- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- BIOS topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
válasz
nova001
üzenetére
Lehet hogy elkapkodtad ezt a hdmi kábel vásárlást. Ha nem jelenik meg a win betöltő képernyő akkor kár a küzdelemért.
Viszont ha dvi hdmi-n van kép akkor nem is értem, elvileg van egy hdmi bemenet amely párosul egy rca bemenettel, nálam pl hdmi2. Ez annyit jelent hogy a gépből bekötöttem simán 3,5jack-rca + dvi-hdmi és minden további nélkül hangos mozit produkál.
-
Chaser
legenda
válasz
nova001
üzenetére
Ha peched van mint nekem volt, a tv-d nem komázza a hdmi-t. Megoldás dvi-hdmi átalakító vagy másik kábel.
szerk: nem driverfüggő a dolog, képet már bootkor is ugyanúgy adnia kellene, mint dsubon, ha bootnál sincs kép ne a drivert nézd
szerk2: úgy látom beletaláltam
nálam is ez volt minden vga-val. Erre mit ad a jó ég? vettem egy 74g-s GB lapot, annak az integráltjával közvetlenül hdmi-ről is tökéletes a kép
a notebooknál asszem a 3 v 4. kábel volt ami jó lett, de azért nem 100%-os, meg csak wintől ad képet érdekes módon -
leyo76
senior tag
válasz
nova001
üzenetére
Hali!
Ezt már egyszer végig zongoráztam:
Elsőként javasolnám hogy rakd vissza a 10.2 drivert. Ha clone módban szeretnéd használni akkor nem fog összejönni hogy két külön felbontással menjen a dolog mivel ő úgy gondolja hogy két egyforma képet kell adnia, sajna a fejlesztők még nem jutottak el oda hogy a júzernek lehet két különböző megjelenítője.
Filmet színház módban ugye bár gyerek játék, ha játékot szeretnél akkor viszont tényleg úgy van ahogy fentebb írták, tévét kell az elsődlegesnek kiválasztani. Ez alatt az kell érteni hogy az asztal marad, csak a sorrendet kell megcserélni és elvileg a játékod a tévé képernyőjére fog illeszkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nálam is ez volt minden vga-val. Erre mit ad a jó ég? vettem egy 74g-s GB lapot, annak az integráltjával közvetlenül hdmi-ről is tökéletes a kép
a notebooknál asszem a 3 v 4. kábel volt ami jó lett, de azért nem 100%-os, meg csak wintől ad képet érdekes módon