- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Meg nem klikkeltem a linkre mar tudtam, hogy a Holland Salland webshop linkje lesz
Eleg csak egy pillantast vetni az eredeti source weboldalanak a cimere, aztan a kepen jobb oldalt felul nezelodni
-
Zsozsooooo
tag
Ha már ilyen okos vagy és rosszindulatú akkor kérdezd már meg, hogy full grafikán játszom-e nem említettem egy szóval sem, hogy igen ! Bár ha ennyire értesz a photosophoz akkor észreveheted volna ! Multiplayerben nem hiszem, hogy valaki is fullon játszik ! 1920x1200,ben játszom vegyes beállításokkal árnyékolás kikapcsolva ! Driverben kiegyensúlyozott van beállítva ! De azét írtam privátot, hogy ne legyen OFF erre te csakcsak nem bírod ki, hogy ne offold szét a topicot !
-
Bluegene
addikt
ez igaz
jó de aki 5850-est akar, megveszi október elején 80K-ért, januárba lehet 40K lesz
40K megspórolt pénzből pedig vehet egy jó négymagos procit
tzsolesz: nem én is így gondolom, tőlem vegyétek meg, de sztem 2010-re full HD alatt elég lesz egy 4800-as is, 2011-re pedig itt a 6800/7800as széria
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Társasjáték topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest