- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Overlocked #6969 üzenetére
Nekem is egy 1950XT kártyám volt és tényleg szuper kis kari. Szerencsére 10k ráfizetéssel le tudtam cserélni 2007 decemberében egy 8800GTS 320-ra ami szvsz még jobban megéri az árát. Az ATI-t 35k-ért eladtam az nVidiát 45k-ért vettem természetesen használtan. Én akkor döntöttem a cseréről amikor szívtam a Vistás Catalyst-tel, egyszerűen nem akart működni rendesen. Ma már Win7-et használok és még mindig a 8800GTS 320-at ami gyorsabb is ráadásul DX10-es. Akkor még nagy rivalizálás ment a két tábor között amit akkor még a 8000-es szériával az nVidia nyert.
Nagyon jó emlékeim maradtak az 1950xt-ről, de nem bántam meg a váltást valahogy éreztem hogy váltani kell. -
Joshi
titán
Találtam egy képet a 6800GS-ről, igaz csak 1024x768-as felbontású és NoAA & NoAF.
Tehát ennyit az off-ból.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #6530 üzenetére
Megszülettek a képek, de azt sem árultad el hogy az Anisotrop szűrés is be volt kapcsolva.
8800GTS 320 vs 3870 512 melyik a jobb képminőség?
SM2.0 4xAA: Joshi, Joshi
SM2.0 4xAA, 16xAF: Joshi, katt777, katt777
SM3.0 4xAA: Joshi, Joshi, Joshi
SM3.0 4xAA, 16xAF: Joshi, Joshi, katt777, katt777, katt777Hát aki szembetűnő különbséget érzékel a képek között annak sasszeme van.
Bocs hogy belinkeltem a képeidet, de csak így lehet jól érzékeltetni a nem létező különbséget.
-
Joshi
titán
válasz
#54630400 #6513 üzenetére
Bizony, nagyon fini kis kari.
Nekem is cincogott a kezdetek óta, de engem nem zavart sőt, így tudtam hogy 3D alkalmazás fut.
Nekem mindíg nVidia kártyám volt az x1950xt előtt és után is, de nálam egyik se ment tönkre, gondolom szerencse kérdése is.
Az ATI 3000-es széria nem annyira rossz mint amilyennek látszik, mert ár/teljesítmény aránya jónak mondható.
És mit szóltok ehez? Radeon 3870 X2 -
Joshi
titán
válasz
TomBoy1986 #5988 üzenetére
H2O!
-
Joshi
titán
Én egy HIS 1950XT-ről váltottam egy Club3D 8800GTS 320Mb-ra, és nem bántam meg. Erősebb kártya mint az XT/XTX főleg magasabb felbontásba ráadásul DX10-es. 3DMark06 eredményem az XT-vel egy 2,6Ghz-en járatott X2 3800+-al ~6450pont volt, ugyanez 8800GTS-el ~9000pont. Most cseréltem le a procimat egy X2 5000+ BE-re amit 3,2Ghz-en járattam és így már 10250pontom lett a 8800GTS-el.
Ja és a 8800GTS gyenge tuningal tudta ezt.
3DMark06 10250pont -
Joshi
titán
válasz
katt777 #5762 üzenetére
De ez már legalább egy hete ismeretes, és rajtam kívül többen érzik feleslegesnek a DX10.1-et legalábbis egyenlőre.
Még pár szó a linkelt tesztről. Az általad linkelt tesztben béta drivert használtak, legalábbis nVidia részről ami minősíti a tesztelőket, ráadásul fel sem tűnt nekik, hogy nem hogy gyorsabb inkább lassabb lett a SLI eredmény.Innentől kezdve lol.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5750 üzenetére
De ezzel a tesztel se stimmel valami, ugyanis a SLI tulajok topikjában rávettem Bivalyt hogy tesztelje le a 8800GTS 320 SLI rendszerét a cod4-el. A teszt szerint lassulás következett be SLI esetén a singlevel szemben, de a valóságban 40%-os gyorsulás lett egy X2 3800+ 2750Mhz-es procival ami tudnillik elég kevés egy ilyen rendszerhez.
Most akkor hogy van ez? A teszt a 169.01 Bivaly a 163.75 WHQL driverrel tesztelt.
-
Joshi
titán
A 3870 X2 ha minden a tervek szerint halad akkor 2008 őszén jön csak, tavaszra még sehol se lesz.
A többkártyás rendszerek csak akkor lesznek 100%-san kiaknázva, ha direkt ilyen rendszerekre írják a játékprogramokat. Ja és ettől függetlenül ezt még elb@szhatják egy sz@r driverrel is.
Ez olyan mint a többmagos procik, csak akkor használja ki egy program a több magot, ha eleve így írták meg azt.
-
Joshi
titán
Akkor én problémamegoldásból 5-öst kaptam.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5726 üzenetére
"Johi tippje felejtős"
És akkor ezt mire véljem?Én nem a CCC-t akartam favorizálni, hanem az volt a válaszom mondandója, hogy a hibaüzenet a .Net keretrendszer 2.0 telepítésével szüntethető meg. Ennyi és nem több.
Végülis te kezdtél el az ATT-ről magyarázni, aminek semmi köze nem volt a srác problémájának.
Látom te nehezen tudsz elszakadni az ATI-tól, ez kezd beteges lenni.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Telepítsd a .Net keretrendszer 2.0-ás verzióját. Ez a Catalyst Control Center működéséhez szükséges. A google-ba keress rá, töltsd le és telepítsd természetesen a magyar változatot.
Azért ajánlott ezt telepíteni, mert többet nem ütközöl ilyen problémákba ugyanis használhatja más program is.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5715 üzenetére
Ha a 8800GTS 1280x1024-ben szinte minden játék full beállítással játszható, akkor a 3870 is elég lesz. A Crysis is játszható Full Highon csak 1024x768-ba és AA nélkül.
Azt el nem hiszem, hogy Szombathelyen nem tudnál ideiglenes szerezni egy használt CRT-t.
Annyira nem kis város.
Vagy ez az állítás igaz lehet: van jó hely, van rossz hely és van Szombathely!
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5710 üzenetére
Itt a PH apróba egyre gyakoribb az előreutalás, utaltak nekem is, és utaltam én is előre nincs ezzel semmi gond.
Ha egy hardver jól működik, akkor azzal nem lehet probléma másutt sem. Aki tőlem megvette az XT kártyámat egyből hívott, hogy szemetel a kép és most mi lesz, már majdnem ott tartottunk hogy vegyem vissza tőle mire kiderült hogy egyszerűen gagyi alaplapja(Asrock) volt és a túlhúzott c2d-je miatt volt az egész.
Elég sok mindent eladtam már és vettem is, de eddig csak pozitívan tudok róla beszélni. Idiótáknak meg nem szabad eladni semmit, erre rájössz az illető mentalításából.
Én a helyedben megpróbálnám, jelenleg most én is egy tartalék géppel netezek, mert ma vitték el a jó kis X2 3800+ prockómat a BE pedig csak kedden jön meg.
Gondold át a helyzetet és lesz remény egy 3870-re.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5705 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, majd ha a srác küld eredményeket áttanulmányozzuk.
Magyarázd el nekem, hogy miért nem tudod eladni a VGA-dat postai utánvétellel ha a világvégén laksz is?Pl 35k-ra meghírdeted és ha az illető postaköltséggel együtt adna 35k-t, akkor odaadod nek annyiért. Még így is 33k pénzed megmaradna ami elég jó kiindulási összeg mondjuk egy 3870-hez.
A posta miatt max 1.5-2k-t buksz, de legalább eladtad a régi kártyádat.
-
Joshi
titán
És ez most alapórajelen, vagy tuning eredménnyel(VGA)?
"Más kérdés, hogy játékokban a driverek hiányossága miatt nem ilyen jó."
Pont ez az egyik érv a többkártyás rendszerek ellen, senkise a 3DMark06-al játszasz?
A másik, amit katt777 nem fog megérteni soha hogy adott pillanatban nem éri meg még1 ugyanolyan kártyát venni, mert még drága a használtpiaci ára. Mire elég olcsó lesz mint pl az XT mondjuk 20k, addigra már piacon van egy sokkal gyorsabb és korszerűbb EGY kártya.
A harmadik ellenérv pedig hőmérséklet és fogyasztás, komolyabb tápot igényelnek ezek a SLI és CF konfigok. -
Joshi
titán
válasz
katt777 #5690 üzenetére
Te még mindíg álomvilágban élsz a két XT CF eredményét illetően. Milyen 8800GT eredményét hozza?
Miről meszélsz?
Max egy 8800GTS szintjét produkálják jóindulattal. A 8800gts-em alapon csinált 8400 pontot 3DMark06-ban. Nem találgatni kell, hanem lefuttatni egy játékot Frapsal és már látható is az eredmény.
Tegnap írtam a srácnak egy mailt, hogy ha tud futtasson le egy játékot Frapsal hogy lássunk valós tesztet is. Ma visszaírt hogy nincs sok játéka a gépen, de megpróbál egy eredményt produkálni. Ha ír, akkor majd visszatérünk a dologra már konkrét adatokkal. -
Joshi
titán
válasz
DigitXT #5685 üzenetére
Valószínű a játékoknál is lenne előnye főleg a nagyobb felbontásokban és magasabb beállításoknál, de ha az ember utánaszámol egyszerűen nem éri meg. Katt777 is rég vett volna még1 XT-t, ha nem lenne 30k fölött a használt ára.
Utánajártam mi a helyzet a 8800gts SLI-vel és ott is az a probléma, hogy két kártyával kb 8800GTX teljesítményét kapom. 2x45k=90k amiből már veszek egy 8800GTX-et, sőt a GTX-nek hamarosan le fog menni az ára 60-70k-ra.
A SLI és CF a tehetősek játékszere, csak a csúcskártyáknál előny egyébként csak több fogyasztás és nagyobb inkompatibilítás. -
Joshi
titán
válasz
katt777 #5680 üzenetére
De akkor a procit miért nem húzta?
Na akkor számoljunk egy kicsit.Ha vettem volna még1 XT-t, az legjobb esetben is 30k-ba lett volna, de én inkább eladtam a meglévő XT-met 35k-ért és vettem egy GTS-t 45k-ért azaz 10k-ba volt az Upgrade.
CF esetén egy jó procival kb 9000pötty lett volna, nekem egy X2 3800+ procival lett GTS-el gyenge tuningal 9000 pontom.
Összegezve Cf "upgrade" (DX9) 30k-ba lett volna, GTS upgrade (DX10) 10k-ba volt.
Látod ezért nem érdemes többkártyás rendszerbe fektetni. Nagyon jól hangzik, de nem kifizetődő. -
-
Joshi
titán
Ez már nagyon off.
-
Joshi
titán
válasz
TomBoy1986 #5635 üzenetére
Nem Phenomot vettem/veszek hanem egy X2 5000+ Black Editiont(Brisbane), ami órajelben nem tud sokkal többet mint egy 6000+, de legalább szabadon állítható le/fel a szorzó.
Phenomból az X2-es széria lehet jó vétel de az még nagyon odébb van(leghamarabb tavasz). Még az is lehet hogy elhalasztják a Phenom X2-ek megjelenését, ha nem nyújtanak nagyobb teljesítményt mint a Brisbaneok.
VGA vonalon nincs semmi gond az ATI-val, egy kivétellel, nem lehet kapni és most az ATI-nak nagyon fontos lenne hogy az ünnepek előtt értékesíteni tudjon minél többet.
Hát így összességében erre gondoltam a döcögő szekér hasonlattal. -
Joshi
titán
válasz
katt777 #5629 üzenetére
A Brisbane proci jelenleg általános körülmények mellett max tuningal 3400Mhz-re képes(5000+ BE). Nekem a szorzó állítás felfele azért volt fontos, mert az alaplapomnak 270 FSB a vége. Ja és végre Athlon XP nosztalgia.
Bízom benne, hogy menni fog 3.2-3.4Ghz-en természetesen vízzel. -
Joshi
titán
válasz
DigitXT #5612 üzenetére
Az NFS sorozat gyerekeknek való, csinosítani az autót aztán órákik pattogni az oldalfalakon...hát nem tudom. A Pro Street ezt a vonalat akarja megtörni, most már igazi versenyeken kell részt venni kötött szabályok mellett... azt kell hogy mondjam hogy felejtős. Aki igazi autóversenyeket szereti annak ez is kaka, szerintem utcai témánál kellett volna maradni az legalább tetszett a kommersz népnek. Ez csak az én szubjektiv véleményem volt. Sorry az NFS fanoktól.
-
Joshi
titán
válasz
Dr. Romano #5546 üzenetére
X2 3800+ 2600Mhz-en már elég, 1magos CPU felejtős már csak a játékok többmagos támogatottsága miatt is.
-
Joshi
titán
válasz
Pancsermeste #5543 üzenetére
katt777 esküszik az ATT-re, de valahogy én se tudtam megbékélni vele soha.
Mindíg csinált valami érdekes dolgot aztán meguntam és uninstall.
Gondolom meg lehet találni a közös nevezőt, de nekem soha nem volt hozzá elég türelmem.
Úgy látszik nem vagyunk egyformák.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5541 üzenetére
Ehez be kell hogy bizonyosodjon, hogy valóban hibás a hardver.
Idáig még nem jutott el a dolog, sőt az is előfordulhat hogy a szekrény alatt találnak egy x1900xt-t vagy egy x1950xt-t.
Egyébként meg javítanak hardvert, ugyanis az alaplapomat is visszaküldték a gyártóhoz javításra és amit kaptam az is egy javított példány volt.
Még akármi is lehet, de ha joshua7 visszakapna egy hibátlan x1900xt-t már bátran árulhatná a PH-n.
-
Joshi
titán
válasz
joshua7 #5529 üzenetére
Nem, ha megvan a garpapír és a számla.
Én is egy nagykernél gariztattam az alaplapomat és egy cég nevére szólt a számla, de nem kevertek csak egy kicsit értetlenkedtek.
Ha a garpapír+számla megvan, akkor nem tudnak mit tenni.
Én a helyedbe beraknám a kártyát a mikróba a biztonság kedvéért. -
Joshi
titán
válasz
joshua7 #5525 üzenetére
Akinek eladtam ő is hívott egyből hogy szemetel a kép, erre én mondtam neki hogy nálam tökéletesen működött. Végül kiderült, hogy a proci túlhúzásától volt, visszábbvette a proci órajelét és láss csodát megjavult a kari.
Persze ettől függetlenül még lehet rossz a kártyád, ezesetben nehéz lesz eladni.
-
Joshi
titán
válasz
Calibos #5516 üzenetére
Úgy bele vagytok szerelmesedve katt777-el a HD3870-be, hogy ajánlom figyelmetekbe ezt a topikot: Radeon HD 3850 és HD 3870
-
Joshi
titán
Off hozzászólás:
G92 8800GTS 512 MB 128 stream processzor:[link]
Ahogy elnézem lesz ellenfele a HD3870-nek.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5474 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy a 3870 nem gyorsabb a 8800gts-nél, hanem a 8800gts-nek nincs semmi szégyenkeznivalója a 3870-nel szemben. Ettől még jó vétel lehet a 3870 ha valóban 50-60k környékén lesz az ára.
De egyébként nem értelek, mindíg azt mondod hogy nincs pénzed hát pont neked kellene azt csinálni mint nekünk s7evcsenkoval. Eladni a régit és kis anyagi ráfordítással(5-10k) venni egy kicsivel jobbat. -
Joshi
titán
válasz
katt777 #5460 üzenetére
Itt egy újabb teszt a HD3800-as kártyákról TomsHardware. Egyre több teszt lát napvilágot, de meg kell hogy mondjam hogy a 8800GTS 320Mb-os kártyának nincs semmi szégyenkeznivalója a HD3870-el szemben jelen pillanatban.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5460 üzenetére
45k-t adtam a 320-as gts-ért, miért aggódnék? Mire te végre valahára rászánod magad valamilyen VGA vásárlására én már rég véginyomom az összes jó gamét.
Nekem nem 3-4 hónap múlva kell kártya hanem most, mivel most jönnek ki sorba a jobbnál jobb gamék.
Csak hogy pár címet említsek: cod4(már majdnem végigvittem), crysis, nfsps, BlackSite Area51, ut3, sof3 stb. Te várj a legtutibb vga-ra én meg majd elmesélem milyenek voltak a játékok.
-
Joshi
titán
válasz
s7evcsenko #5444 üzenetére
Az meglehet
, de szvsz a Vista totyikba érdeklődj.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5438 üzenetére
Én megértem az elfogultságodat, de te még nem fogtad fel azt a tényt, hogy a 3870 512Mb DDR4 az ATI jelenlegi csúcskártyája.
Ettől függetlenül adhatja ezt a kártyát 50k-ért az ATI, és akkor mondhatjuk azt hogy jó vétel habár ez vagy bejön az ATI-nak, vagy érvágás lesz.
Most sokkal nagyobbat kellett volna virítania az ATI-nak, persze a fennmaradáshoz elég lesz.
A kisebb kártyákról(3850) én nem beszéltem, azoknak a kártyáknak az ár/teljesítmény mutatói ígéretesebbek.
Most érdeklődöm SLI terén és egy srác azt írta hogy elvileg napok kérdése hogy összeálljon a 8800GTS 320Mb SLi rendszere.Megragadtam az alkalmat és írtam neki, hogy privibe tájékoztasson a részletes eredményről. Már nagyon várom.
ui.: ez már nagyon off.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5436 üzenetére
Annyira azért nem rossz a 3870 512Mb DDR4-es változat, és hangsúlyozom hogy csak ez üti meg a mércét.
Viszont azt kétlem, hogy ez a kártya 60k-ba megállna ha ez az ATI csúcsmodellje.
Figyelted a STALKER tesztet?Mikor a STALKER kijött se 3870 se 8800GT nem létezett, tehát nem optimalizálhatták egyik kártyára sem mégis a 8800GT lett a nyerő, nem is akár mekkora fölénnyel.
Összegezve gyenge kártya a 3870 FPS terén, csak architektúrálisan korszerű aminek valljuk meg jelen pillanatban nem sok hasznát vesszük se mi, se az ATI.Persze megmagyarázható azzal, hogy mert minden játék nVidiára van optimalizálva. De hát a játékosoknak csak az FPS mennyisége számít a lehető legmagasabb beállítás mellett.
Ez van.
-
Joshi
titán
válasz
s7evcsenko #5274 üzenetére
Emléxel erre [link] a párbeszédünkre?
Én megmondtam.
Lehet, hogy az ára se 50k lesz?
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5348 üzenetére
Csak annyit mondok hogy emlékezz a 8800 megjelenésére. Az emberek rohantak megvenni a boltba mert DX10-es kártya volt, igaz játék csak közel 1 év múlva jelent meg hozzá.
Aki akkor megvette az elérhető árú 8800GTS kártyákat most sorba adja el mert már nem az igazi, fényét vesztette. Gondolod hogy az 50-60k-s 3870 1-1,5 év múlva DX10.1-ben szépen fog teljesíteni? Hát ebben nagyon tévedsz, de tudod mit? Vegyél DX10.1-es kártyát és legyen igaz a gondolatmeneted.
ui.: ha valami, akkor jelen pillanatban a DX10.1 az marketing fogás.
-
Joshi
titán
Most kat777 szerint csak DX10.1-es kártya a kifizetődő, persze SM3.0 és SM4.0/4.1 közötti vizuális különbsék elenyésző és erről több cikk is tanúbizonyságot tett.
Na és én is alátámasztom mint 8800GTS tulaj(Vista alatt).
ATI is jobban tenné ha a DX10.1 helyett inkább a GPU-t túrbózná fel de annyira, hogy az nVidia csak nézne nagyokat. -
Joshi
titán
válasz
katt777 #5333 üzenetére
Rakj össze vízhűtést és egy csapásra megoldódnak a tuningproblémáid és többé nem kell hyper-super ATT vagy Riva. Órajelemelésre bármelyik megteszi, a gpu feszültséget meg nem érdemes babrálni, azzal nagyobb kárt tehetsz mint hasznot.
A DX10.1-et egy kicsit túlliheged nem gondolod?Tegyük fel, hogy decemberbe veszel egy DX10.1-es 3870 ATI-t. És akkor?
Szerinted jövőre lesznek DX10.1-es játékok amikor még az Unreal 3 se teljesen DX10.0-ás?
Ha egy évnél tovább tudsz használni egy vga-t már összeteheted a kezed.
Nekem is az XT volt az eddigi legerősebb kártyám, de ettől még nem szopom le az ATI-t.(nem ám megsértődsz)
Játékok...ízlések és pofonok.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5329 üzenetére
Az általad linkelt cikk talán ezért lehet igaz:
3900-as széria teljesítménye:
"A kártya teljesítményével kapcsolatban egyelőre csak annyi tudható, hogy a két GPU-val felvértezett termék hasnló teljesítménnyel rendelkezik majd, mint két darab 2900 XT Crossfire üzemmódban, persze csak ha az információk helyesek."Forrás: [link]
-
Joshi
titán
Egy kis okfejtés:
Ha én tudom hogy a cucc amit terveztem verhetetlen ár/teljesítményben, akkor megtehetem hogy debütálása előtt favorizáljam, reklámozzam hogy mire a piacra kerül mindenki rohanvást menjen a boltba megvásárolni. Mi történt az R600 esetén?Szerintem nem kell taglalnom, titkolózás és a végtermék olyan amilyen.
Mintha a 3000-es szériával is megismétlődne ugyanez. -
Joshi
titán
válasz
katt777 #5319 üzenetére
ATI-nál a hűtés hatásfoka eddig (HIS IceQ3 kivételével) nem nagyon ütötte meg a mércét. Ha jól hűtött, akkor elviselhetetlen zajjal járt és fordítva.
Szólni kellene egy-két romának hogy vegye fel búcsúba a 38xx-kat a kiskacsás-horgászos számba és akkor elmehetnénk egyet horgászni. Végülis egy romaasszony szoknyája alá elég sok kari elfér nem?
Na mit szólsz hozzá?
-
Joshi
titán
Hiába vált egy gyártó gyártástechnológiát ami a hőmérsékletek csökkenését eredményezhetné, amikor vele együtt növeli a teljesítményt is.
Csak azt éri el vele, hogy azonos hőtermelés mellett nagyobb teljesítményt kap. Egyébként ez a CPU-nál is megfigyelhető, évek óta 50-120 TDP között vannak és ez így lesz a Penrynnel(45nm) is.
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5305 üzenetére
Én nem a GTS vételével nem tudtam várni, hanem az XT eladásával.
Ezek után az XT-nek még inkább nem lesz ára és akkor ugyanúgy kiadod azt a plusz pénzt.
"Mondtam, hogy várj!"
Te hajdanán azt is mondtad, hogy milyen jó az XT CF, ha rád hallgatok és belevágok akkor most mi lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest