Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
katt777 #37916 üzenetére
Üdv Fórumtárs(ak)!
Lenne egy problémám, amire nem találom a megoldást, és szeretnék segítséget kérni.
A gondom a következő: a Vistám rendszeresen kékhalált dob, méghozzá az (ha jól olvastam..) ATIMKDAG.SYS-re hivatkozva. XP alatt nem volt ilyen gondom. Eddig a 8.7-es drivert használtam, gondoltam annak a hibája. De most full pucolás után feltettem a 8.11-est, és a dolog nem szűnt meg. Végülis annyira nem gyakori, talán kétnaponta fordul elő, de akkor is idegesít, és ahogy neten láttam nem én vagyok az egyetlen.
A konfigom alább látható, a VGA egy Sapphire HD3850. Frissítettem már alaplapi BIOS-t, nem segített, a VGA-hoz nem találtam újabbat. ( Jelenleg a 010.074-es kezdetű van rajta)Kérlek titeket segítsetek megoldani mert elég idegesítő a dolog.
Ja és a kártyát alapon használom, 8.11-es Catalyst + CCC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Jövedelem
- Külpolitika
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Quadro FX 570 eladó
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Update 05.19 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest