- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Crysis:
Vége felé jelentősen javult a játék, izgalmasabb lett. Kicsit hangulatosabb és nehezebb ellenfelek. Sajna ide már gyenge a 1950xt…Amit nem értek hogy hol van a jég? Alieneket nem sokat láttam iddáig, most hogy a hegy belsejében úszkálok és eltévedtem de gondolom ezek a alienek!
-
-
Calibos
addikt
Ne erőltessük már a UT3-at....főleg ebben a topikban.
-
-
Calibos
addikt
0.26
Nem éreztem hogy a helyzet magaslatán lenne, valahogy az egész gép instabbil tőle a rendszer! Ventit meg mindig lekapcsolta ha futattam a Scan for A...
ATT pedig alapos oda figyelést igényel, elég ha egy valamit állítok el akkor szar lesz a rendszer! 1950XT-re jó az ATT, nálam valszeg alúl volt feszelve a VGA, te is írtad hogy sokszor a gyári fesz nem elegendő -
-
Calibos
addikt
válasz
joshua7 #5827 üzenetére
Nem értek hozzá, külföldi Hardware magazinban olvastam erről, ha valaki elrontotta a Vga biost akkor keresnie kell egy identikus kártyát és mint ha "SLI ként menne" kell átmásolni!
Valami ilyesmire emlékszem, de van talán a PH-án olyan ember aki foglalkozik ilyesmivel. -
Calibos
addikt
Mi ez a C++
-
Calibos
addikt
Végeztem, meg van az új konfig
-
Calibos
addikt
TomBoy1986
Jaja, felvetődött bennem a kérdés hogy véletlen műve-e? Mindkét teszt objektív?ACS1: Passz, 8800GT ellentétben ez a kártya nem melegszik
-
Calibos
addikt
válasz
katt777 #5554 üzenetére
Ma estig kell választ adnom hogy kell e? Nem tudom, ha most nem, akkor valszeg januárig várhatok, ezt a kereskedő mondta! Annyiért mert sokkalom, habár ahogy nézem itt a PH-s árakat nem is drága szóval ez a 3750- 50.000Ft-ért egyelőre álom, majd februárban talán annyi lesz...
-
Calibos
addikt
válasz
katt777 #5514 üzenetére
Nem lesz Nvidia. Hű maradok az Ati/Amd-hoz,
Apám megelőlegezi, nem kell rögtön kifizetnem, kíváncsi leszek rajtam kívül hány embernek lesz még 3870?! Hétfőn elméletileg meg is van...
Lassan nyithatnánk egy chat vonalat annyi mindenről beszélgettünk hogy nem tudom már követni -
Calibos
addikt
Szerintetek karácsonyig kapható lesz nálunk a 3870?
-
Calibos
addikt
válasz
s7evcsenko #5444 üzenetére
Mivel hogy erre a kártyára nem írnak drivert
Nekem egy Elsa synergy II 32 van, erre se találtam újabb drivert. -
Calibos
addikt
-
Calibos
addikt
válasz
s7evcsenko #5399 üzenetére
-
Calibos
addikt
-
Calibos
addikt
8800GT
[6487] -
Calibos
addikt
Kicsit most más témára szeretnék evezni! Most hogy így a 8800GT átalakította az egész Vga piacot a középosztálytól –felső osztályig.
Megpróbálom a Kártyákat osztályba rendezni és ehhez kérném a segítségeteket…
Alsó kategóriát kihagynám akik ide írnak egyikük sem tartozik ebbe az osztálybaFelső: 1950XT/XTX, 7900GTX, 7950GT
Közép kategória
Alsó: 7900GT, 1900XT, 1800XT , 1950ProFelső: 2900XT, 8800GTS/640MB, 8800GT
Felső kategória
Asló: 2900PRO, 8800GTS/320MB,High End 8800GTX/ULTRA
-
Calibos
addikt
válasz
s7evcsenko #5172 üzenetére
Már megint XBOX hiba, múltkor nem az volt a gond túl melegszik mert gyenge hűtést raktak rá
Nincsenek akciós játékok(4-5K-ért)? -
Calibos
addikt
válasz
s7evcsenko #5170 üzenetére
Milyen rizikó?
-
Calibos
addikt
Nem értettél meg
.
Ha mondjuk egy játék egy X2-es procinál 100%-an kihasználja mind2 magot, akkor egy 4 magosnál is használni fogja legalább a 3. magot és akkor már előbbrébb vagyunk.
Amd honlapján olvastam a marketingszöveget hogy Dual-Mag egyenlő akár 70% gyorsulással! Ha pedig valóban is használja egy játék, 100%-an a 2 magot, gyakorlatban 20-30% FPS növekedés várható! A mostani ill megjelenő játékok profitálnak belőle!
"PC-s felhasználok 85-90% nem használja ki a 4 magot"
Ez azért lehet, mert a PC-s felhasználók 85-90%-nak nincs 4 magos procija
Ha lenne is, egyelőre a többségük java részt nem tudná kihasználni mert nem terjedt még el a szokás hogy 4-Magra optimalizálják a szoftvert…Nekem leginkább a félrevezető Marketing dumával van bajom, beszélnek itt 50-70-100% gyorsulásról, de ez egyszerűen nem igaz! Persze könnyű olyan szintetikus teszteket csinálni ami erre a célra lettek írva hogy félre vezessék az embert
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest