Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kisza25 félisten válasz  tzsolesz

üzenetére tzsolesz

üzenetérenekem asushoz csak a telepítőt adták(mondjuk van rajta VGA;DVI;HDMI kimenet egyaránt) 
 nekem sem ment fel a 8.9. Ami a telepítő lemezen van direkt ehhez a karihoz van módosítva még szerencse,hogy az jó hozzá a 8.9 nél még nem is szerepel a 4670-es kari a listában én is a 4850-et választottam ki amikor letöltöttem viszont a 8.10 már támogatja,de az még béta egy két hét és itt lesz nagyon új még ez a kari a 8.9 nél még nem is szerepel a 4670-es kari a listában én is a 4850-et választottam ki amikor letöltöttem viszont a 8.10 már támogatja,de az még béta egy két hét és itt lesz nagyon új még ez a kari 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rap, Hip-hop 90'
- Hobby rádiós topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

a 8.9 nél még nem is szerepel a 4670-es kari a listában én is a 4850-et választottam ki amikor letöltöttem viszont a 8.10 már támogatja,de az még béta egy két hét és itt lesz nagyon új még ez a kari
 a 8.9 nél még nem is szerepel a 4670-es kari a listában én is a 4850-et választottam ki amikor letöltöttem viszont a 8.10 már támogatja,de az még béta egy két hét és itt lesz nagyon új még ez a kari