- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tanker21 #6788 üzenetére
Egyszerübb lett volna elvinni a vga-t oda ahol vetted. Vettél volna rá ott hűtöt. Kb 500 pénzé rá is rakták volna neked szakszerüen. Most meg megy a politeknika. Ha kicserélik akkor köcsög hülye boltos hogy beszopta előadás gondolom majd jön.
Amikor meg majd valami tényleg tönkre ment és nem cserélik akkor is hülye köcsög boltos.Szóval ebben az országban csak vevőnek lenni érdemes. Mert annak vannak jogai. Ez ám a jellem kérem.
Legyél férfi b.zdmeg. Mond azt elbasztam, ez van. Azán dolgozz és vegyél másik vga-t.
Vagy legyél egy kis takony. Próbáld meg legarizni. Ha sikerül örülj. Ha nem apuék vesznek másikat.Neked, a te esetedre irom. de szól a nagy magyar mentalitásnak is!
Én amikor a vargáné tápommal megölettem a asus tusl2-c lapomat nem technikáztam. Elbasztam. Aztán mikor az abit is7-t adta meg magát az elégtelen chipset hűtés miatt akkor sem rohantam a boltba. Vittem volna vissza akkor amikor hallottam, hogy a nyomi venti szarakszik. Teszem hozzá halkan nem vagyok milliomos. Ha valamit találok felveszem. De nem lopok és nem verek át senkit.
Most pedig lehet köpködni.
-
kisza25
félisten
válasz
Tanker21 #6788 üzenetére
vidd be egész gépet, hogy valamiért nem mükszik és amikor kiderítik, hogy a VGA akkor csodálkozz és hitetlenkedj, hogy az a legújjabb része a gépnek nálam 2* is bevált
(Giga6600 rátuszkoltam egy tuning biost még flopiról pedig nagyon ellenkezett én meg elhitettem vele, hogy jó neki, Inno6600GT tulzott tuning ratyi hűtő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest