- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicsepp
aktív tag
-
csabicsepp
aktív tag
Ez a 8.10 driver egész jó (bár már a béta is felüdülés volt a gyárihoz képest).
Figyeltem, nekem a sapphire 4670 nem veszi vissza terheletlen a ram órajelet, bármivel is nézem...csak a gpu-t 300-ra.
-
csabicsepp
aktív tag
Feltettem a 8.10 bétát, siker, 3dmark06 hubák eltüntek, crysis 1024x768 high (textures ultra) átlag 27 fps 10 perc játékkal.
-
csabicsepp
aktív tag
válasz
#19617792 #552 üzenetére
Ja, ezért is vagyok szomorú a wow miatt.
Feltettem a dni moddolt drivert, eredmény 1 óra szkodás. Maradt a gyári.Most kaptam kölcsön a crysis warhead-ot gyors teszteltem, az optimális beállításokkal nem volt valami gyors (1280x800 - játékos, pár dolog alatta ilyen hülye kifejezéseket . Majd teszek fel fraps-t, megnézem pontosabban, csak elment az idő a driverekkel.
-
csabicsepp
aktív tag
No nekem is megvan pár napja a sapphire hd4670. ("Hőn szeretett" 8600gt-met cseréltem)
A gyári venti hangja nemtom milyen, az a dobozában maradt, helyét az ősrégi celeron2-es moddolt hűtőm vette át. Így 80 fok terhelve (10dba körüli ház-zajt képzeljetek mellé, az is egy szekrénybe berakva, szivacsokkal kibélelve, szóval csend van...nyugi, szellőzik)Kicsit meglepett, hogy a legfrisebb catalyst nem ismerte fel, így bányászhattam elő a dobozát a cd-ért, de legalább megnézhettem megint az eredeti hűtést
Ilyet is nagyon rég csináltam... jó volt nosztalgiázni, amikor még nem volt net
No így hát felszaladt a jó kis mittoménmilyen bétás driver, ami teljes megnyugvással töltötte el a szívemet, maximális biztonságérzetet táplálva az agyamba, hogy így már biztos maximális teljesítménnyel és megbízhatósággal fog a kártya működni, mégpedig olyannyira, hogy az ezután megjelenő driverek már csak rontani fognak a teljesítményén és stabilitásánKis kitérőm után már merészen futtattam a teszteket a májkrémszoft pista64 nevű csúcstermékén.
A 3dmark06 x mp-enkénti kecskebékaszerű megugrásáról pedig egyértelműen a kettős fronthatás volt a felelős...Kaptam is valami eredményt: 7538...ok, uninstall
Utána gyütt a vantage, itt már nem ugrabugrált, eredmény is lett:
P3163 gpu:2837, cpu:4826Játékokat csak 2-t teszteltem, mivel nix most több fent:
Mass effect alatt jött az észrevehető gyorsulás, a wow alatt meg mintha lassabb lenne, de bírja az AA-t, akkor sem lassul jobban....hiába, ezek a frontok ugye...
Igazából a gtaIV-re fáj a fogam, remélem szépen fogja tolni...No hát nékem csak ennyire futotta, igazából az idle fogyasztása nyerte el a tetszésem, ami 3d-ben se ugrik az egekbe. Gépem egyéb adatai a helyén ugye....
UFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest