- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Új hozzászólás Aktív témák
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
eldiablo #27947 üzenetére
Én ugyan ezt csinálom amit linkeltél! Csak dos-alatt és Atiflash-el! Még a parancsok is ugyan azok!
-f ráerőlteti a más ID-s biost is
-p parancs
0 a VGA foglalatEgyszer nagyon sokat szívtam
eggy Sapphire HD 4870x2-vel, mert az dual bios-os mivel 2 gpu-s, szóval a azt is sikeresen megtanultam hogy kell.
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
eldiablo #27947 üzenetére
igen!
Anno volt egy Asus EAH4830-am,amire rátoltam a Sapphire 4830-at is! (akkor tanultam meg kezelni a az atiflasht,mert még nem jöttem rá addig csak S3 trio volt a vga-am)
Tökéletesen ment vele és nagyon jó hőfokkal!
Tavaly nyáron meg a Gigabyte HD7770-re a Sapphir-t szintén jól ment utána!
Egyébként ha nem csináltál HD6870-et akkor ne légy biztos benne hogy bármeiket lehet win alatt! Eddig én is úgy voltam vele!
Amúgymeg van ameiknek levan zárva! azért se lehet win alatt! Dos alatt lehet az -f parancsal ráerőszakolni. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
eldiablo #26130 üzenetére
Nem kell ahhoz bios mod. MSI AB-ben adsz neki feszt és kész. Az már más kérdés, hogy ilyenkor sajna nem fogja visszavenni idle a feszültséget ha állítasz rajta. De ha már 1ghz felett akarod járatni 24/7-be akkor már érdemesebb egy erősebb kártyára cserélni ha kevés lenne mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest