rajta annál..
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
válasz pckownz #29081 üzenetére
Szia!
Nem semmi a mérete ennek a hűtőnek!Vajon milyen teljesítményre képes egy ilyen?...és milyen áron?
A jelenlegi hűtőmmel tökéletesen meg vagyok elégedve,mindössze kíváncsiságból kérdezem!
Egyszer használat közben nagyon leszabályoztam a fordulatszámát és a következő indításkor nem indult el a venti!Erre kb. 2óra -folyamatos- COD4-után lettem figyelmes,amikor levettem a fülesemet!Szokatlan,sípoló hangot hallottam a gép felől! Viszont a hőfokok így sem mentek 40fok fölé!Természetesen a procim (SLAPL) alapfeszen és alapórajelen ment!Játék közben nem tapasztaltam semmiféle túlmelegedésre utaló jelet!Szerintem elég meggyőző...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
No-kia
addikt
Holnap:
remélem még júliusban megjelenik a 4G Mo-n mert akk rögtön megvehetem haver 3Gjét, úgyvárom
-
No-kia
addikt
-
nixx-21
őstag
nem olcsó mulatság DDR2-ről 3-ra váltani
-
No-kia
addikt
válasz nixx-21 #29164 üzenetére
aP5LD2 6K
630 5K
4670 13K
crucial 11K
egyéb: 5kde sztem még több is kifacsarható belőle
nixx: én 21k ért vettem a mostani ramjaimat év elején, vagy évvégén már nem tom, most azok ageilek 25K amik kb ugyanaynnit tudnak teljesítményben.. anyira nem vészes, csak hát a lap is kell új, de jó ideig kihúzod majd az új lappal/rammal
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #29163 üzenetére
oké töki megbeszéltük..
szponzorálod?mennyiért tudnám elsuvasztatni a gépemet itt PH-n?
mod:nehogyasszid..
P4-et is agyonfezseltem gyárihűtővel... vagyok ekkora barom[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #29160 üzenetére
TX2 elég lesz sztem a X4-re
ram-ból valami minőségibbet
nem tudom majd ha kezembe lesz a pénz akkor gondolkozom illetve sztem jún végén ahogy kapom első fizut veszek lapot meg CPU-t....csak elviszi még azt a kodegány... majd meglássukAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
Gigabyte MA770T-UD3P rev 1.0 15K
AMD Phenom II X4 965 33K
Alpenföhn Brocken Blue Edition 9K
Geil Value 2x2GB DDR3 1333MHz CL7 26K
F3 samu 1Tb 18K
5770 35K
HX450 15K151000FT
és akk a régi gép árából mehet bele jobb alaplap, hűtőt inkább msát vennék, csak az ár miatt van, ramok is mehetnek jobbak és nem is kell több minden/ bár én lehet h 4890 Vapor-xet vennék
mod.: jövhéten veszprém osztállyal, aztán hétfőn sportnapok és délután már tényleg újra pasztázom a VGA-t meg a cpu hűtőt, meg amúgy is kikell takarítani őket mert nagyon zúgnak
earl: múltkor te adtál ötleteket, de csak nem sikerült megoldani, hoyg a turbo modul 3Pin-es csatiját a VGA 2 pinesére rakjam, mer onnan mindig lecsúszik olyan picik, így meg semmi sem szabályozza őket
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #29146 üzenetére
deeee appleeee hipnozisban élek sajnos
mondjuk az 27"-os iMac még meg is éri ha tekintjük a monitor panel minőségét (S-IPS , led háttérvilágítással)
amugy te 150K-ból hogy raknál össze egy gépet? ( ez a kérdés mindenkinek szól)
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac. macbook.imac.
ez jár a fejemben bááászki
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #29141 üzenetére
Bazz, az pech. Hát sajnálattal olvasom.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #29136 üzenetére
Az meg, hogy?
Széép.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pckownz
őstag
Eltörtem a gitárom nyakát
-
subaruwrc
félisten
úgytűnik megérte váltanom
4400mhz 1.36v
ramokat is hajtja rendesen
2072 c7 -
Varoz
addikt
válasz westcoastog #29129 üzenetére
Szerintem ez úgy van, hogy ha csak egy kártyát raksz valamelyik slotba, akkor az egyik 16x a másik 8x. Viszont CF-ben 8x lesz mind a kettő.
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #29131 üzenetére
Magyar vagyok, pls magyarul!
Értettem amúgy, de akkor is..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #29130 üzenetére
muchas gracias, senor
-
- = Zk = -
félisten
(Y)
Bence
Hm. Legyen szerencséd." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #29126 üzenetére
"With slots, PCI Express / PCI slot contains two PCI-E x16, which can operate in x16 + x8, or x8 + x8 (in the mode of CrossFire, switching automatically when you install another graphics card in the second slot, PCI-E x16).."
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #29115 üzenetére
Nekem is ilyesmi tervem van a nyárra.
AM3-as deszka MSI (785G-E53, de lehet, hogy valami CF-es verzió lesz)
HD5770 (Ez valószínűleg Vapor-X)
955BE
2GB ram
Chieftec CFT-650 (mindenképp: fekete, minél több garral és tartós legyen Corsair kiesik, mert melegszik)
HAF-922Zk
Csak ennyit tudok írni: Bíztam benned.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #29123 üzenetére
őőőőhm mindenféle üzletbe be kell menni....vendéglátótól kezdve a DM-ig megnézegetni miket árulnak mi a nyitva tartás van e dohány árú stb stb
ZK: nem
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #29119 üzenetére
hát nem hiszem h egybe fogom venni a két 5770-est..amugy nem logikusabb mert az csak 1440 SP meg egy tesszelátor
790XT-ben is van elég PCI-E szál 16x+8x
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #29119 üzenetére
Gyors, mint a 620as
Énis e félére tervezem cserélni a tápom. Csakis enermax!
De ez a jövő...Bence
Te? Ez diákmunka?...[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #29118 üzenetére
piackutatás..
1.-13.-14.kerben összesen 890 üzletem van ezt a kvótát kell teljesítsem 06.03.-08.03 között azaz van rá két hónapom...magamnak osztom be az időmet ha akaromeste is dolgozhatok, ha akarom akkor cska 2 óra ha akarom akkor 8 órát dolgozom tőlem függ telejs mértékbenúgy tervezem h minden hétköznap 12:00-18:00 ig fogom róni a várost átlagosan
-
nixx-21
őstag
válasz Bluegene #29116 üzenetére
AM3-hoz kéne venni DDR3-as RAM-okat...
és nem szivesen vállnék meg a ZK-től kapott Crucial-jaimtólPSU-hoz annyit h 620 sokmidnenre elég les zmég később is és mivel nem terhelem majd 100%-ba kib*szottcsöndbe marad...
plusz levehetőek a felesleges kábelek de kitudja lehet aztán egy VX vagy egy CX400-as lesz
legyen a kezembe a cash és meglássukabban az Athlon-ban feloltható a L3 is szal egy az egyben Phenom 2
VGA-ban azért 5770 mert uyge DX11 és később simán beugorhat mellé mégegy tesó is
amugy körbe néztme ám HD4-es szériában is, 4870x2 50K-ért rendkívül csábító
4850 16K-ért is elég komoly ajánlat főleg 32K-ért a kettő
de ott sztem kevés lesz a VRAM.. :/Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
Hol és mit fogsz dolgozni ennyi pénzért?
-
Bluegene
addikt
Korábbi 400 wattos tápok képességeit feszegető cikkünkben arra jutottunk, hogy az ilyen tápoknak - már ha jól meg vannak csinálva - illik elvinniük egy tuingolt négymagos processzort és egy komolyabb grafikus kártyát, mint amilyen például a Radeon HD 4890, 5850 vagy a GeForce GTX260. Ennek megfelelően építettük fel tesztkonfigurációnkat.
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
minek olyan drága táp?
bátyám most vett 9K-ért egy FSP 400-ast, ultahalk minőségi és azt a konfigot lazán viszi, még ha 5870-est raksz belé akkor is
és miért nem AM3-ast veszel amibe belemegy a bulldozer, bár ez nem biztos
a többi az jó, bár én egy 16K-s használt 4850-essel is beérném, alig lassabb és DX11-be inkább 5850 kéne
prociból pedig X2@X4 phenom2-est is kapsz[link] c3 steppingest, azért jobb mint egy athlon x3
nem kell elfogadni az ajánlásomaimat...
de a táp az tényleg gázilyen tápot vegél . nem kell drága táp hacsak nem 5970 CF 980X-et veszel, ezt olvasd el
most a SAW játékot tolom, próbáljátok ki nagyon fless
jelenlegi kedvenc számom pedig: [link]
mondjuk a régi gépedből is ki tudsz hozni kb 15K-t, tehát 15K levonódik
üdv!
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
nixx-21
őstag
srácok el is terveztem mire költöm a nyári munkával összeszedett 130K-t
pretested X3 (21K)
HX620 táp (27K)
MSI 790XT-G45 (18K)
HD5770 (36K)
Samsung F3 1TB (18K)ha jól csinálom és nyáron összejön a 150K akkor lehet becsusszan egy 5770CF is
de inkább vennék egy új iMac-et vagy macbookotAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #29111 üzenetére
Bár csak vehetnék egy full porszűrős házat, egy halk hűtést a vga-ra, egy halk hűtést a procira, egy új tápot, még ramot, egy motort és egy új gitárt.
Asszem ennyi lesz mára -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #29109 üzenetére
Tegnapi kiszemelteknek ment PÜ, az Xtreme-ről már tárgyaltam a sráccal, pontosat még nem mondott.
Az N520-ra előttem jelentkezett egy tag. Őszintén remélem, hogy ez felszabadul és vihetem -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #29107 üzenetére
Ja néztem ezt is, de 6k ventivel és 3 pines a venti. Nekem csak 2db 3pines csati van a lapomon és mind2 foglalt, 4pines csatim már nincs szabad a tápon se.
-
westcoastog
veterán
Alpelföhn Gros-Clock'ner
hú erről nem kéne lemaradni. -
I'm Jocc
tag
válasz westcoastog #29104 üzenetére
Kösz westcoastog
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
I'm Jocc
tag
"Sapphire Ati Radeon HD 4870X2 2GB CFX Asus TOP biosra crossflashelve."-> subaru blogjában láttam, és azt nem vágom, hogy mit takar az hogy "Asus TOP biosra crossflashelve" Légyszi valaki magyarázzal el
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #29099 üzenetére
Ilyenkor jólesne egy kicsit meggyilkolászni az ilyet.
No-kia
Talán szörfdeszkának használtad?hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)