- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Turbolada II #26112 üzenetére
Ja. Elég barátságtalan volt az állaga. Első alkalommal nem szedtem szét és akkor is szutyokmód perzselte magá a VGAt. Nem tudom hogy dobták össze. elvileg nem lehetett benne levegő/buborék. Ha viszont egyszer mégis belekerült, akkor az nem nagyon szabadult ki. Van egy kb 2 négyzetcenti felület, amire kellett volna, de a hűtőn kb 5 négyzetcenti területen volt fent egyenletesen a szutyok. Mikor visszatettem portalanítás után régebben szerintem mindenütt egyenletes volt, kivéve azon a felületen amit hűtenie kellett volna. Azért 2 hónapig bírta alap pasztával. Nem tudom mitől szállltak el a celsiusok... A fontos az, hogy most már újra működnek azok a progik, amikkel nyúztam a gépet november óta
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest