- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Májsztró #37115 üzenetére
Az újabb VGA-kon. A régebbieken ált. nincs gond, mert azok már "készen vannak" a játék megírásakor, így nem kell hozzájuk igazítani semmit (persze ez sem általános, csak domináns).
Anno jókat mulattam azon is, amikor 38xx tulajok sírta-ríttak, miféle extrém hibákat produkálnak a VGA-ik Crysis-ben, én meg gond nélkül toltam 1950XT-n a legkésőbbi széria-driverrel, meg még az újabb driverekkel is). Szóval semmi jelentősége nem volt, milyen játékot optimalizáltak az újabb hardverekre, viszont az újabb Catalyst-ekkel az AMD chipset miatt CF-öm és a lapom is megbacult.
Egyébként most ue. van, a 4870-em nem képes a 3870 sebességét produkálni Crysis-ben magasabb minőségi beállításokon, és Clear Sky-ban sem tudta a driver javításig, miközben a 3870 vígan dolgozott a régebbi driverrel, tehát oda nem kellett semmi optimalizálás. Ezért amíg megvolt a 3870, le sem töröltem a 8.7-es drivereket, és 4870-nél is külön le fogom menteni, ha már az 5-ös szériára fejlesztenek.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
TomBoy1986
veterán
válasz Májsztró #37115 üzenetére
Tedd fel a 8.10-est (én ezt használom, sehol sincs lassulás az előzőhöz képest, ami a sima 8.7 volt), vagy a hotfixet az FC2-höz. Egyébként az sem árt, ha patcheled a játékot - mint ahogy kiderül a tegnapi hírből:
Beindult a DirectX 10.1 gépezet
Bár a 2600XT csak DX10-es.
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest